Joe_Strummer
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2025.
- Pohvaljen
- 977
Ja sam potpuno za orocenu, tehnicku vladu, ali za nju je nazalost potrebna podrska opozicije. Razumem da je opozicija prezrena i odbacena i od naroda i od studenata, ali je meni i dalje ponasanje dobrog dela opozicije potpuno neshvatljivo. Umesto da se trude da pridobiju poverenje naroda i da pokusaju da pokazu da ce biti njegovi pravi predstavnici, oni taj narod pa cak i studente vise gledaju kao strano telo i sa vise prezira nego sto njih narod gleda. Zive u nekom svom balonu i apsolutno mi ne ulivaju poverenje da nas nece izdati ako im se ukaze prilika. Bukvalno ne umeju ni da sakriju da smo im svi mi samo korisni id*** na cijim ramenima treba da se popnu na vlast. Zrace kompleksom vise vrednosti i smatraju da je njihova nepopularnost znak gluposti i nedostojnosti naroda, a ne njihove nesposobnosti. Sa druge strane, kad su mi se malo slegli utisci, ovaj vucicev skup je takav debakl i takva demonstracija jada i nemoci da je visestruko nadmasio cak i moje najoptimisticnije prognoze. Jos jedna stvar, u slucaju da vucic ocigledno izgubi izbore, ne ocekujte da ce mu murija i vojska biti toliko verne koliko su sad, a nisam siguran ni da bi mu nemci i francuzi drzali ledja u takvoj situaciji.