Joe_Strummer
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2025.
- Pohvaljen
- 408
Такве ситуације највише волимоSanse za pobedu su male, ali poraz znaci nase unistenje.
Такве ситуације највише волимоSanse za pobedu su male, ali poraz znaci nase unistenje.
Evropskoj uniji odgovara da u Srbiji nikada ne zavlada zakon.Рио Тинто потврдио да је пријавио пројекат „Јадар“ за стратешки пројекат ЕУ: Чврсто верујемо да има огроман развојни потенцијал за Србију, уз бројне бенефите за локалну заједницу
Љиљана Браловић: Каква год буде одлука Европске комисије о пројекту „Јадар“, неће бити копања литијума у Србији. Тај пројекат је погубан.
Борис Тадић: Једино Вучић генерише насиље. ЕУ сада воде људи којима је важније да ли ће Србија испоручити литијум него све остало
Mi se ne borimo samo prortiv Hulje, SNS i njegovih nego i protiv kombinovane snage evropskih kriminalnih elita.
Sanse za pobedu su male, ali poraz znaci nase unistenje.
da. Izgleda da su to jedine situacije u kojma se snalazimo.Такве ситуације највише волимо
Nije lepo to što radiš sa lepljenjem bot etiketa. Daj argumente pa da diskutujemo.Каква је ово офанзива ЕУ ботовања данас свуда по интернетима не би ли се прикрили плодови савезништва ЕУ и Хуље.
sjajna vest, sasvim logicno. cudi samo kako su toliko dugo verovali u jednu odvratnu laz.Neverovatna je kolicina ljudi koja se okrenila protiv EU.
I to samo u mom okruzenju.
Pa i ja sam se okrenuo protiv EU. Ali ipak treba praviti razliku pošto to nije monolit.Neverovatna je kolicina ljudi koja se okrenila protiv EU.
Pa i ovi u EU su se vala svojski potrudili u tome...Neverovatna je kolicina ljudi koja se okrenila protiv EU.
Sve to stoji, mada imaće oni mnogo da propadaju da bi se uopšte približili nama ovde. Mene najviše plaše ovi zamotani termiti koji ih tamo burgijaju iznutra i seku po ulicama. Za ekonomiju se ne brinem toliko, pošto ceo život slušam da će EU ekonomski da propadne. Pa mu to dođe ko Nastradamusova predviđanja. Ali da, ova zamotana invazija jeste realna opasnost. I mislim da niko ne zna kako će se to na kraju završiti.Bas sam skoro pricao sa devojkom, ako bi gledali da emigriramo gde bi i jedna od opcija koja nam se svidja je bas Slovenija
Meni se i Italija svidja ali realno poslednjih par godina je mnogo turbulentno i ogolilo je probleme u svim drzavama pa se dosta ljudi i budi iz idealizovanja EU.
Nemacka vec davno nije ni u razmatranju npr, iako je po mnogima "obecana zemlja" za emigraciju, njihovi problemi tek dolaze.
Jbg, akcija i reakcija.U Nemackoj drasticno jaca desnica, zato mislim da njihovi problemi tek dolaze
Mi tek treba da otkrijemo levicu.Sa obzirom da mi nismo ni dosli do zlatnog doba, nas reset nece biti toliko drastican koliko mislim da ce biti u EU.