S tim se slažem, ali ono gde se ti i ja možda razmimoilazimo je mišljenje da li to neke države rade same od sebe, i iz kog razloga.Država savršeno može svima da zatvori vrata ako smatra da je samodovoljna, ima rešeno tržiste rada ne dopušta nikom da ostane... A ne izvolite al ćemo da vas mrzimo i različito tretiramo....
Danas sam cuo razgovor dva poklonika Hulje.
Rekli su da ce sve da se odluci na trtojnom sastanku u MOskvi izmedju Trampa, Putinma i Hulje"
Još uvek se samo prica i ništa se dr. ne radi
pljackati ili ne pljackati ostarelog obicnog coveka .
Bar da rade na miniminizaciji ali jok ni to
Suviše dugo po pomracini i crnilu živimo
![]()
Ukidanje penala za za prevremeno penzionisanje izazvala polemiku: Ovo su argumenti struÄnjaka za i protiv ove mere
Kada neko odluÄi da ode u prevremenu penziju, uslovi za muÅ¡karce i žene su isti, a to je 40 godina staža i 60 godina života. Ugrubo reÄeno, ko je u proseku zaraÄivao 80.000 dinara i ima pun radni staž, penzija sa maksimalnim penalima od 20,4% biÄe oko 40.000 dinara.www.blic.rs
I u EU i u UK bukvalno hapse ljude zbog izražavanja nezadovoljstva vladom i migrantima, a puštaju na slobodu ljude koji su silovali ili ubili druge.@Bender Rodriguez ne znam, ja ne vidim tu teoriju (zavere) protiv Evrope, sem redovnih interesa i odnosa dominacije i kontrole veće sile prema manjoj... ne vidim da se krije nešto još iza... Ali u tom delu da ima igrača koji bi srušili Evropu se slažem. Pa jasno je Amerika srušila severni tok da EU ne bude zavisna od Rusije ne jer o Evropi mnogo brinu nego da bude zavisna od USA dok im uvode tarife... Šta mene briga koja administracija šta radi... Sve u svemu Evropu tretiraju kao Evropa nas ovde...
Smrdija ja ovu zemlju zovem povremeno. Iako sam rodjen u njoj. Jesi video sta ovi napravise od nje? Svakodnevno mi je gade sve vise. Cacilend je poslednji genijalni izum. Sta bi rekli Solunci 2017. kad je lezba hrvatica postala premijer-fikus? Toliko toga ima... pa i Jugoslavija se zvala Sugoslavija i SmrdoslavijaDa mu je pradeda solunac nikada sopstvenu zemlju ne bi nazvao "Smrdija", pre će biti neka ozna...
puštaju na slobodu ljude koji su silovali ili ubili druge.
Ništa od toga nije normalno, ni razumno, ni logično. Niti su to izuzeci, već postaje norma. Za tako nešto da se dogodi, potrebna je agenda i kampanja.
Svako ima pravo da kapitulira i poistoveti drzavu sa garniturom koja mu se me svidja, samo nema pravo da ocekuje neko postovanje nakon toga.Smrdija ja ovu zemlju zovem povremeno. Iako sam rodjen u njoj. Jesi video sta ovi napravise od nje? Svakodnevno mi je gade sve vise. Cacilend je poslednji genijalni izum. Sta bi rekli Solunci 2017. kad je lezba hrvatica postala premijer-fikus? Toliko toga ima... pa i Jugoslavija se zvala Sugoslavija i Smrdoslavija
Kada budemo oslobodili zemlju i sredili je, ima smisla da je zovemo Srbija. Ovo je veoma nedostojno njenog imena. Moze se zvati Vuckolend, Brnabija i sl. Nesto vezano za neofeudalizam, privatizovani provizorijum
Jeste deo iste agende.Pa sam hteo da te pitam da li je deo pozitivne ili negativne agende što se danas seksualnim uznemiravanjem smatra i samo neki ležerniji kompliment upućen devojci ili "skeniranje" pogledom ili zvužduk na ulici.
Ispada, ako je tačno ovo što ti kažeš, za silovanje puštaju, a za džentlmenstvo muškarca ili barem prostkaluk - kazna
Jel i to deo iste agende? To je moje pitanje...
A, pa nije samo to.Ispada, ako je tačno ovo što ti kažeš, za silovanje puštaju, a za džentlmenstvo muškarca ili barem prostkaluk - kazna
Jel i to deo iste agende? To je moje pitanje...
Alo podrzavas tezu koju sam SNS pokusava da proda, a to je da su oni drzava, onda si njihov koristan id***.@Defke Ali ta garnitura personifikuje državu.. čak i ona sama svojata, identifikuje Srbiju sa sobom.
Dakle da je Zion sve isto rekao samo upotrebio "ovaj režim" ili "dok je ovog smrdljivog režima" nema vajde ostati, nema budućnosti... to bi onda bilo ok..
To je onako semantička razlika, a slažete se oko suštine da je život ovde nepodnošljiv?
Ili se ipak tvoja poruka krije iza navlačenja na semantičku vodenicu a to je da ovde nije tako loše. Problemi kao i svuda. Mislim da je to tvoja glavna poruka. I sa tim se ugl ljudi ne slažu. Ljudi misle da je ovde baš očajno stanje u društvu.
U pravu si.@Defke Ali ta garnitura personifikuje državu.. čak i ona sama svojata, identifikuje Srbiju sa sobom.
Dakle da je Zion sve isto rekao samo upotrebio "ovaj režim" ili "dok je ovog smrdljivog režima" nema vajde ostati, nema budućnosti... to bi onda bilo ok..
To je onako semantička razlika, a slažete se oko suštine da je život ovde nepodnošljiv?
Valjda logika "to kod njih tako normalno, pa je inkluzivno da se i ovde toleriše".
Ja bukvalno mislim da je tako, ali naravno, možda grešim.Ispada da sudovi to cene kao kulturološku razliku pa su blaži prema njima kad siluju...
Ja bukvalno mislim da je tako, ali naravno, možda grešim.
I šta misliš, jel to ispravno ili nije?
U pravu si.
Svima mladjim od 30 godna savetovao bih da emigriraju.
Nema goreg mesta ne svetu od Srbije izuzimajuci ratna podrucja.
Srbija nije najsiromasnija zemlja, ali ljudi su....
Jel ovaj kome silovanje nije normalno došao u zemlju kod ovog kome jeste, ili je bilo obrnuto.
Znaju i ove horde što naviru gde dolaze i kako treba da se ponašaju
Nikada nece otici ‘sva inteligencija’, tako da nema potrebe da se to predstavlja kao deo borbe kada je kapitulacija.@Defke Ne podržavam tezu... Izvršna vlast je u simplifikaciji govora jednako država...
Ja mislim da se ne slažeš oko suštine a hvataš za sve drugo, nebitno. Kapitulacija. Nije kapitulacija otići iz zemlje. Biti slomljen ovim stanjem stvari, može biti i trenutak Zionove slabosti, a ti udariš po svakom, nemoj tako jako
A ovaj dupli koristan id***... A ne šteti li SNS kad ne bude nikog. Moraće sami da se glođu među sobom? Kako im ide u korist da sva inteligencija napusti zemlju?
Inače ne sumnjam da tebi jeste dobro, to već znaš.
Kad je to bilo i kakve to veze ima sa mnom?Znam i kad su kamenovali neku mlađu dvojicu momaka koji su malo seksualno lutali, istraživali među sobom... Al ti nisi bio puno zabrinut tada za njihovu sudbinu...