Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ja mislim da ce plakati.
Lik je p****.
Pricao Sarovic u podkastu da ga je Seselj non stop maltretirao. I kad je doslo vreme da se <> zeni, uzme Seselja za kuma ne bi li mu se uvukao u debelo dupe. Mozda i nema blizeg druga, sta znam. I ovaj mu, iako su svi ucesnici iz Beograda, napravi svadbu u Novom Sadu jer je imao nekog clana stranke da im da salu za dz. I to pricao javno da je zato svadba tamo.
Hahaha jbt da li je realno da neko nekog tako maltretira i da ovaj cuti.

Realno ce plakati.
Такви без морала, етике, личног интегритета и лицем као ђон и иду у политику. То и јесте наш( општи)проблем. Нормални људи се не баве политиком.

Ima li inicijative da se blokada preuzme od studenata i posle 21h (ili ih podržati ako ostanu i duže)?
Sad se tamo treba skupiti i ne mrdati dok RTS ne pusti na repeat snimak na kome je povređen policajac.

Такви без морала, етике, личног интегритета и лицем као ђон и иду у политику. То и јесте наш( општи)проблем. Нормални људи се не баве политиком.
Da.
Ima mnogo tih ljudi kod nas kojima je strasno vazna vlast, dominacija.
Vladari koji ne znaju kad je dosta.

Primetite do koje mere su poklonici Hulje spremni da se zrtvuju.
Zovite me zloguk, ali on uopste nije gotov dokle god ima ljudi spremnih da rade za njega.
A ovo je vec entuzijazam.

Ono sto mi dozivljavamo kao greske dize mu rejting kod njegove ciljne grupe gradjana.

NOVA: Jake snage Žandarmerije marširaju ka državnoj televiziji, puno policije i na Košutnjaku.​

Nije mi jasno kako optimisti ocekuju da ce drzavni aparat da promeni kurs u subotu?

Iako su vozovi odavno prosli i trebao je odmah posle nadstresnice, mada je i tada bilo 12 godina kasno, ma sta 12, 35 godina kasno, sada mu je poslednja sansa da se izvini i krene u nekom pomirljivom tonu da pegla situaciju.

Ali posto je glupa radikalcina, nista od toga.

Izraelci sasvim moguce da su smorili i odustali jer ovaj ne slusa. Ili su tu i jednostavno ne slusa.

Ako je portal CZBGD digao ruke od Vučića, onda je stvarno gotov. Koprcaće se on još malo sa svojom paravojskom iz policije, ali to će biti sve. Zna i on da ga je ugasio. Ostaje mu kao jedina nada da izazvove velike nerede.

Tu je Piša Vacić... Znam tog klošara iz 38. bloka. Živeo u "Mercedes" zgradama, a držao je kafić na uglu Narodnih heroja i Milutina Milankovića. Prvo botina Šešelja, posle Vučićeva lažna desnica. Levijatan je isto što i Vacić.

@Koniljo @Hitachi

Pa nije u redu ni da MC/ Cotra širi defetizam toliko često i toliko jako.

A ume da jede g... i na drugim temama na druge načine. Ona pisanja u fazonu "molim sve (forumaše) koji su trenutno noćnim klubovima da dođu hitno do RTSa". Koji bre noćni klubovi?! I to u ponedeljak uveče???!!! Pa ovde od aktivnih ljudi 80-90% su radni zaposleni i/ili porodični ljudi. Klinaca ima, ali ti što su ovde nisu tipovi koji lumpuju i traće dane. Tako da kome tačno treba da bude upućeno i šta treba da znači to "izađite iz noćnih klubova i dođite do RTSa"???!!!

Zatim ona druga nebulozna pisanja u stilu "apelujem na sve da jedu travu i piju dve čaše vode dnevno da bismo sačuvali planetu", "apelujem na sve da se odreknu svih zadovoljstava u životu i krenu da žive kao Šaolin monasi" , onda sranje o "statusnim putovanjima i letovanjima" za svakog ko nakon štednje cele godine poželi da ode negde dalje od Balkana i Balkanaca, da odmori mozak...

I obožava da postavlja nebulozna retorička i ŠBB KBB pitanja. Zašto se cela Srbija ne okrene protiv Vučića, zašto penzosi slušaju Vučića, zašto radni ljudi u 4 ujutru ne idu da blokiraju, zašto policija ne napravi revolt i ne zauzme Skupštinu, zašto se menjaju stari raspali tramvaji, zašto se ne napravi pešačka zona od Gardoša do Konjarnika, zašto je nebo plavo, zašto ovo kako ono...

Lik ume da s... ko foka a i da podyebava, i vrlo dobro je svestan toga. Imajte to u vidu sledeći put kad krenete da ga branite.

Jedno je da neko bude sam po sebi defetista, pesimista ili prosto drukčijih shvatanja i ponašanja, a drugo je da aktivno, svesno i namerno širi konfuziju, defetizam, suptilne prozivke i implikacije, nebulozne konstrukcije, nerealne i štetne ideje, zajedljivost, ljubomoru...

Meni najdebilnije i najlicemernije od svega je što je on živeo u jednoj od najboljih i najuređenijih zemalja, nauživao se, naputovao, naučio, iskusio... a onda dođe i proziva ljude koji o svom trošku, od svoje ušteđevine, odu negde van Balkana da vide malo normalnog i uređenog sveta i nauče nešto. Ne, najbolje da svi sedimo non stop u ovom dupetu kontinenta, da letujemo po betonskim džunglama Zlatibora ili Budve i tešimo se da smo najjači i najbolji. E tad će nam sigurno biti bolje...

Poslednja izmena:
Можда је то притајени оптимизам, мени нешто слично остало од спорта. Сви се приме, еуфорично-оптимистични су, ја их онако фино спустим, а у себи се мислим како ћемо да им нану нанину... ;)

Спустиш свима притисак и додатно их фокусираш и уозбиљиш...
Сем тога, порази су саставан део, сутра је нови дан. Ово није дан Д, али би могао бити. ;)

Pre 2 dana

rXAtFzZ.jpeg

Danas

7tcihzv.jpeg

Spremaju se za provokacije.

Vrh