Kada bi to odkorumpiralo sudsku vlast, preselio bih se ispred njihovog ulaza.
Ali neće. Zdravstvena ustanova prosleđuje medicinsku dokumentaciju tabloidu koji ih javno objavljuje, i nikom ništa.
Za par godina će studenti shvatiti u kakvom svinjcu živimo i da su ispali najveće moguće naivčine jer su pomislili da se ovde ikada išta može promeniti i da je vredno žrtvovanja.
Da su se sastali svi naši "vekovni neprijatelji" i smislili kako da nas kazne za sva nedela iz 90ih, sumnjam da bi bili ovako surovi koliko smo mi surovi jedni prema drugima.
Marta Kos je nedavnou Sloveniji bila napadnuta u stampi jer je podilazila Hulji.Ko da radi, Vučić i njegova banda?
^^A šta očekuješ da zavrne ruku Vučiću...
Naravno da će izneti diplomatskim rečnikom. Radite sa nama, u suprotnom ne možete napredovati a sve to je na liniji onoga što nezadovoljni građani traže. Diplomatskim rečnikom se govori i kad si u poseti nekoj državi 3 dana pre nego otpočne rat.
Ovo je dobra izjava. A da će pumpanje biti lako i kratko ili da će EU zaboraviti na svoje interese, niko ovde nije zavaran da nam ti sad otvaraš oči.
Pritisak je urodio plodom isto koliko i jučerašnja "velika pobeda" ispred rts-a...
Obe su naravno realno male. Ali pobede... Borba je ovde dan za danom.
A šta je opcija 1, nisam uhvatio?
Obrnuo sam pun krug, s obzirom da su me na ovom forumu rusofili prozivali da sam NATO izdajnik, evo sad sam i prikriveni rusofil postao.
Evropa nema vise te vrednosti na koje ljudi ovde misle.
Kao sto su nekada progazivali Jevreje, ovde doktori salju podatke o povredjenim studentima Informeru i Sluzbi.
To je srpski nacizam.
EU jos uvek debelo podrzava Hulju. Oni nemaju nikakvog razloga da ga ne podrzavaju.
EU nije ni za ni protiv Srbije, EU nema principe, EU ima samo svoje interese, tj interese svog Kapitala..
HUlja savrseno zadovoljava te interese.
Intervencija Marte Kos je vise pacifikacija studenata nego pretnja Hulji.
nema opcije 2. Moramo da nastavimo.E ja mislim da ih ima. I da nije crno belo. Ali uz sve rezerve o kojima sam govorio. Ipak je na nama u konačnici i pozvani smo da radimo u skladu sa onim što i jesu evropske vrednosti... A nerealna očekivanja od Evrope... tvoj post je više na njihovu adresu, onih koji takva očekivanja imaju. Ja ih nisam ni imao.
Jel ovo samo vaše puko razočaranje? Šta treba da se desi? Koja je opcija 2? Nisam dobio odgovor.