Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Баш тако, Колико се чудовиште разголитило, показало немоћ и своју погану природу, то је било нешто незамисливо пре само неколико месеци. Направили смо чудо, и још га правимо.
Cudo ce biti sigurno kad budemo videli pukotine u RTSu ili policiji.

Ako je ovo istina onda EU smatra da je Hulja dovoljno jak da garantuje njihove strateske interese.

Mozda EU gresi u tome, ali pobedom demokratije i oslobodjenjem Srbije od kriminalaca evropske elite jednostavno mnogo gube.
Jasno je da nam Evropa nikada nece pomoci i da su oni odabrali stranu.

Zvučiš iznenađeno. Mislim da i vrapci na grani znaju koliko EU podržava Vučića.

Zvučiš iznenađeno. Mislim da i vrapci na grani znaju koliko EU podržava Vučića.
Nadao sam se da je podrska opala barem toliko da mu ne poveravaju svoje strateske projekte.
Ovo znaci da ce ga podrzati i ako uspe da nasilno ugasi proteste, bez obzira na moguce zrtve.

Samo slepac ne vidi da eu podrzava naseg dragog predsednika od prvog dana dok igra po pravilima i da im ne bi bilo bas pravo ali se ne bi mnogo potresli da u krvi ugusi proteste.
Ja sam bio dete kada su pametni ljudi u vremenu zanosa nacionalnih budjenja pre 20ak godina pricali da je vatikan doveo voju i ostali srs ekipu, prvo da uniste jugoslaviju zatim da uniste sve srpsko van granica srbije a zatim i da rascepkaju samu srbiju i porobe je. Sada vidimo da sve ide po planu

Ako je ovo istina onda EU smatra da je Hulja dovoljno jak da garantuje njihove strateske interese.

Mozda EU gresi u tome, ali pobedom demokratije i oslobodjenjem Srbije od kriminalaca evropske elite jednostavno mnogo gube.
Jasno je da nam Evropa nikada nece pomoci i da su oni odabrali stranu.
EU samo površno gleda cifre, kao i svi drugi autsajderi. Hulja ima veću podršku od opozicije, i na tome se analiza završava.
Međutim, ne računaju na to da bi studenti mogli da podrže izbornu listu za prelaznu vladu. Takva lista bi okupila sve glasove prave opozicije + gomilu apstinenata.

Što se tiče Rio Tinta, država može raskinuti ugovor uz penale. To je najbolje rešenje. Projekat ionako nema nikakvu podršku u narodu i sprovodi se na silu.

Treba blokirati ambasade.
EU je u svojoj sustini projekat kolonijalnih sila protiv slobode i demokrstije.

EU samo površno gleda cifre, kao i svi drugi autsajderi. Hulja ima veću podršku od opozicije, i na tome se analiza završava.
Međutim, ne računaju na to da bi studenti mogli da podrže izbornu listu za prelaznu vladu. Takva lista bi okupila sve glasove prave opozicije + gomilu apstinenata.

Što se tiče Rio Tinta, država može raskinuti ugovor uz penale. To je najbolje rešenje. Projekat ionako nema nikakvu podršku u narodu i sprovodi se na silu.
Evropske zemlje, pogotovo zapadnoevropske, imaju bogato iskustvo u sprovodjenju projekata na silu u kolonijama.

Vrh