Prokop nije njihov i iznuđeno zbog bnv lopovluka da ga dovedu u funkciju jer su staru stanicu uništili.
Autobuska nije gotova i iznuđeno zbog bnv lopovluka - i jer su staru stanicu uništili.
Finalni rezultat isti broj stanica kao i ranije, samo gore rešenje - "NEŠTO JE URAĐENO".
KCS ok, prihvatam, nije mi pao na pamet kao infrastruktura, ali može da se uključi u to, dakle imamo rekonstrukciju KCS i obilaznicu kao pozitivne stvari zadnjih 15 godina, neverovatan uspeh, u periodu najvećeg rasta Evrope zadnjih ne znam koliko decenija mi smo uspeli da izgradimo jednu zgradu i 50km puta. NEŠTO JE URAĐENO.
Stvari koje su najavljivali (neke i više puta) da će uraditi poslednjih 15 god u Beogradu, a nisu ni takli dosad:
- Metro
- Pogon za prečišćavanje otpadnih voda
- Četiri javne garaže
- Most na Adi Huji
- Tunel ekonomski BDS
- Novi savski most (ovo su zapravo počeli, ali samo sa skidanjem onoga što već imamo, gradnje još nema)
- Most kod Vinče
- Kanalizacija u Borči
- Izgradnja nove Luke Beograd
- Izgradnja novog lučnog terminala u Krnjači
- Pešački most Ada NBG
- Širenje tramvajske mreže za 44 km
- Širenje trolejbuske mreže
- Rekonstrukcija Studentskog trga u pešačku zonu
- Rekonstrukcija Kneza Miloša
- Beogradska filharmonija
- Izgradnja opere
- Gondola
- Verovatno još 50 stvari koje sam zaboravio da navedem jer ko će ispratiti toliko baronisanje
Saobraćaj nazadovao
Javni prevoz nazadovao
Urbanizam nazadovao
Vitalna infrastruktura se ne gradi, ono što imamo nazaduje tj. propada
Jedino što rade su asfalt i popločavanje jer drugo NE UMEJU, a i to rade 10x duže nego što bi trebalo svaki put, a nekad i ponavljaju 5x istu stvar jer opet NE UMEJU (primer Trg Republike)
95% gradnje u BG su predimenzionisane stambene zgrade i to poklanjaju zemljište svojim drugarima investitorima i dele kajmak, a mi nek crknemo u haosu koji nastaje posledično
Zaključak: Beograd se približava Pragu.