Ovi kao da su videli moje pitanje na forumu
Zašto plačemo dok gledamo studente
Plakalo se u subotu u Novom Sadu dok su kolone studenata išle ka mostovima, plakalo se i veče pre toga kada su beogradski studenti ušli u Novi Sad. Plakalo se i prethodnih dana kada se gledaju akcije koje studenti pripremaju, šta i kako govore. Psihoterapeutkinja Iva Branković kaže da su sve te...n1info.rs
"plačemo nad nekim isvojim zgubljenim vremenom, i što se sećamo svojih iskustava sa prethodnih protesta od devedesetih naovamo."
„Postalo je redovno da vidimo ljude koji su uplakani i po tome se prepoznajemo“
Moguće da mene ne gađa ovo na suze već na osmeh jer ne osećam da sam izgubio vreme, čak naprotiv, a iskustva sa protesta 90tih nemam jer sam tada bio mali. Jedina iskustva sa protesta su 2004 kad se desio martovski pogron sa KiM i 2008 kada su šipci proglasili nezavisnost KiM. Ali ovi sada protesti me ne podsećaju na to, drugačija je priča, pa zato možda ne gađa emotivno. Ili sam prosto emotivno otupeo zbog ašvagande (jedan od suplemenata koji pijem), šta znam...
Tako je, i meni je srce puno, ali nisam taj tip čoveka da cmizdrim.Sad ispada da je Dejan psihopata, da nema emocije... Nisam ni ja zaplakao na studente al mi je srce puno.
Već to radim preko kolega iz firme koji su aktivni u ovome. Imam nekoliko zaposlenih juniora koji su u prethodne godinu-dve završili faks. Već sam pisao na forumu o tome i da je to moj način da podržim te mlade ljude, iako ne izlazim lično na proteste, prosto nisam taj tip, ali eto doprinosim za razliku od nekih koji me ovde napadaju a ne bih se čudio da im je glavna podrška srčanost na tastaturiTi bi recimo Dejane kao čovek iz biznisa mogao neku donaciju da napraviš i nedvosmisleno pokažeš da si uz studente. Svako na svoj način pokaže.
Na osnovu cega znas da je lazna istraga?Mozda sada promenu sistema treba traziti odozdo.
Da tuzioci, sudije, policajci itd iskazu pismeno lojalnost protestu tj narodu
Ne podrsku studentima, nego obavezu da rade svoj posao.
Svedoci smo da je krenula lazna istraga oko nadstresnice jer su u tuzilastvu u NS lojalni Hulji.
Na temi o Zeleznickoj infrastrukturi mozes da se informises o tome.Na osnovu cega znas da je lazna istraga?
Kako cemo znati da je prava istraga?