Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Има и антирежимских тракториста. А трактори могу и ван пута.
Njemu je građanski rat opcija. To je katastrofa.

Ovo nije kao peti oktobar. Sloba je blokirao da, ali ovaj hoće da jedni Srbi blokiraju prilaz drugim Srbima. Bukvalno ide na građanske sukobe.

Kakav gradjanski rat, koješta
Ko ce stane uz njega, ove sto vuce po Jagodini i Mitrovici? Sta, ce jurisaju na mene s polomljeni kukovi? Nema od toga nista

Ko ce stane uz njega, ove sto vuce po Jagodini i Mitrovici? Sta, ce jurisaju na mene s polomljeni kukovi? Nema od toga nista
To i ja mislim, ali mi sada otvoreno vidimo da on to hoće i sprovodi u realnom vremenu. To je katastrofa.

Da li je moguće da u državnom aparatu nema toliko snage da se to ne dozvoli?

Ovo nije kao peti oktobar. Sloba je blokirao da, ali ovaj hoće da jedni Srbi blokiraju prilaz drugim Srbima. Bukvalno ide na građanske sukobe.
Šta drugo očekivati od bolesnog čoveka. Jedino što mi daje nadu da to toga ne dođe jeste da sve manje ljudi mu zaista pruža podršku. Da nije tako, napravio bi kontramiting po uzoru na 2023 godinu.

Međutim, to sad nije slučaj. Ide po manjim gradovima, a i tu ne može da napuni halu. Menja stalno lokacije, zakazuje pa otkazuje. Nije još gotovo, ali ovo je serija završnih trzaja njegovog režima.

Тако су и Слобини изгурали камионе и џипове полиције па их чачани изгурали.
Ово су трактори великих фарми где раде радници, тешко ће неки пољопривредним који сам обрађује своју земљу да се тиме бахће. Дотераће их на блокаду ал тешко да ће се нешто бунити ако их неко обиђе.

Šta drugo očekivati od bolesnog čoveka. Jedino što mi daje nadu da to toga ne dođe jeste da sve manje ljudi mu zaista pruža podršku. Da nije tako, napravio bi kontramiting po uzoru na 2023 godinu.

Međutim, to sad nije slučaj. Ide po manjim gradovima, a i tu ne može da napuni halu. Menja stalno lokacije, zakazuje pa otkazuje. Nije još gotovo, ali ovo je serija završnih trzaja njegovog režima.
Ljudi na ulicama su sila, ali nam trebaju ljudi iznutra, iz sistema. Neko, čiji bismo potez odbranili.

Govna

Tacno.
Hulja svim srcem zeli gradjanski rat.
Upravo zato nisu ispunili studentske zahteve.
U gradjanskom ratu oni pobedjuju jer su vec spremni i naoruzani.

Danas je situacija mnogo teza, neizvesnija nego 05.10.
Tada je postojala politicka organizacija, prethodni izbori itd.
Sistem nije bio potpuno korumpiran, postojale su pukotine u rezimu, cak i medju kriminalcima (Legija).
Strani faktor je bio protiv rezima i odresili su kesu da potkupe odredjee funkcionere.
Danas su sve velike sile protiv nas.
Cak ni milion ljudi u Beogradu nece odvratiti Hulju, radi se o bolesnom coveku zeljnom vlasti i zlocina.
To je osoba bez ljudskosti, bez morala, zver, tesko bolestan pacijent.
Sanse za pobedu su vrlo male.
То су све предуслови за праву промену, револуцију ако хоћеш. И све то што је било онда јесу били разлози зашто 5. октобар нје био никаква револуција.

Имамо јединствену прилику да 100 година пропадања преокренемо. Имајте на уму то 15ог.

Ljudi na ulicama su sila, ali nam trebaju ljudi iznutra, iz sistema. Neko, čiji bismo potez odbranili.
Tako je.
Ljudi se odusevljavaju masama koje ce doci u Beograd, ali toliki broj ljudi nije ni potreban.
50 odlucnih i iskusnih ljudi u sistemu, a koje nemamo, moze da ucini vise nego 100000 gradjana na ulici, koje imamo.

Milosevic je imao neprijatelje unutar drzavnog aparata, bilo je onih koji su koketirali sa strancima ili opozicijom.
Hulja nema tih problema. Da ih ima, do sada bi se videlo. Apsolutno niko sa RTS-a ili iz policije niej dao ostavku, niko iz tuzilastva.
Zao mi je, ali pun sam ovih mracnih misli.

Odobrovolje me ljudi kao @Igor koji smatraju da treba samo zazmuriti, prepustiti se adrenalinu i skociti u nepoznato.

То су све предуслови за праву промену, револуцију ако хоћеш. И све то били разлози зашто 5. октобар то није био.

Имамо јединствену прилику да 100 година пропадања преокренемо. Имајте на уму то 15ог.
Poentirao si.

Govna
Хммм. Сумњив ми је Жика овде, као није знао...

Још се нешто ниже види како позира са пивом које се прави од хране за краве. Сигурно ни то није знао.

Govna
Pojela mu droga mozak.

Хммм. Сумњив ми је Жика овде, као није знао...

Још се нешто ниже види како позира са пивом које се прави од хране за краве. Сигурно ни то није знао.
Жика је на плати код Жекса. Мислим да води неку емисију на пинку. Тако да није неочекивано.

Ovako ce sa svim ovim performansima (koji su inace stali) o korupciji.
Uhapseno koliko, 5 osoba za predstavu? Paradirali pa pustili ko sportski ribolov, sad cekamo da zastare i njima postupci.

Ovako ce sa svim ovim performansima (koji su inace stali) o korupciji.
Uhapseno koliko, 5 osoba za predstavu? Paradirali pa pustili ko sportski ribolov, sad cekamo da zastare i njima postupci.
Oni su izgleda jos sigurni u sebe.

1000028170.jpg

Istih 100 likova :
-zure po bolesnu babu na porodjaj
-cuvaju kurceve
-obezbedjuju skupstinu
-biju se na blokadama
-sudiraju u parku
-idu po mitinzima u prvim redovima
-idu po kredite za stanove

Samo mogu da kazem, gradjanski rat propo.
Make batinasi great again.

Ne trebaju mu batinasi za gradj. rat.
Americka ekipa za koju Hulja radi angazovala je 2014. u Kijevu snajperiste.

Ali nema Hulja ni potrebe za gradjanskim ratom.
Ogradice sebe i svoje zivim zidom lojalista, traktorima, kamionima i policijom.
Ljudi koji dodju u Beograd moraju da odu kuci sled, dana.
Hulja ce da saceka da se sve stisa. Studenti su prebacili loptu gradjanima, a gradjani su vrlo amorfna kategorija.

Vrh