Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Izbori-jos lokalni izbori. Ono, dodjes, das licnu kartu, zvrljnes papiric, ubacis u kutiju. Prosta svar. Kad ono, ratno stanje. Front sa obe strane, policija u sredini, tenzije, fizicki napadi.

Zar je uopste potrebno brojanje posle ovoga? Uslovi za brojanje glasova nisu ispunjeni. Ako i jedna jedina osoba ne zeli da dodje jer ne zeli da bude pod pritiskom nagruvanih mentola cacija, ovi izbori nisu regularni. Po kom kriterijumu ovo nije otvorena diktatura?

Sad je vrlo ocigledno da, osim sto nijedni izbori nisu bili regularni(to ionako znamo), ni uz svu masineriju oni nisu imali realno vise od 15%. 15% ucenjenih, uhlebljenih i omadjijanih.

Izbori-jos lokalni izbori. Ono, dodjes, das licnu kartu, zvrljnes papiric, ubacis u kutiju. Prosta svar. Kad ono, ratno stanje. Front sa obe strane, policija u sredini, tenzije, fizicki napadi.

Zar je uopste potrebno brojanje posle ovoga? Uslovi za brojanje glasova nisu ispunjeni. Ako i jedna jedina osoba ne zeli da dodje jer ne zeli da bude pod pritiskom nagruvanih mentola cacija, ovi izbori nisu regularni. Po kom kriterijumu ovo nije otvorena diktatura?

Sad je vrlo ocigledno da, osim sto nijedni izbori nisu bili regularni(to ionako znamo), ni uz svu masineriju oni nisu imali realno vise od 15%. 15% ucenjenih, uhlebljenih i omadjijanih.
Nema veze sto izbori nisu i nece biti regularni ako ih medjunarodni faktor priznaje kao regularne, a oni koji smatrju da su pokradeni nisu u stanju da to sprece i delegitimizuju lazne izbore.
Radikali nisu potpuno sigurni, Informer kaze:

1749396954463.png

Međunarodni faktor šta priznaje nije bitno, samo šta narod priznaje se važi.

Ako pokradu izbore, stanovnici Kosjerića i Zaječara treba da se dignu i traže ponavljanje dok njihova volja ne bude poštovana.

Hiljadu je metoda načiniti krađu legalnom, ali nijedan je ne može načiniti legitimnom.

Naravno da nisu, ali i bez brojanja, vlast bi trebala da ima jasan znak koliko ljudi zale promene ( znam da ih ne zanima) ali barem one iz EU ( znam da i njih najverov ne zanima)

Ali je jasno, Kosjeric 73.8% , Zajecar 51%, rekordne izlazjosti, verov ce premasiti one ikada, a malo je verovatno da je to da bi se podrzala vlast.....
Sve oni znaju, sve im je jasno. A sada studenti pozivaju građane da brane kutije do kraja dana

Kako ja zamišljam EU u ovim situacijama:

nbc-law-and-order-true-crime.gif

Licemeri.

Ne svi, ogroman je to kolektiv i nije homogen.
Ali ove glavni po Briselu, Berlinu i Parizu, ovako zamišljam.

Uostalom, oni su i doveli ove divljake na vlast.

Međunarodni faktor šta priznaje nije bitno, samo šta narod priznaje se važi.
Ako pokradu izbore, stanovnici Kosjerića i Zaječara treba da se dignu i traže ponavljanje dok njihova volja ne bude poštovana.
Hiljadu je metoda načiniti krađu legalnom, ali nijedan je ne može načiniti legitimnom.
Znas i sam da se nece dici.

Pa ako se građani ne dignu, međunarodni faktor se tek ništa ne pita.

Moramo se sami boriti protiv pošasti.

Informer:​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u 22 časa obraća se građanima iz sedišta stranke, a povod su upravo završeni izbori u Kosjeriću i Zaječaru, koji su pokazali jasnu poruku naroda!​

Prema prvim informacijama, Vučić će se obratiti nakon što su građani ponovo jasno pokazali kome veruju i ko ima njihovu podršku, uprkos brutalnim kampanjama, pritiscima i pretnjama koje su opozicioni ekstremisti danima sprovodili po terenu.
Kako saznajemo iz izvora bliskih vrhu SNS, predsednik će u obraćanju otkriti detalje prljave kampanje opozicije, ali i poručiti narodu da nema predaje – Srbija pobeđuje!

na osnovu ove vesti mi se cini da su pokrali?

Nisam ni sumnjao da ce odabrati najgluplje resenje. Kako ubrzati sopstveni pad, by Aleksandar Vucic. 28. juna u svim bolje opremljenim knjizarama.

Radikali ce ili da pokradu ove izbore ili da ih poniste.
1749411303502.png

Zasto brojanje glasova ide toliko sporo?
Kad su izbori u CG ili CRO, oni posle dva sata imaju celokupne rezultate za celu zemlju.

Evo, makar ste dobili dokaz da ova vlast ne može da se smeni na izborima. Kako bi i mogla kada je sudska vlast potpuno korumpirana?

S obzirom da nemamo vojsku da izvede puč, a strane sile nisu zainteresovane da nas vojno okupiraju i uspostave red, nema mnogo preostalih opcija.

Dobijena je potvrda da u malim mestima sve što mogu je da navuku - 50,1:49,9.

Ovde, u Beogradu, mogu da nas povuku za đ***.

Jednako kao kada ukupni rezultati budu 30:70 ili 20:80.

Ovaj zlikovac prica da su oni pobedili.
Mislim da je dobio jaku podrsku EU da laze.
Ovo nigde nema.

Cudan je manjak vesti iz ovih gradova.
Sumnjam na intervenciju EU i zakulisne deal-ove sa tzv opozicijom.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Da li je opozicija zaista potpisala zapisnike da je izgubila kako tvrdi Hulja?

Ovo je dakle jedna prljava pobeda kolektivnog politickog Zapada i njihovog glavnog igraca.
Viidmo spremnost tzv opozicije da se naglo odrekne pobede kada im se iz Brisela namigne.
Zao mi je sto su se moja predvidjanja obistinila, na trenutak sam pomislio da vidim prvi Huljin poraz i pocetak sunovrata.

Sve ovo ima i dobrih strana.
Hulja je sada jos vise zavisan od stranog faktora i sam vise ne moze da dobije izbore ni na lokalu.
Cena glasa je porasla i izbori postaju ogroman trosak.
Kolonijalana represija i pritisci (recimo kopanje litijuma, useljavanje migranata...) ce se nastaviti, aoon ce biti jos poslusnij, ako je to zamislivo.
Hulja izgleda sve bolesnije.

Што је он болеснији то му је и пропаганда болеснија а самим тим и око 50% суграђана. Што већи издајник то већи србин. Што већи монструм то већа жртва. Људи су затровани.

Ако је сада овако, како ће бити после две или три године "маратона" из пакла његовог болесног ума? Ко то може да издржи? Где ће тада бити ова деца што му пркосе?

Што је он болеснији то му је и пропаганда болеснија а самим тим и око 50% суграђана. Што већи издајник то већи србин. Што већи монструм то већа жртва. Људи су затровани.

Ако је сада овако, како ће бити после две или три године "маратона" из пакла његовог болесног ума? Ко то може да издржи? Где ће тада бити ова деца што му пркосе?
kada ljudi razmisljaju u zlu, u sebi imaju neku nadu da ce dobro da pobedi.
Tesko je ziveti u svetu u kome stalno pobedjuje zlo.

Da li je moguce da su ljudi kao mase u fizici. Primenis dovoljnu silu (ucene, novac...), i hiljade ljudi rade protiv sebe, cak i bioloski se svrstavajuci na stranu smrti.
To je ono sto nam Hulja/EU neprekidno demonstrira.

Опозиција мора да покаже стручност. На сајту РИК-а су објављени сви записници и по тим записницима резултати су баш онакви како је ЦРТА објавила, дакле тесна победа СНС у Косјерићу и нешто мање тесна у Зајечару. Уколико нешто није у реду са записницима мора да се каже, тај и тај записник нису валидни, преправљани су фалсификовани су или шта год већ. Не можеш да кажеш да си победио а да записници говоре другачије а ти не износиш конкретне замерке на записнике.

Уколико пак записници јесу валидни, нема потребе за дилетантизмом и неким лажним проглашавањем победе. Нерегуларности је било милион, видљивих, и пре избора и на дан избора и то све треба документовати. Боримо се против невиђене мафије каква у Србији никад раније није владала.

И ако сам лично разочаран, резултати нису толико лоши има ту места оптимизму и то треба потенцирати. И поред свих ових махинација и уложених наших пара успелу су да победе али јако тесно и то у крајевима који нису опозицино оријентисани као Београд на пример.

P.S.
Боримо се против невиђене мафије каква у Србији никад раније није владала.
Bitno da su neki ljudi "kaznili žute" 2012. glasajući za ovu bagrru. Eno ih Dinkić i Đelić u zatvoru, plaču od muke i sramote i dan danas...

Ovo nije upućeno tebi lično, nego se nadovezujem na tvoj post i odnosi se na sve magarce koji su ikad, igde, iz kog god razloga dali glas ovom SNS tumoru. I osudili nas sve na bar dve decenije haosa i anarhije.

U pokušaju da se reše žute gonoreje, zaraziše nas sve SNS ebolom.

Poslednja izmena:
Vrh