Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Што је он болеснији то му је и пропаганда болеснија а самим тим и око 50% суграђана. Што већи издајник то већи србин. Што већи монструм то већа жртва. Људи су затровани.

Ако је сада овако, како ће бити после две или три године "маратона" из пакла његовог болесног ума? Ко то може да издржи? Где ће тада бити ова деца што му пркосе?
Zaista bih voleo da se ne slazem s tobom
Ne znam za ostale, ja ne planiram da ostanem ovde. Pomislio na početku svega ovoga da možda ipak mogu da ostvarim život ovde, ali očigledno to nije moguće

Pa da. EU ih plasirala i podržala, a gluplji deo naroda ih izglasao i krunisao.

Sećam se kad smo se smejali njihovim glasačima kako ne znaju pokretne stepenice da koriste.

Mart 2011:

Sad ćemo da vučemo tu mutiranu (e)radikalsku i ex-slobovsku Ebolu ko zna dokle.

I naravno, čak i kad je se rešimo, trebaće nam godine da se oporavimo. Ako se ikad i oporavimo u potpunosti.

Za to vreme svi "oni pre" ili sede na novim funkcijama ili lade klikere po tropima, krckaju pare i j..e im se do neba i nazad.

Zaista bih voleo da se ne slazem s tobom
Ne znam za ostale, ja ne planiram da ostanem ovde. Pomislio na početku svega ovoga da možda ipak mogu da ostvarim život ovde, ali očigledno to nije moguće
Пази шта причаш овде, има да те ставе на игнор :rolleyes:

У повременом сам контакту са неким студентима. Реалност је далеко суморнија него што људи изван тих кругова мисле. Светина види комешање, пољуљан режим и наравно маштају о својој срећи која их чека иза ћошка. Ово је инертна непромишљена нација која и ако уради нешто, уради то случајно, на о-рук, на импулс па шта буде. Бојим се да се епилог већ одиграо.

Пре 7-8 година сам се и ја ломио и задржао ме привстни живот и константан успон у каријери. Тад сам био сигуран да желим да останем али то те вара сопствена младост, виталност, енергија и амбиција. Тад ти још делује да можеш да формираш балон нормалности. Али пуца балон јер заједница пуца, јер су једни ћацији, други су не-ћацији.

Добро информисани, друштвено и политички свесни људи одавде морају да побегну јер останком доводе сопствено здравље у питање.

Добро информисани, друштвено и политички свесни људи одавде морају да побегну јер останком доводе сопствено здравље у питање.
Ko je drustveno i politicki svestan taj se nece razboleti od dnevne politike.

Uz sve okolnosti dobri rezultati. On na nivou drzave nema vise sanse. I to je najbitniji zakljucak ovog dana. Ne obracati paznju na dezurne mracitelje oni su mu ionako korisni id***.

Што је он болеснији то му је и пропаганда болеснија а самим тим и око 50% суграђана. Што већи издајник то већи србин. Што већи монструм то већа жртва. Људи су затровани.

Ако је сада овако, како ће бити после две или три године "маратона" из пакла његовог болесног ума? Ко то може да издржи? Где ће тада бити ова деца што му пркосе?
Odlicno razmisljanje.
Meni se cini da su radikali uvek imali 45 do 55 posto birackog tela i to je stalno tako.
Narod se ne menja mnogo. Nesrece koje se dese drugima ih ihlavnom ne zanimaju. To je uglavnom inertna masa opijena sopstvenom pohlepom. Sudbina sopstvene dece uhbuglavnom ne zanima.

Dve stvari slede.
1. SNS sada mora da obori standard gradjana da bi se ocekivana cena glasa spustila na opstimnizborima.
2. Moraju da drasticno povecaju broj Cacija i bstinasa uvozom iz Bosne ili migrantima. Trebace im ogroman aparat za sled izbore. Tim ljudima morace da ponudi nekretnine u privatnom vlasnistvu gradjana. Tako ce se tenzije jos podici.

Srbija ce padati nize i nize. U odredjenom trenutku SNS vise nece moci da organizuje pobedu na izborima. Da je to jos uvek moguce potice od mentalne degeneracije glssaca i podrske EU.

Ako se osecate uzasno znsjte da ste normalni. Samo psihopate i autisti mogu da "zive normalno" ovde i "lepo napreduju".

Ako se osecate uzasno znsjte da ste normalni. Samo psihopate i autisti mogu da "zive normalno" ovde i "lepo napreduju".
Od predsedničkih izbora 2017. se osećam užasno. Bilo je jasno u kom pravcu ide država.

To je bila prelomna tačka. EU je tada digla ruke od iluzije o integracijama i dodala gas na kolonizaciju. Sada smo kao Čile pod Pinočeom.

...Sada smo kao Čile pod Pinočeom.
Pre bih rekao kao Meksiko, jedan veliki kartel mafijaški. Ipak i pored sve Narkosove sile i propagande i ne znam čega sve, pokazuje se da jedna lista dobro odabrana, pametno organizovana dobija ovaj kancer bez problema. Problem će biti što Narkos neće priznati rezultate, kao i sada i onda mora dodatna energija i sila da se jednom zauvek raščivija sa ovim talogom koji je okupirao Srbiju.

Ako se nakon gubitka najmilijih čovek ne vrati u normalu nakon šest meseci, treba da poseti psihijatra. A ti se osećaš užasno osam godina nakon što je je*******eni Vučić pobedio na izborima. Zaključak izvuci sam.

Šta psihijatar može konkretno da uradi? Prepiše ti bensedin i kaže ti da zabiješ glavu u pesak i ignorišeš svo ovo zlo oko sebe. Oprobani recept iz 90ih.

S druge strane nisam preterano zainteresovan da se selim u stranu državu gde ne poznajem nikog, niti govorim jezik. Ne verujem da bi me to usrećilo.

Odlicno razmisljanje.
Meni se cini da su radikali uvek imali 45 do 55 posto birackog tela i to je stalno tako.
Narod se ne menja mnogo. Nesrece koje se dese drugima ih ihlavnom ne zanimaju. To je uglavnom inertna masa opijena sopstvenom pohlepom. Sudbina sopstvene dece uhbuglavnom ne zanima.

Dve stvari slede.
1. SNS sada mora da obori standard gradjana da bi se ocekivana cena glasa spustila na opstimnizborima.
2. Moraju da drasticno povecaju broj Cacija i bstinasa uvozom iz Bosne ili migrantima. Trebace im ogroman aparat za sled izbore. Tim ljudima morace da ponudi nekretnine u privatnom vlasnistvu gradjana. Tako ce se tenzije jos podici.

Srbija ce padati nize i nize. U odredjenom trenutku SNS vise nece moci da organizuje pobedu na izborima. Da je to jos uvek moguce potice od mentalne degeneracije glssaca i podrske EU.

Ма шта ти је биће нам боље, после Експа има да процветамо сви, то нам је економска шанса 😀

Od predsedničkih izbora 2017. se osećam užasno. Bilo je jasno u kom pravcu ide država.

To je bila prelomna tačka. EU je tada digla ruke od iluzije o integracijama i dodala gas na kolonizaciju. Sada smo kao Čile pod Pinočeom.
I ja se tako osecam, jos od 2008.

Razmisljam o Huljinoj startegiji:
1. Vlast je najvaznija
2. Vlast se moze zadobiti izborima ili odlaganjem izbora i odustajanjem od izbora ili pobedom na istima
3. Ako se odluce za opciju 3. potrebni su ili glasaci koji su jeftini ili jako velika sredstva za kupovinu glasova i mnogo ljudi za organizaciju i pretnje.
4. Jeftini glasaci i kontrolori se mogu naci u Bosni i medju migrantima koji imaju drzavljanstvo. Sledi masovna imigracija iz ova dva izvora,
5. Glasovi native glasaca mogu se pojeftiniti obaranjm kupovne moci glasaca
6. Kupovna moc moze se oboriti povecanjem troskova ili inflacijom
7. Najlaksi nacin za ovo je pveliko poskupljivanje energenata
8. Energente uvozimo uglavnom iz Rusije. Odnosi sa Rusijom mogu da se pokvare tako da se u septembru gasni sporazum ne potpise

Ova startegija je dosta opasna. Jedino sto je u njoj sigurno je apsolutna spremnost bosanske ekipa da sledi svog zemljaka, makar usli u kriminal.

Treba imati u vidu da izbori i raspolozenej gradjana nisu bitni, tj skroz su nebitni dok Hulja moze da odrzava vlast.
U nedostatku pravila i zakona (u Srbiji zakon i pravo ne postoje), bitna je jedino sila, tj ko moze d anametne vlast.

Poslednja izmena:
Ako se nakon gubitka najmilijih čovek ne vrati u normalu nakon šest meseci, treba da poseti psihijatra. A ti se osećaš užasno osam godina nakon što je je*******eni Vučić pobedio na izborima. Zaključak izvuci sam.
Mislim da je to sto se ti osecas super u ovakvoj crnoj rupi nesto sto bi trebalo da te zabrine.

Ne razumete da čovek od 60+ i čovek do 45 godina ne razmišljaju isto.

Zabole ga budućnost, on razmišlja kratkoročno. Vučić će povećati penzije, on je naš zaštitnik. Mladi neka rade i ćute. E u moje vreme kako je bilo... Ma Goli otok, ako ne slušaš.

Srbija nije zemlja za mlade, to sam davno primetio. Dok sam u 20-im čekao u redu u državnim institucijama, uvek su me potcenjivali. Pokušavali da prevare misleći da su mladi naivni. Ne poštuju te kao odraslu osobu, nego kao nekog uljeza među sedim glavama.

SNS je stvorio mržnju i posejao razdor između mladosti i starosti. Nije to slučajno. Bez obzira što ga mladi ne vole, on jaše na talasu metuzalema. Nigde ovako pokvarene stare ljude nisam video kao u Srbiji.

SNS je stvorio mržnju i posejao razdor između mladosti i starosti. Nije to slučajno. Bez obzira što ga mladi ne vole, on jaše na talasu metuzalema. Nigde ovako pokvarene stare ljude nisam video kao u Srbiji.
Da.
I to nije vezano za neku odredjenu generaciju. Svaka generacija staraca, od onih MIlosevicevih i Titovih, do ovih sada, beskrajno je pokvarena.
Razlog za to je endemska zavist u populaciji koja kod starih ljudi uglavnom znaci da mrze mlade zato sto oni sami nisu mladi.

Mislim da je to sto se ti osecas super u ovakvoj crnoj rupi nesto sto bi trebalo da te zabrine.
Ja drugi život nemam, a ovaj leti, nikad neću biti mlađi nego što sam danas... Porodica i prijatelji su mi sigurna luka i to je sve veliki plus koju minus od ove gamadi ne može da anulira. A i kad vidim kakve sve strašne probleme imaju ljudi, shvatim da su moji minorni.

Ja drugi život nemam, a ovaj leti, nikad neću biti mlađi nego što sam danas... Porodica i prijatelji su mi sigurna luka i to je sve veliki plus koju minus od ove gamadi ne može da anulira. A i kad vidim kakve sve strašne probleme imaju ljudi, shvatim da su moji minorni.
Svaka cast na drugoij recenici. Bez zezanja.

Zasto je opozicija bolje prosla u Kosjericu nego u Zajecaru?

@Henry_Chinasky @Zion Williamson i drugi koji živite ili ste živeli u inostranstvu:

Slušam na Youtubu jednog našeg Balkanca koji je otišao u inostranstvo, ne tako daleko I kaže "ljudi iz Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije... uvek kažu kako su građani drugog reda kad odu u Nemačku, Austriju, Sloveniju... A ja ih uvek pitam - pa zar nismo bili građani drugog reda i u svojim rođenim zemljama?"

kronk-point.gif

Realno! 🤣

Veća izlaznost. Da bi se pobedila ova pošast zvana SNS bukvalno je potrebno da svi glasaju. Tačnije, za pobedu opozicione liste je potrebna veća izlaznost od prosečne za minimum 25 procentnih poena. Izlaznost u Kosjeriću je bila za 23 procentna poena veća u odnosu na prošle lokalne izbore, dok je u Zaječaru bila negde 15-16 procentnih poena veća izlaznost.

@Henry_Chinasky @Zion Williamson i drugi koji živite ili ste živeli u inostranstvu:

Slušam na Youtubu jednog našeg Balkanca koji je otišao u inostranstvo, ne tako daleko I kaže "ljudi iz Srbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije... uvek kažu kako su građani drugog reda kad odu u Nemačku, Austriju, Sloveniju... A ja ih uvek pitam - pa zar nismo bili građani drugog reda i u svojim rođenim zemljama?"

kronk-point.gif

Realno! 🤣

Vidi, u stranoj zemlji si uvek stranac I to je to.
Ako izuzmeš to, svaki drugi aspekt života je bolji (još uvek, videćemo kako će biti). Ako išta drugo, bolje poslovne prilike i manje toksične atmosfere. U Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj ja lično ne bih mogao sebe da vidim. Irska je tu po meni daleko ispred u tom nekom culture fit parametru.

Ja bih rekao da je normalan građanin Srbije u svojoj zemlji građanin trećeg reda.

kronk-point.gif

Realno! 🤣
Moram da priznam da sam oduvek imao problem da razumem pojam “gradjanin drugog reda” koji se cesto koristi za nase ljude u inostranstvu.

Moje iskustvo je sledece:
Nikad me niko nije diskriminisao niti popreko pogledao zbog toga odakle dolazim. Da li sam morao vise da se potrudim da bih dobio posao? Sigurno, jer nisam imao radnu dozvolu, a i jezik jos uvek ne govorim kako treba. Ali to su realne barijere, kao sto bi bilo ko od nas pre zaposlio naseg coveka koji moze da pocne sa radom odmah i sa kojim mozes da pricas na maternjem.
Na onome ko dolazi u novu sredinu je da se uklopi i potrudi. Najgore je kad ljudi odu negde, nisu spremni da se adaptiraju i onda kukaju kako su gradjani drugog reda. A takvi po pravilu prvi pene na strance koji dolaze kod nas i nemaju toleranciju na razlicitost.

Vrh