Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Evropskoj uniji odgovara da u Srbiji nikada ne zavlada zakon.

Služimo im kao deponija za stare automobile, prodaju nam hranu najgoreg kvaliteta, eksploatišu jeftinu radnu snagu, prirodne resurse, šaljemo im kvalifikovanu radnu snagu, decu na školovanje, a uvozimo Pakistance, itd.

Što se njih tiče, ovde je najbolje da Hulja bude doživotni predsednik i da se nikada ništa ne promeni.

Каква је ово офанзива ЕУ ботовања данас свуда по интернетима не би ли се прикрили плодови савезништва ЕУ и Хуље.
Nije lepo to što radiš sa lepljenjem bot etiketa. Daj argumente pa da diskutujemo.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Sama cinjenica da "evropski politicari" razgovaraju sa Huljom i planiraju buduce projekte sa njim ih dovoljno diskredituje.
EPP ih ne tera da planiraju projekte sa njim.

Људи се коначно дозвали памети. Требала им је отворења претња опстанку пола Србије од стране ЕУ због јадра да би променили плочу.

А некима ни то ни ово подржавање домећег диктатора није довољно.

Bas sam skoro pricao sa devojkom, ako bi gledali da emigriramo gde bi i jedna od opcija koja nam se svidja je bas Slovenija 😂
Meni se i Italija svidja ali realno poslednjih par godina je mnogo turbulentno i ogolilo je probleme u svim drzavama pa se dosta ljudi i budi iz idealizovanja EU.

Nemacka vec davno nije ni u razmatranju npr, iako je po mnogima "obecana zemlja" za emigraciju, njihovi problemi tek dolaze.

Neverovatna je kolicina ljudi koja se okrenila protiv EU.

I to samo u mom okruzenju.
Pa i ovi u EU su se vala svojski potrudili u tome...
Bas sam skoro pricao sa devojkom, ako bi gledali da emigriramo gde bi i jedna od opcija koja nam se svidja je bas Slovenija 😂
Meni se i Italija svidja ali realno poslednjih par godina je mnogo turbulentno i ogolilo je probleme u svim drzavama pa se dosta ljudi i budi iz idealizovanja EU.

Nemacka vec davno nije ni u razmatranju npr, iako je po mnogima "obecana zemlja" za emigraciju, njihovi problemi tek dolaze.
Sve to stoji, mada imaće oni mnogo da propadaju da bi se uopšte približili nama ovde. Mene najviše plaše ovi zamotani termiti koji ih tamo burgijaju iznutra i seku po ulicama. Za ekonomiju se ne brinem toliko, pošto ceo život slušam da će EU ekonomski da propadne. Pa mu to dođe ko Nastradamusova predviđanja. Ali da, ova zamotana invazija jeste realna opasnost. I mislim da niko ne zna kako će se to na kraju završiti.

P.S.
Nevezano za to šta ko misli o EU, problem je što svaka propast i njesra koje se tamo dese, se posle preliju i na nas. Mislim preliva se i ovako - npr sa Jadrom. Ali više još štete bi bilo kada bi se ona raspala. Ludi Srbi koji ceo život provode u pećini misle da bi onda Srbija profitirala i prosperirala, ali zapravo bi bilo suprotno.

Prenosim ovo

Prenesi dalje.

"У мору вести о протестима, док смо потпуно фокусирани на њих, следећа вест одјекнула је веома слабо, а требало је да пукне као гром из ведра неба:

"Rio Tinto podneo zahtev za studiju za priključenje kod Elektromreže Srbije za potrebe rudnika litijuma."

Док смо ми обузети праћењем најава нових протеста и дешавања на улицама наше земље, власт граби прилику да испод жита протури све оно против чега смо устали.

Злоупотребљава нашу фокусираност ка једној страни роварећи на другој.

Треба да нам буде јасно да, уколико се Рио Тинту одобри захтев за прикључење на Електомрежу Србије, враг односи шалу и борба против рудника литијума постаје још тежа.

Зато сматрам да мреже треба да брује због ове вести не склањајући, притом, фокус са протеста студената. Само огромним притиском можемо да допринесемо томе да се захтев не одобри.

На Фејсбуку имам преко четири хиљада контаката.
Када би свако на свом налогу написао бар једну објаву на ову тему, притисак би се створио и пола посла би било завршено.

Хоћемо ли да се покренемо?"

Što?

Mislim za turbo Srbe znam koji su razlozi, baš sam sinoć pričao sa jednim. Ali znam da ti nisi turbo Srbin pa da nisu ti razlozi u pitanju.

spit-take-laugh.gif

Pendulum zlatnog doba se vraca brzo jer idemo u teska doba, pa razne stvari koje su ekstremna levica gurali pod okriljem inkluzivnosti i nekog virtue signalinga biva drasticno odbacen od strane obicnih ljudi i radnicke klase koja samo ne zeli da grca u dugovima i razmislja da li ce imati dovoljno para sledeci mesec.

A posto je EU zasnovana na levici (po meni ekstremnoj), dolazimo do situacije gde desnica i fokus na nacionalne interese umesto EU interesa postaju sve vazniji radnickoj klasi i normalnom narodu.
Ljude boli k***** koji "pronoun" neko koristi vec sta mogu da priuste od svoje plate i na sta se trose drzavne pare i zato oni ne dobijaju drzavnu pomoc ali izbeglica iz neke picke materine dobija sve na tacni.

Sa obzirom da mi nismo ni dosli do zlatnog doba, nas reset nece biti toliko drastican koliko mislim da ce biti u EU.

Poslednja izmena:
Vrh