Sole,
Na forumu postoje ljudi koji misle da će kačenjem slika ili provokacija na određene teme (Putin, SPC, Srbija, šta god još, ne znam ni sam...) isprovocirati izvesnog Peru, Miku i Lazu. A ono što ne kapiraju je da one zbog kojih to kače, takve stvari odavno više ne provociraju. A ono malo ljudi koji bi se našli isprovocirani time (npr član Užice, sa teme Izbori) oni ovakve teme najvernovatnije ni ne posećuju.
Tako da ovim kačenjem provokacija samo dePr u prazno misleći d su bog zna kako vickasti i lukavi, a u realnosti njihove ''mete'' ili više nemaju osećanja prema takvim stvarima, ili neke od meta nikada ni ne vide njihove provokacije.
Na primer, jedan član koji me nominalno ignoriše a opet mi svaki drugi dan puni inbox porukama (jer izleda da ne može bez mene), je više puta pokušavao da me uvredi i isprovocira pišući svašta na račun SPC ili Rusije. A mene za SPC baš briga već godinama unazad, a što se Rusije tiče, ako sam i imao neke naklonjenosti prema njoj ili Putinu, to je sve nestalo od 24.2.2022. Pošto si verovatno i sam video da sam više puta pisao da širom sveta sede psihopate i da su mi se zgadili svi.
Ali u ograničenim glavicama ovih forumskih SJ i PC provokatora, svako ko nije uz njih, mora da je uz Putina, SPC, ili neke fašiste i ekstremiste. I onda tako kače razne provokacije na račun svega i svačega misleći da će nekoga potresti i pogoditi, a u realnosti, kao što rekoh, većina njihovih meta ni ne primeti njihove provokacije.
Ali dobro sad, da im ne kvarimo iluzije. Pustimo ih da misle kako su nas bog zna kako isprovocirali, kao što ovaj što me spamuje u PP misli da me provocira što proziva SPC.
Mene npr čudi da me za sve ove godine nisu doveli u vezu sa Strojem, ili Naši ili Obrazom. Više su pikirali na SPC i sve oko nje, niko da me poveže sa ovim pravim ultradesničarima. Doduše jesu me povezivali i nazivali Boškom Obradovićem. Ali nikako da me neko konkretno prozove da sam Strojevac ili Obrazovac...