Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Колега ми рече управо да нуде од 70е па на горе да се подрже ћаци

Ljudi, slusate li vi instituciju?
Ljudi, ovo deluje da ce da neko napadne jadnu grupu i onda ce pustiti 5min i sledi hapsenje, katastrofa katastrofa...neko hoce nekog da ubije....njega niko ne pominje inace, hoce da insttucije rade svoj posao, on stigao do njegovog ubistva,... Ja mu prva zelim dug zivot i da odgovara ako je kriv, svako, ko koga zeli da ubije, oooooo sta se ovo desava...
Ali iscenirace se haos, ako krene vojska i policija sta onda....mene ove najave plase majke mi.... Ovo sve gore i gore izjave.... Sta je bre ovo, da li su ludi ovi sto sede ispred u P parku ko zivi stit?

Znam da ne bi trebalo slusati, da je ovako mozda bilo i pre, ali narod je ljut i besan, svega mu dosta, a okupili se oko ideje da Institucije rade, niko im ne obecava radna mesta, poslove, puteve i mostove.... au ljudi moji ja sam se uplasila ozbiljno, meni strasno da vojska krene na narod.... Moze li neko da utice na te staresine da niko ne zeli to, da budu pametni...
I cekajte, bude sve kako on kaze, on sve sprovede....Da li zaista misli da je tako ugasio revolt?
Izvinite na drami, meni ovo strasno sve,

Изгледа су трактори и камиони за блокаду купљени на рачун града, овде видимо камион са грбом града Београда без таблица кроз Зрењанин.

Изгледа су трактори и камиони за блокаду купљени на рачун града, овде видимо камион са грбом града Београда без таблица кроз Зрењанин.
Gde, na šta misliš? Nisam ništa ispratio danas ni na forumu ni po vestima...

Ljudi, slusate li vi instituciju?
Ljudi, ovo deluje da ce da neko napadne jadnu grupu i onda ce pustiti 5min i sledi hapsenje, katastrofa katastrofa...neko hoce nekog da ubije....njega niko ne pominje inace, hoce da insttucije rade svoj posao, on stigao do njegovog ubistva,... Ja mu prva zelim dug zivot i da odgovara ako je kriv, svako, ko koga zeli da ubije, oooooo sta se ovo desava...
Ali iscenirace se haos, ako krene vojska i policija sta onda....mene ove najave plase majke mi.... Ovo sve gore i gore izjave.... Sta je bre ovo, da li su ludi ovi sto sede ispred u P parku ko zivi stit?

Znam da ne bi trebalo slusati, da je ovako mozda bilo i pre, ali narod je ljut i besan, svega mu dosta, a okupili se oko ideje da Institucije rade, niko im ne obecava radna mesta, poslove, puteve i mostove.... au ljudi moji ja sam se uplasila ozbiljno, meni strasno da vojska krene na narod.... Moze li neko da utice na te staresine da niko ne zeli to, da budu pametni...
I cekajte, bude sve kako on kaze, on sve sprovede....Da li zaista misli da je tako ugasio revolt?
Izvinite na drami, meni ovo strasno sve,
Kaže pustićemo ih da bacaju kamenje na skupštinu, a onda će država reagovati i odsviraćemo kraj.

Poslednja izmena:
Hvala.

Jel to Nelečeni sprema svoju kontra-blokadu i improvizovane barikade ispred Skupštine?

P.S.
Pa da, tačno sam znao da će smrad da ide na to da 15.3. zablokira prilaze Beogradu...

Vučićevi huligani izazivaju nerede, policija upada i kreće da bije sve redom, ne birajući ko je kriv. Moguće i paljenje šatora, gađanje istih bakljama i slični marifetluci. Ćaci će biti žrtve ološa... Zato je te balvane i postavio tu. Hteli su žive da ih spale... Kreću hapšenja na fakultetu zbog pokušaja državnog udara. Hapsiće profesore i studente. Želi da se vlast predstavi kao žrtva, žrtva obojene revolucije. Planira skup 28. marta sa predoziranim starcima propagandom Pinka.

Изгледа ће ићи на два прстена - прилази граду - скупштина-президенторијум.

Изгледа ће ићи на два прстена - прилази граду - скупштина-президенторијум.
Ma prvo će blokirati dolazak u BG. Nema prevoza za BG, ni bus ni voz. Oni koji dođu, biće u grotlu lojalista. Izvešće Žandarmeriju, SAJ, obične pandure, ove za razvijanje demonstracija, borbena vozila. Huligani će rušiti ceo grad, paliti izloge, krasti... Ovo vam je 100% scenario. Mora biti nešto žestoko, treba mu alibi za zavođenje diktature i unošenje straha. Drugo, takvom akcijom će zapaliti svoje pristalice. Gazi žuti ološ, gazi studente!!! Probudiće duh krvoloka crno-crvene koalicije. Tooo bre, propao je novi 5. oktobar... Tako će urlati prosečan glasač mafije.

Poslednja izmena:
Treba videti sa zemljoradnicima i traktoristima da li mogu 15. da se pojave sa svojim mašinama i da odvuku sve te blokade.

Takođe i građevinska i druga preduzeća sa mehanizacijom (a da nisu pro-SNS).

I kao jedna od opcija (plan B, C, D, koji god) treba da bude da ako ljudi iz drugih mesta ne budu mogli da dođu u Beograd, da se onda protestuje u matičnim mestima ili u nekim lokalnim centrima zbivanjai gradovima. Recimo ko je iz malog mesta krenuo za BG a nije mogao, da ode na veliki protest u svom najbližem gradu - Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Užicu, itd...

To kažem kao plan C, D... za slučaj da dolazak u Beograd bude sabotiran.

Ma prvo će blokirati dolazak u BG. Nema prevoza za BG, ni bus ni voz. Oni koji dođu, biće u grotlu lojalista. Izvešće Žandarmeriju, SAJ, obične pandure, ove za razvijanje demonstracija, borbena vozila. Huligani će rušiti ceo grad, paliti izloge, krasti... Ovo vam je 100% scenario. Mora biti nešto žestoko, treba mu alibi za zavođenje diktature i unošenje straha. Drugo, takvom akcijom će zapaliti svoje pristalice. Gazi žuti ološ, gazi studente!!! Probudiće duh krvoloka crno-crvene koalicije. Tooo bre, propao je novi 5. oktobar... Tako će urlati prosečan glasač mafije.
Tako je.
Jednostavna strategija koja uvek pali. Narod se kod nas lozi na silu, na pobednika.

Mozda bi imalo smisla da gradjani u unutrasnjosti zauzmu svoje opstine.

Ja se nadala nekom tešenju, vi me jos gore uplasili.
Setila sam se one Lazareve
*Ja ne idem u boj po tome kolika mi sila preti, vec po tome koliku svetinju branim!*

Obrni okreni, doslo je na to, samo je vazno da dodje veliki broj ljudi i da se nalaze na jednom mestu, pa nek ubace provokatore i nek hapse ako imaju priliku.
A volela bih da skup bude miran i da se odabere da se ne prilazi tom delu grada...

Jel ovo iz centrale post pisan?

Tako je.
Jednostavna strategija koja uvek pali. Narod se kod nas lozi na silu, na pobednika.

Ма немамо ми историјски преседан да је режим без већинске подршке успевао на силу да влада, овде су била не један већ два покрета отпора за време Другог светског рата и то је земља била окупирана од стране много веће војске. Милошевић који је ударао на народ тенковима је оборен када је једва превагнуо број људи који га не подржавају над оним који га подржавају. Какав црни Вучић и његове бабе сломљених кукова да нешто шатро тероришу народ, поготово сада када је изгубио већинску подршку. Сваки његов покушај мањинске диктатуре над већином ће се завршити још јачим инаћењем и бунтом до самог слома.

Иначе мислим да је Кониљо у праву и да ће вероватно то покушати што каже али то је стратегија борбе против покушаја обарања власти иако то нико не покушава. Студенти имају широку подршку баш зато што заговарају миран протест. Насиље ако буде ће бити од стране њега а то ће онда само оправдати и подстаћи још веће насиље народа па ће вероватно тако и скончати цео његов убоги режим. Нису баш људи сисали весла да мисле да су месеци пешачења по Србији били велика завера студената да разбијају излоге и краду патике, свима је болно јасно одакле такви долазе и самим тим ће још више распалити људе.

Mozda bi imalo smisla da gradjani u unutrasnjosti zauzmu svoje opstine.

Ово ти је одлична идеја, и генерално свако ко не може или неће да се придружи великим протесту у Београду на свом локалу уради све да зада ударац режиму. Ниједан систем не може да се избори са анархичним, непредвидљивим и децентрализованим бунтом

Vrh