Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Баш тако, Колико се чудовиште разголитило, показало немоћ и своју погану природу, то је било нешто незамисливо пре само неколико месеци. Направили смо чудо, и још га правимо.
Cudo ce biti sigurno kad budemo videli pukotine u RTSu ili policiji.

Ako je ovo istina onda EU smatra da je Hulja dovoljno jak da garantuje njihove strateske interese.

Mozda EU gresi u tome, ali pobedom demokratije i oslobodjenjem Srbije od kriminalaca evropske elite jednostavno mnogo gube.
Jasno je da nam Evropa nikada nece pomoci i da su oni odabrali stranu.

Zvučiš iznenađeno. Mislim da i vrapci na grani znaju koliko EU podržava Vučića.

Zvučiš iznenađeno. Mislim da i vrapci na grani znaju koliko EU podržava Vučića.
Nadao sam se da je podrska opala barem toliko da mu ne poveravaju svoje strateske projekte.
Ovo znaci da ce ga podrzati i ako uspe da nasilno ugasi proteste, bez obzira na moguce zrtve.

Samo slepac ne vidi da eu podrzava naseg dragog predsednika od prvog dana dok igra po pravilima i da im ne bi bilo bas pravo ali se ne bi mnogo potresli da u krvi ugusi proteste.
Ja sam bio dete kada su pametni ljudi u vremenu zanosa nacionalnih budjenja pre 20ak godina pricali da je vatikan doveo voju i ostali srs ekipu, prvo da uniste jugoslaviju zatim da uniste sve srpsko van granica srbije a zatim i da rascepkaju samu srbiju i porobe je. Sada vidimo da sve ide po planu

Ako je ovo istina onda EU smatra da je Hulja dovoljno jak da garantuje njihove strateske interese.

Mozda EU gresi u tome, ali pobedom demokratije i oslobodjenjem Srbije od kriminalaca evropske elite jednostavno mnogo gube.
Jasno je da nam Evropa nikada nece pomoci i da su oni odabrali stranu.
EU samo površno gleda cifre, kao i svi drugi autsajderi. Hulja ima veću podršku od opozicije, i na tome se analiza završava.
Međutim, ne računaju na to da bi studenti mogli da podrže izbornu listu za prelaznu vladu. Takva lista bi okupila sve glasove prave opozicije + gomilu apstinenata.

Što se tiče Rio Tinta, država može raskinuti ugovor uz penale. To je najbolje rešenje. Projekat ionako nema nikakvu podršku u narodu i sprovodi se na silu.

Treba blokirati ambasade.
EU je u svojoj sustini projekat kolonijalnih sila protiv slobode i demokrstije.

EU samo površno gleda cifre, kao i svi drugi autsajderi. Hulja ima veću podršku od opozicije, i na tome se analiza završava.
Međutim, ne računaju na to da bi studenti mogli da podrže izbornu listu za prelaznu vladu. Takva lista bi okupila sve glasove prave opozicije + gomilu apstinenata.

Što se tiče Rio Tinta, država može raskinuti ugovor uz penale. To je najbolje rešenje. Projekat ionako nema nikakvu podršku u narodu i sprovodi se na silu.
Evropske zemlje, pogotovo zapadnoevropske, imaju bogato iskustvo u sprovodjenju projekata na silu u kolonijama.

Putinova Rusija ni reč o studentima nije rekla.

Imaš gore vest da EU planira da proglasi rudnik kod Loznice za strateški interes, i to nakon više protesta i jasnog protivljenja naroda, to se zove smejanje u lice, a ne poziv FSB-u da istraži upotrebu zvučnog topa, i to će verovatno istražiti samo ono šta ih naši budu pitali.

Русија је олињало страшило на које вране слећу.
Нама су проблем ЕУ кртице.

Kakve veze EU ima sa Rusijom?
Ovde redovno prosipaš propagandu o nekoj sabotažu protesta od strane Rusa, i to sve dok EU i SAD pljuju narodu u lice konstantno.

Da neko poveruje tim tviterašima koje pratiš mislio bi da Putin lično govori da su studenti ustaše, da ruše Srbiju po nalogu zapada...

Zapravo se jedino o protestima više oglasio Šojgu, a njegove izjave se svode na to da ne žele nasilje i mešanje zapada... i to je sve...

Ti samo nastavi da veruješ kako se ovom zemljom upravlja iz Kremlja, da postoji neko njihov maligni uticaj, dok EU i SAD razbijaju istu i pravno i ekonomski i teritorijalno.

OMG, koliko pute ćete se svađati da li je AV ruski ili eu čovek. Da li je bitno uopšte, bitno je da nije naš. Ostavite to sad pa se svađajte da li je bio ruski ili eu kad dođe vreme za to.
Te rasprave započinju ljudi koji redovno šire evropsku ofucanu propagandu.
Da nema gore članak gde piše da EU želi rudnik bez obzira šta narod kaže, pa i d ashavtim da živi u oblacima...

Ja sam bio dete kada su pametni ljudi u vremenu zanosa nacionalnih budjenja pre 20ak godina pricali da je vatikan doveo voju i ostali srs ekipu, prvo da uniste jugoslaviju zatim da uniste sve srpsko van granica srbije a zatim i da rascepkaju samu srbiju i porobe je. Sada vidimo da sve ide po planu
Jel može nešto više o ovome? Prvi put čujem za ovo ali kada razmislim i uporedim sa stanjem na terenu, ima logike.

Inače znam i čoveka koji se ceo život loži na Šešelja a koliko se loži na njega, toliko prezire baš taj Vatikan. I Nemačku. Bila bi baš lepa ironija kada bi se ispostavilo da iza Šešelja stoje upravo oni. 😁

Руси у теорији не желе мешање запада, али се у пракси слабо шта питају и подржаће онога ко им се чини да ће да изађе као победник не би ли задржали оно мало утицаја који имају овде и који се лиња из године у годину

Vreme je za blokade ambasada.

„Имали смо прилику да видимо највећу гомилу светских моћника, најгорих лицемера, који су звали свог конобара који је од Србије направио шведски сто. Све се свело на следеће – само ти нама дај литијум, а ти слободно можеш да наставиш да газиш студенте, уништаваш људске животе… Ми ћемо гледати мирно како радиш то што радиш 12 година. Он одговара да ћемо ми, шта год они нама радили, испунити обећање да нестане долина Јадра и људи који тамо живе. Поставља се питање чију земљу поклања“, навео је Ћута.

Vrh