BillHicks
Advanced
- Učlanjen(a)
- 11.05.2022.
- Pohvaljen
- 5.381
Al stvarno šta li mu je rekao da su ovi šatori dole lol
najveca pamet srbije ovde larpuje
Al stvarno šta li mu je rekao da su ovi šatori dole lol
Трамп Јуниор у фазону шта су оне ugly commie block apartment buildings?
Kakve veze JSO ima sa Haškim tribunalom?Gledam ovaj JSO šljam ljudski. Nemoj neko da je A rekao protiv Haškog tribunala.
Ima veze. Trebala su nam tri tribunala, a ne ovaj jedan jadni. I tri bi verovatno bila malo.Kakve veze JSO ima sa Haškim tribunalom?
A mogao bi da kažeš i nešto o osnivaču JSO, osvedočenom agentu CIA. Da, dobro si pročitao, CIA, ne KGB.
I taj jedan jadni nije uspeo da osudi osnivača JSO jer je pod zaštitom svojih nalogodavaca. Ni 3 tribunala tu ne bi ništa promenila.Ima veze. Trebala su nam tri tribunala, a ne ovaj jedan jadni. I tri bi verovatno bila malo.
Jel neko pogrešno osuđen?Са ове временске дистанце је очигледно да нисмо требали ама баш никога да шаљемо у Хаг већ ми сами да им свима судимо. Хаг је служио да се казне само они који су одбили да се приклоне Вашингтону а помилују и оперу сви који нису
Trebala su nam tri Haga.Што се тиче ЈСО, нико од њихових није осуђен у Хагу. Јесу осуђени махом из војске чији су ветерани стали уз праве студенте.
Neće sami sebi suditi.Хаг је само дао гориво радикалима, направило мит о Шешељу и касније ударио темеље СНСу.
Требало је судити код нас свима по нашим законима. Овако се доживљава да странци суде србима само зато што су срби.
Опет, за Хаг је крив Слоба што га је прихватио.
Трамп Јуниор у фазону шта су оне ugly commie block apartment buildings?
Pa vidiš da je Milošević sada srpski velikan.I mogu li da pitam, nisam bas u toku sa JSO, ali su oni oznaceni na nekim emisijama kao jedinica koja je od starta za onog Radeta Markovica i sluzbu radila svasta, na kraju prezivela 5.oktobar i ostalo znamo...
Kako se sada ponosno nose obelezja?
Razumem da jednostavno jedinica ima istoriju i pravo na to, ali gde to druze, sad ce godisnjica ubistva Đinđica, jos pricaju o trecem metku...a ovi dosli i ne mogu da kontrolisu bes nego biju preko ograde tora.... ooooo ljudi moji, ovo sve za lecenje.
Ako neko zna istoriju JSO nek objasni meni makar privatno u poruci
Nije kaznjivo da marsiraju tuda ali sam barem ja mislila da su oznaceni kao Miloseviceva udarna grupa a kasnije i od "Šokovog i Pašinog klana"... a ovi su bas taj uzrast koji je pre 25g imao oko 30g.... sramota, mene je sramota.... one udovice od Đunđica, znam da nisu svi krivi i ne treba generalizovati, ali mi jeni dalje bas bljak. Nek izvinu svi ovde koji su vojna lica