Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 51.949
Srpska posla.
Svaka cast za taksiste! A Car go vozaci, sta je sa njima? Koliko se secam pre par godina su pozivali ljude da izlaze i da ih podrze u protestima, nesto ne vidim da su sad uzvratili podrsku i poleteli da voze studente?Neverovatni prizori: Kolona taksista duga 10 kilometara krenula po studente u Novi Sad VIDEO
Neverovatni prizori: Kolona taksista duga 10 kilometara krenula po studente u Novi Sad VIDEO
Veliki broj taksista iz više gradova u Srbiji, odazvao se pozivu da danas preveze u Beograd studente koji su dva dana pešačili do Novog Sada, kako bi uzeli učešće u blokadi sva tri mosta.nova.rs
Meni je ovaj fenomen posebno zanimljiv. Dosta radim na sebi, dosta citam knjiga iz oblasti psihologije i emocija, ali uopste ne mogu da se ubacim u cipele ovih ljudi sto placu. Ja podrzavam studente 100% ali ni u jednom trenurku nisam osetio taj poriv da zaplacem. Lepo mi je kad ih vidim, lepo mi je vidim da lepa mlada lica, i to mi je izazivalo radostan osmeh, pogotovo ako mogu nekako da im pomognem, ali to plakanje mi nije jasno uopste, jer ma koliko se trudio jednostavno ne mogu da se ubacim u te cipele i da shvatim zasto ti ljudi placu...I zato stariji plaču kada ih vide na ulicama. plaču jer vide da nada nije izgubljena, plaču jer su ih krvava stopala studenata podsjetila na snagu koju su i sami nekad imali. Plaču jer godinama nisu plakali, zarobljeni u beznađu i apatiji i razmišljanju kako je onako kako mora biti i mi tu ništa ne možemo.”
Ja mislio da si ti baš srećen sa stanjem i pravcem u kom Srbija ide poslednjih godina.Meni je ovaj fenomen posebno zanimljiv. Dosta radim na sebi, dosta citam knjiga iz oblasti psihologije i emocija, ali uopste ne mogu da se ubacim u cipele ovih ljudi sto placu. Ja podrzavam studente 100% ali ni u jednom trenurku nisam osetio taj poriv da zaplacem. Lepo mi je kad ih vidim, lepo mi je vidim da lepa mlada lica, i to mi je izazivalo radostan osmeh, pogotovo ako mogu nekako da im pomognem, ali to plakanje mi nije jasno uopste, jer ma koliko se trudio jednostavno ne mogu da se ubacim u te cipele i da shvatim zasto ti ljudi placu...
Ju. Kako i gde se saznaje za ovo?
Ju. Kako i gde se saznaje za ovo?