Sweet Dee
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.06.2021.
- Pohvaljen
- 2.957
Jadan momak, Usaid propao pa mora u Sns, daj sta das
Jadan momak, Usaid propao pa mora u Sns, daj sta das
Gde, na šta misliš? Nisam ništa ispratio danas ni na forumu ni po vestima...Изгледа су трактори и камиони за блокаду купљени на рачун града, овде видимо камион са грбом града Београда без таблица кроз Зрењанин.
Kaže pustićemo ih da bacaju kamenje na skupštinu, a onda će država reagovati i odsviraćemo kraj.Ljudi, slusate li vi instituciju?
Ljudi, ovo deluje da ce da neko napadne jadnu grupu i onda ce pustiti 5min i sledi hapsenje, katastrofa katastrofa...neko hoce nekog da ubije....njega niko ne pominje inace, hoce da insttucije rade svoj posao, on stigao do njegovog ubistva,... Ja mu prva zelim dug zivot i da odgovara ako je kriv, svako, ko koga zeli da ubije, oooooo sta se ovo desava...
Ali iscenirace se haos, ako krene vojska i policija sta onda....mene ove najave plase majke mi.... Ovo sve gore i gore izjave.... Sta je bre ovo, da li su ludi ovi sto sede ispred u P parku ko zivi stit?
Znam da ne bi trebalo slusati, da je ovako mozda bilo i pre, ali narod je ljut i besan, svega mu dosta, a okupili se oko ideje da Institucije rade, niko im ne obecava radna mesta, poslove, puteve i mostove.... au ljudi moji ja sam se uplasila ozbiljno, meni strasno da vojska krene na narod.... Moze li neko da utice na te staresine da niko ne zeli to, da budu pametni...
I cekajte, bude sve kako on kaze, on sve sprovede....Da li zaista misli da je tako ugasio revolt?
Izvinite na drami, meni ovo strasno sve,
Gde, na šta misliš? Nisam ništa ispratio danas ni na forumu ni po vestima...
Ma prvo će blokirati dolazak u BG. Nema prevoza za BG, ni bus ni voz. Oni koji dođu, biće u grotlu lojalista. Izvešće Žandarmeriju, SAJ, obične pandure, ove za razvijanje demonstracija, borbena vozila. Huligani će rušiti ceo grad, paliti izloge, krasti... Ovo vam je 100% scenario. Mora biti nešto žestoko, treba mu alibi za zavođenje diktature i unošenje straha. Drugo, takvom akcijom će zapaliti svoje pristalice. Gazi žuti ološ, gazi studente!!! Probudiće duh krvoloka crno-crvene koalicije. Tooo bre, propao je novi 5. oktobar... Tako će urlati prosečan glasač mafije.Изгледа ће ићи на два прстена - прилази граду - скупштина-президенторијум.
Tako je.Ma prvo će blokirati dolazak u BG. Nema prevoza za BG, ni bus ni voz. Oni koji dođu, biće u grotlu lojalista. Izvešće Žandarmeriju, SAJ, obične pandure, ove za razvijanje demonstracija, borbena vozila. Huligani će rušiti ceo grad, paliti izloge, krasti... Ovo vam je 100% scenario. Mora biti nešto žestoko, treba mu alibi za zavođenje diktature i unošenje straha. Drugo, takvom akcijom će zapaliti svoje pristalice. Gazi žuti ološ, gazi studente!!! Probudiće duh krvoloka crno-crvene koalicije. Tooo bre, propao je novi 5. oktobar... Tako će urlati prosečan glasač mafije.
Jel ovo iz centrale post pisan?Ma prvo će blokirati dolazak u BG. Nema prevoza za BG, ni bus ni voz. Oni koji dođu, biće u grotlu lojalista. Izvešće Žandarmeriju, SAJ, obične pandure, ove za razvijanje demonstracija, borbena vozila. Huligani će rušiti ceo grad, paliti izloge, krasti... Ovo vam je 100% scenario. Mora biti nešto žestoko, treba mu alibi za zavođenje diktature i unošenje straha. Drugo, takvom akcijom će zapaliti svoje pristalice. Gazi žuti ološ, gazi studente!!! Probudiće duh krvoloka crno-crvene koalicije. Tooo bre, propao je novi 5. oktobar... Tako će urlati prosečan glasač mafije.
Tako je.
Jednostavna strategija koja uvek pali. Narod se kod nas lozi na silu, na pobednika.
Mozda bi imalo smisla da gradjani u unutrasnjosti zauzmu svoje opstine.
Malo omasio kad je Vidovdan![]()
VuÄiÄ pozvao na najveÄi skup u istoriji Srbije: DoÄite 28. marta u Beograd da se izborimo za naÅ¡u zemlju
Predsednik Srbije Aleksandar VuÄiÄ najavio je danas da Äe 21. marta krenuti formiranje novog pokreta za narod i državu i pozvao ljude iz cele zemlje da 28. marta doÄu u Beogad na najveÄi skup.www.b92.net