Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Nije svaka kompetentna, a provera kompetencije je ključna. Stoga će ta borba za bolju Srbiju biti dugotrajna, a ovih dana se borimo za početak izvesnog uspeha te borbe.

Naravno, to se podrazumeva, ali ce se postaviti pitanje da li da ostanu recimo SNS vaspitacice i dalje da rade, ili da se zaposle one kojima je pravo rada uskraceno jer nisu usle u stranku? Pretpostavka je da su i jedne i druge strucne za posao vaspitacice i da su ga obavljale ranije.
S'obzirom na katastrofalno stanje u drzavnim vrticima u pogledu broju vaspitacica u odnosu na broj dece, misljenja sam da treba i ostaviti trenutne vaspitacice i vratiti stare kako bi se makar malo poboljsao kvalitet boravka dece u tim drzavnim vrticima. Ovako kada imas 1 vaspitacicu na 20-30 ili vise dece tu je kvalitet boravka i to koliko ona moze da se posveti tom detetu izuzetno los. Ovako ako bi se makar duplirao broj vaspitacica imao bi jednu vaspitacicu na manji broj dece, pa bi i iskustvo boravka u vrticu bilo bolje, da ne pricam koliko bi ta decica dobila dugorocno sa takvim pristupom

IMG_0134.jpeg

Vidi MC u NSu :)

Gorane, izvinite što pitam, koliko shvatam Vama je konstantno potrebna potvrda iz inostranstva da je ovo što radimo, ispravno?
Jel ste Vi to u nekoj nedoumici?
Veliki kvalitet ove narodne pobune je što smo rešili da se isključivo bavimo svojim problemima.
Nisu nam potrebne ni pohvale, ni pokude, ni podrške iz inostranstva.
Manite se tog životnog stava, što ranije u životu, to bolje.

Mene zanima treba li pripisati zasluge Đorđu Višekruni za odluku Holandske policije da ne sarađuje sa MUP-om Srbije.

Gorane, izvinite što pitam, koliko shvatam Vama je konstantno potrebna potvrda iz inostranstva da je ovo što radimo, ispravno?
Jel ste Vi to u nekoj nedoumici?
Veliki kvalitet ove narodne pobune je što smo rešili da se isključivo bavimo svojim problemima.
Nisu nam potrebne ni pohvale, ni pokude, ni podrške iz inostranstva.
Manite se tog životnog stava, što ranije u životu, to bolje.
Trebaju nam saveznici.

A koliko znam i sky je došao iz Holandije.

Kako god, jasno je da će vodeće figure i u EU i SAD i u Rusiji da ćute na sve ovo i da navijaju da Nelečeni ostane.

Možda postoje neki pojedinci ili frakcije koje nam žele dobro i pomogli bi, ali to teško ide kada o svemu odlučuju i sve odobravaju ili brane Berlin, Brisel, Vašington i Moskva. Samo se još smrdljivi Peking nije umešao i oglasio jer je na drugom kraju sveta. Ali ne sumnjam da će i oni imati nešto da izlaju u korist ovog diktatora.

A Marina Abramović ima pravo na svoje mišljenje i izjave za novinare. Kao što i ja npr imam pravo da i njena mišljenja i njenu karijeru smatram potpuno nebitnim. 😁 Doduše lepo je što podržava promene i suzbijanje diktature, mada ja mislim da se ona u dešavanja u Srbiji ni ne razume nešto bog zna šta.

Кад су се у холандији дигли пољопривредници јер је власт хтела да забрани сточарство и прозводњу меса, нешто се не сећам да су њихови политичари стали на страну протестаната.

Чак шта више, пољопривредници су поређени са нацистима, људима застарелих идеја и генерално је политички апарат био упрегнут против обичног човека.

Тако да, нека хвала, посланици Четвртог рајха нам само чине штету.

Кад су се у холандији дигли пољопривредници јер је власт хтела да забрани сточарство и прозводњу меса, нешто се не сећам да су њихови политичари стали на страну протестаната.

Чак шта више, пољопривредници су поређени са нацистима, људима застарелих идеја и генерално је политички апарат био упрегнут против обичног човека.

Тако да, нека хвала, посланици Четвртог рајха нам само чине штету.
Nigde nije idealno i ništa nije idealno, ali moraš izaći van iz tog putinoseksualnog univerzuma. 🙏

Nigde nije idealno i ništa nije idealno, ali moraš izaći van iz tog putinoseksualnog univerzuma. 🙏
Кад еу бот хоће да буде смешан, па му се још пар несрећника придода да не пропадне фора.

Као клинци у јаслицама. Патетично.

Dodao bi na ovo učešće građanske opozicije u klasičnom obliku je recept za neuspeh jer su oni svima sem građanistima iritantni.

S'druge strane mislim da učešće desnih stranaka ne bi bilo recept za neuspeh jer oni mogu da povuku dosta više apstinenata i nezadovoljnih sns glasača... građaniste oni uglavnom ne vole (uključujem u taj izbor i sebe).

Kada bi vođa opozicije bio neko poput Dr. Dikića, Dr. Milića, Šarovića, ili Miše Bačulova odma sada bi išao da glasam za tu opciju. Te ljude doživljavam kao najbolje među najboljima u opozicionom etru.

Dok za one klasičnu građansku opoziciju ne bi glasao makar ovaj bio još 30 dina na vlasti.

Godinama čekaju na posao? Umesto što čekaju na posao (pretpostavljam državni) bolje neka krenu da ga traže. Danas osnovni poslovi poput call operatera u ncr-u donose 1200-1500e mesečno. Od čekanja na pos'o se niko nije ovajdio.
Ја бих највише волео да видим неког од професора, инжењера, особу са идејом и вољом...

Vrh