Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

То декица тера децу са свог плаца јер му краду јабуке са дрвета.
1741694017958.png

Која јајара од човека да немам речи. Ову смејурију ни Монти Пајтон не би могао да смисли.
  1. Ви имате студенте? Ми имамо студенте.
  2. Ви имате бабе и деде који вас хране? Сад ћемо и ми да набавимо; одмах ће да дође.
  3. Ви имате ветеране који вас подржавају? Имамо и ми.
  4. Ви имате пољопривреднике? Сад ћемо и ми да нађемо пољопривреднике и тракторе да нас подрже.
Контра митинг, контра револуција, контра студенти, контра здравом разуму — СНС. Која болест.

Poslednja izmena:
Kome da pokažu kada će se na medijama vrteti da diraju miran narod. Ja sam mišljenja da ih treba izbegavati po svaku cenu, pustiti da oni dodju sami.

Треба само око ограде разапети транспаренте са натписима - ко је дао Газиводе, ко је убио Оливера И, ко је удавио Владимира Ц, зашто је пао хеликоптер, ко је рушио Савамалу и тд.

То декица тера децу са свог плаца јер му краду јабуке са дрвета.
Pogledajte prilog 232176
Која јајара од човека да немам речи. Ову смејурију ни Монти Пајтон не би могао да смисли.
  1. Ви имате студенте? Ми имамо студенте.
  2. Ви имате бабе и деде који вас хране? Сад ћемо и ми да набавимо; одмах ће да дође.
  3. Ви имате ветеране који вас подржавају? Имамо и ми.
  4. Ви имате пољопривреднике? Сад ћемо и ми да нађемо пољопривреднике и тракторе да нас подрже.
Контра митинг, контра револуција, контра студенти, контра здравом разуму — СНС. Која болест.
Vi imate 500 000 ljudi na ulici? Mi...

1741695191429.jpeg

JSO je ponovo formirana od veterana.
To je poslednja linija odbvane svekolikog Svpstva.
Inace, oni uopste ne spavaju u satorima nego u obliznjem hotelu i mi to placamo.

Mozda je ipak zaista dobro da je skup studenata na NBG jer Hulja izgleda zeli da bude napadnut ovde.
Cak ia kad bi ljudi usli u Skupstinu i Predsednistvu, ako ne bude na RTS-u to se za vecinu gradjana nije ni desilo.

Cak ia kad bi ljudi usli u Skupstinu i Predsednistvu, ako ne bude na RTS-u to se za vecinu gradjana nije ni desilo.
Ta "većina građana" je u trenutnoj situaciji potpuno nebitna. U svakoj revoluciji aktivni učesnici igraju glavnu ulogu, pasivni posmatrači prihvate sudbinu ili se sele. To se dogodilo kada je nastala SAD.

Ne znam da li je ovo revolucija ili nešto drugo, u svakom slučaju važe ista pravila.

Ta "većina građana" je u trenutnoj situaciji potpuno nebitna. U svakoj revoluciji aktivni učesnici igraju glavnu ulogu, pasivni posmatrači prihvate sudbinu ili se sele. To se dogodilo kada je nastala SAD.

Ne znam da li je ovo revolucija ili nešto drugo, u svakom slučaju važe ista pravila.
Slazem se.
Tokom revolucie, volja odlucne manjine moze se bez problema nametnutiu pasivnoj i neorganizovanoj vecini.
Medjutim, do izbora, kada se svaki glas broji, mora se napraviti iskorak prema pasivnoj vecini i objasniti im o cemu se radi jer ce oni ponovo da glasaju za neke nove naprednjake.
To se vec jednom desilo.

Moze se napraviti korak prema vecini, moze se i represijom spreciti vecina da ispolji svoje preference (kao sto su radili komunisti).
U svakom slucaju, SNS ce morati da bude zabranjena, a ideologija fake nacionalizama (Primetimo popularnost SNS-a kod onih gradjana koji su doziveli frustracije na nacionalnom nivou, pa su zbog toga prirodne zrtve SNS-a) diskreditovana propagandom.

Kakav kancer metastazirani 🤯

P.S. Ne smemo da zaboravimo Koštunicu. Tog gada.
Sta je taj pospanko tako zlo uradio?
MIsli da bi bez njega Srbija postala uzor demokratija?
Hulja i njegovi glasaci u to vreme bili su sustina Srbije. I bili su to dok ih nije razbila sadasnja revolucija koja nije proeveropska ni proruska ni liberalna.

To sve ne ide preko noci, morali smo da prodjemo ceo put i da dodjemo do dna.]
Dobro je doci do dna.

Vi imate 500 000 ljudi na ulici? Mi...
Ми имамо Кобре да вас збришу за 7 секунди. — АВ. Где су те његове «Кобре» са којима се толико хвалио и срдио? Нестали су након те изјаве.

Ми имамо Кобре да вас збришу за 7 секунди. — АВ. Где су те његове «Кобре» са којима се толико хвалио и срдио? Нестали су након те изјаве.
1000028296.jpg

Sta je taj pospanko tako zlo uradio?
MIsli da bi bez njega Srbija postala uzor demokratija?
Hulja i njegovi glasaci u to vreme bili su sustina Srbije. I bili su to dok ih nije razbila sadasnja revolucija koja nije proeveropska ni proruska ni liberalna.

To sve ne ide preko noci, morali smo da prodjemo ceo put i da dodjemo do dna.]
Dobro je doci do dna.
Zlo realno ništa.

Glavni problem je što nije uspeo da stvori desnu kolonu koja odiše pozitivnom energijom sa jasnom vizijom društva i budućnosti.
Od njegovog vremena je desnica ozbiljno utonula u stanje konstantne frustracije i ratobornosti,
gde se skoro ništa osim Kosmeta ne uzima u obzir i sve je podređeno tom pitanju.

Time je desni centar sveden na autobus opciju, što je onda levima omogućilo da kradu ko blesavi, pošto "sigurno nećete da glasate za Tomu radikala". Dok ljudima nije puklo, pa su glasali za Tomu radikala. I eto smo tu gde smo.

(Naravno, ne mislim da je za sve on kriv, niti da je išta namerno radio. A i lako je stvari posližiti kada se gleda 20 godinu unazad)

Zlo realno ništa.

Glavni problem je što nije uspeo da stvori desnu kolonu koja odiše pozitivnom energijom sa jasnom vizijom društva i budućnosti.
Od njegovog vremena je desnica ozbiljno utonula u stanje konstantne frustracije i ratobornosti,
gde se skoro ništa osim Kosmeta ne uzima u obzir i sve je podređeno tom pitanju.

Time je desni centar sveden na autobus opciju, što je onda levima omogućilo da kradu ko blesavi, pošto "sigurno nećete da glasate za Tomu radikala". Dok ljudima nije puklo, pa su glasali za Tomu radikala. I eto smo tu gde smo.

(Naravno, ne mislim da je za sve on kriv, niti da je išta namerno radio. A i lako je stvari posližiti kada se gleda 20 godinu unazad)
Drugim rečima, lik je ostao zarobljen u devedesetim. Katastrofa.

Vrh