Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Fascinantno kako se krug zatvorio i renomirani heroji devedesetih koji su uglavnom (cast izuzecima) spasavali napacenu srpsku belu tehniku po Slavoniji i Bosni, bas kao i njihove hrvatske i bosnjacke/muslimanske kolege, sada brane svog sadasnjeg Komandanta i tadasnjeg ratnohuskaca.

Nekako mi deluje da ovo nema veze sa JSO. Kod njih je, kao što je kolega Vox napisao, sve laž: lažni studenti, lažni fakulteti, lažne diplome, lažni JSO, itd. Nastavi niz.Ovo su statisi.

Živim za dan, kada će neko uraditi reviziju svega što se dešavalo kod nas u poslednjih 35-40 godina(sudske odluke, izmene i dopune zakona, rupe u zakonu, privredna lica/individue, koje su imale koristi od toga)

Sve dokumentovati i procesuirati. Osuditi. Napisati knjigu o tom procesu. Podučavati buduće generacije o ovome od osnovne škole.

Da nam se više nikad ovo zlo ne ponovi!

Са ове временске дистанце је очигледно да нисмо требали ама баш никога да шаљемо у Хаг већ ми сами да им свима судимо. Хаг је служио да се казне само они који су одбили да се приклоне Вашингтону а помилују и оперу сви који нису

Са ове временске дистанце је очигледно да нисмо требали ама баш никога да шаљемо у Хаг већ ми сами да им свима судимо. Хаг је служио да се казне само они који су одбили да се приклоне Вашингтону а помилују и оперу сви који нису
Jel neko pogrešno osuđen?

Осуђени су само они који су одбили да се приклоне Вашингтону, остали су пуштени и подржани да раде шта хоће над нама као што смо сведоци. Требали смо ми све те из Хага да осудимо и додатно Вучића, Вулина, Дачића итд.

Вашингтон је урадио исто као и за Јапан и Немачку када је помиловао злочинце у случајевима када му је било корисно, нпр. одговорне за тзв. Unit 731

Тако су и сада удбаши и криминалци 90их помиловани да би им се омогућило да уништавају земљу ради интереса Вашингтона, одричу се територија, поклањају ресурсе итд.

Huljina strategija je sasvim vidljiva. Formira zivi stit oko "institucija" koje zeli da "zastiti.
Predsednistva i Skupstine.
Blokira puteve da ljudi ne mogu da stignu do Beograda jer ima fetish na te brojeve, kao da je 100000 ili 200000 koje moze da iznedri sam Beograd, malo.
Bezuslovna poslusnost institucija, vlasnika privatnih firmi koje imaju veliek traktoere i dela stanovnistva koje mu veruje je ogromna, cak i onih koje je izdao na Kosovu.
(Nezvanicno cujem da ce se upotrebiti neka oklopna jedinica iz Srbobrana).

Sada bi bilo zgodno nesto od ovoga:
1. Taman kad on skupi sve te ljude i dovede vozila, pomeriti skup studenata za nedelju dana
2. Odrzati skup na NBGD
3. Odrzati niz lolalnih manifestacija, uci u opstine
4. Pojacati pritisak na RTS

Konture buduce vlasti SNS-a su vidljive. Vladace se policijom uz podrsku Zapada, vazno mu je da ima pod kontrolom "institucije".

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za ovo ali ja prosto moram da ovde ostavim ovaj primerak sa druge teme:

Screenshot 2025-03-11 at 16.14.45.png

Ja sam stvarno bez reci.

Што се тиче ЈСО, нико од њихових није осуђен у Хагу. Јесу осуђени махом из војске чији су ветерани стали уз праве студенте.
Oпет питање је да ли су кампери са береткама стварно ветерани ЈСО или глуме због психолошког ефекта.

Што се тиче ЈСО, нико од њихових није осуђен у Хагу. Јесу осуђени махом из војске чији су ветерани стали уз праве студенте.
Trebala su nam tri Haga.

"Mi" nismo mogli nikoga da osudimo, jer smo poraženi dan posle 5.oktobra, a definitvno marta 2003. Samo smo Hag imali na našoj strani.

Хаг је само дао гориво радикалима, направило мит о Шешељу и касније ударио темеље СНСу.
Требало је судити код нас свима по нашим законима. Овако се доживљава да странци суде србима само зато што су срби.
Опет, за Хаг је крив Слоба што га је прихватио.

Mi smo dozvolili da nam zlotvor i demon bude na slobodi, u rezidenciji, a onda i da pregovaramo i moljakamo da izadje dok njegovi lojalisti vrse oruzanu pobunu, umesto da se ceo kompleks obrise sa lica zemlje i ostane rupa kao da je pao meteor. I da onda postane mucenik jer kroz njega licno strani sud tereti za nesto neistinito sve nas, a on brani sebe, ali i zemlju samim tim. Nepromenjiva nepravda prema nama, zrtvama njegovog rezima.

Хаг је само дао гориво радикалима, направило мит о Шешељу и касније ударио темеље СНСу.
Требало је судити код нас свима по нашим законима. Овако се доживљава да странци суде србима само зато што су срби.
Опет, за Хаг је крив Слоба што га је прихватио.
Neće sami sebi suditi.

Суђено је нпр. Шкорпионима за конкретне злочине на Косову. И припадницима ЈСО за Ибарску исто. Може се кад се хоће.
Мада са друге стране ЈСО има злочине политичких убистава, за ратне злочине није познато.
С друге стране Хаг је осудио колективно генерале по командној одговорности зато што нису спречавали спорадичне злочине.

I mogu li da pitam, nisam bas u toku sa JSO, ali su oni oznaceni na nekim emisijama kao jedinica koja je od starta za onog Radeta Markovica i sluzbu radila svasta, na kraju prezivela 5.oktobar i ostalo znamo...

Kako se sada ponosno nose obelezja?

Razumem da jednostavno jedinica ima istoriju i pravo na to, ali gde to druze, sad ce godisnjica ubistva Đinđica, jos pricaju o trecem metku...a ovi dosli i ne mogu da kontrolisu bes nego biju preko ograde tora.... ooooo ljudi moji, ovo sve za lecenje.

Ako neko zna istoriju JSO nek objasni meni makar privatno u poruci
Nije kaznjivo da marsiraju tuda ali sam barem ja mislila da su oznaceni kao Miloseviceva udarna grupa a kasnije i od "Šokovog i Pašinog klana"... a ovi su bas taj uzrast koji je pre 25g imao oko 30g.... sramota, mene je sramota.... one udovice od Đunđica, znam da nisu svi krivi i ne treba generalizovati, ali mi jeni dalje bas bljak. Nek izvinu svi ovde koji su vojna lica

I mogu li da pitam, nisam bas u toku sa JSO, ali su oni oznaceni na nekim emisijama kao jedinica koja je od starta za onog Radeta Markovica i sluzbu radila svasta, na kraju prezivela 5.oktobar i ostalo znamo...

Kako se sada ponosno nose obelezja?

Razumem da jednostavno jedinica ima istoriju i pravo na to, ali gde to druze, sad ce godisnjica ubistva Đinđica, jos pricaju o trecem metku...a ovi dosli i ne mogu da kontrolisu bes nego biju preko ograde tora.... ooooo ljudi moji, ovo sve za lecenje.

Ako neko zna istoriju JSO nek objasni meni makar privatno u poruci
Nije kaznjivo da marsiraju tuda ali sam barem ja mislila da su oznaceni kao Miloseviceva udarna grupa a kasnije i od "Šokovog i Pašinog klana"... a ovi su bas taj uzrast koji je pre 25g imao oko 30g.... sramota, mene je sramota.... one udovice od Đunđica, znam da nisu svi krivi i ne treba generalizovati, ali mi jeni dalje bas bljak. Nek izvinu svi ovde koji su vojna lica
Pa vidiš da je Milošević sada srpski velikan.

Ali to samo još malo.

Vrh