Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Pitanje svih pitanja dal je 1+2+3 vece od 4+5
Moguće je da će na narednim izborima izlaznost biti značajno veća, odnosno da je ovo dovelo do značajne aktivacije ranije apatičnih glasača.
Samo, i njima treba ponuditi neku prihvatljivu političku opciju...

A da koristim smrt dece za svoje lične potrebe - sad ću da odstupim od sopstvenog pravila i direktno ću da te etiketiram - bezobrazan si, da ne ne kažem bestidan.
Sram da te bude!
Ovde samo pokazuješ koliko ne razumeš napisano i koliko bes izliva iz tebe jer nikako nisi u pravu ali to je i neka osobina kod starijih ljudi, ako oni misle da je nebo zeleno ne možeš da ih ubediš u suprotno. Za razliku od tebe Ja nisam nikada tebe etiketirao kao što si ti mene sada niti rekao to što sam citirao (dakle ti non stop trubiš kako drugi koriste smrt, a ne da ti koristiš smrt dece, da ti objasnim ako ne razummeš) ali to samo dokazuje nemanje argumenata i nerazumevanje.
Koliko se ja sećam, otvorena je linija brzog voza BG NS - time su se hvalili, opravdano.
Stanica je bila u procesu adaptacije koji nije završen pa samim time nisu mogli ni da se hvale time. Ako je nešto prekrečeno na staničnoj zgradi, da se udomi taj narod koji koristi brzi voz, a takvih je dva miliona, onda ok, ali to nije oborilo nadstrešnicu, sve i da su se time hvalili... dakle nebitno za priču.
Sad vidimo da adaptacija i bilo kakvo činjenje na samo nadstrešnici NIJE dovelo do njenog pada (kažu veštaci) jer bi se taj pad desio sve i da ništa nisu takli.
Dakle, postoji eventualna odgovornost za nemar - što treba da se dokaže i obradi na sudu i da se kazne odgovorni.
I ovo pokazuje da nisi pročitao tekst koji si okačio ili ga nisi razumeo. U tekstu se kaže da bi nadstrešnica pala samo niko ne zna kada, da li za 5, 10 ili 50 godina nebitno. Vršeni su radovi bez ikakve provere iako su postojala vidljiva oštećenja (što piše u tekstu) samo da bi se napunili džepovi, dodata je težina, a i vibracije tokom radova su ubrzali proces. Da je pala za 10god verujem da ne bi bilo ovakve eskalacije.

Nije ni čuso što te etiketiraju. Znam šta pokušavaš ali to moraš sa jačim argumentima i sa razumevanjem ako nisi ono što drugi tvrde da jesi.

64% становништва подржава студентске захтеве, протесте и блокаде.
96% млађих од 30г. подржава студентске захтеве, протесте и блокаде.
26% старијих од 65г. подржава студентске захтеве, протесте и блокаде.

Власт од децембра више нема легитимитет. Циркусом око оставке владе изгубила је и легалитет. Ниједна институција не ради како треба. Преко половине просвете НЕ РАДИ.

А тек нас чека ескалација незадовољства.

Moguće je da će na narednim izborima izlaznost biti značajno veća, odnosno da je ovo dovelo do značajne aktivacije ranije apatičnih glasača.
Samo, i njima treba ponuditi neku prihvatljivu političku opciju...
pa da.
Ako nema te politicke opcije nista se nece promeniti.
Isto tako, Hulja ce oblatiti bilo koga ko ispliva.
Mislim da SNS ne moze da izgubi izbore koje sami organizuju.

traže samo da se zakoni poštuju.
I bogami, ovaj im izlazi u susret sve više i više
Šta kažeš, sve više i više poštuje zakone?

Elem, imate svaki dan dokaze da su bumeri generacija najodgovornija za pakao na Balkanu. U Srbiji pogotovo, ali i u ostalim drzavicama. Ne znamo tačno šta je uzrok mentalnog deficita kompletne generacije, ali znamo da postoji.

Jasni su ali ih vlast stalno spinuje na nacionalnim frekvencijama pa nekim ljudima i dalje nije jasno i misle da je sve odavno ispunjeno.

.... što je konstanta srpske države još od Kraljevine SHS.... at least.
Da li ako je nešto bilo znači da tako mora da bude? Da li trebamo da težimo ka boljem, da se usavršavamo ili da se plašimo, sedimo u svoja 4 zida i očekujemo neke promene da ih neko uradi za nas? Proteste nismo mi izmislili niti su ekalirali kao što znaju da eskaliraju u drugim državama. Vlast treba da se plaši naroda, a ne obrnuto. Vlast treba da poštuje zakone i da institucije rade svoj posao. Kada se nezadovoljstvo gomila, a ti ćutiš i čekaš onda dobiješ eskalaciju. Eto da nije ovako mini eskaliralo vlast ne bi kobajagi sada hapsila ove njihove, ne bi kobajagi počela da poštuje zakone, ne bi kobajagi slušali narod... a pitanje je i da li bi sledeća vlast to radila ako ti i dalje samo ćutiš i čekaš. Mora da se zna šta sledi ako radiš samo za svoje interese.

Ово нипошто не сме да заврши испод радара!
1741107261816.png

Не мрзи ме да појасним Перкане, обзиром да поредиш бабе и жабе. Истраживања Ипсоса приказују проценте политички опредељених, а истраживање Црте укупне проценте испитаних. Истраживања НСПМ-а чак лове 20% СНС присталица који подржавају блокаде!

Осим тога, показујеш потпуно неразумевање свега што се дешава. У питању је генерацијски сукоб. Као председник социјални случај, прождерач фундуса, кад каже да не разуме ко иде на протест без садржаја. То је кључна реченица. Ви заиста не разумете.

Poslednja izmena:
Zašto samo pristalice režima pominju građanski rat? Nisam čuo niko drugi da je to pomenuo.
Molim vas imajte minimum dostojanstva. 😂

Pa ko bi branio OVO, kartel, mafiju, nazovite to kako hoćete. Bukvalno nema tri čoveka u celoj zemlji.

Pitajte Perkana da li bi uzeo pušku za ovu ekipu? Sav trči 😂

Juče sam bio na skupu podrške nastavnicima ispred škole. Policajci aplaudiraju na govor nastavnice.

Vlast je malo modovala Njegoša

"Sve što biva i što može biti, meni ništa nije nepoznato; što god dođe ja sam mu nadležan."

Medijski mrak mora pasti, a TV duele sa opozicijom bih uveo da budu obavezni u izbornoj godini na javnom sektoru.
Ovako lako vladati kada ucenis 1/3 svojih glasaca, 1/3 potplatis a 1/3 svog birackog tela ispiras mozak propagandom 365 dana u godini i ne izlazis nigde na duele gde bi ti se mogao okruniti kult licnosti.
Mnogi ljudi misle da je opozicija ta koja ne sme u duel jer tako kažu u medijima.

Ti Goje zaista veruješ da ima ikog ko još uvek nešto ne razume?

Elem.

BAN
Наравно, многи не разумеју. Немају представу колико је ово све велико. Чак ни многи међу онима који подржавају студенте, мислићи да су они безгрешне свете краве.

Нису, и хвала богу на томе. То је само једна потпуно уједињена генерација која жели да покуша да нас извади из срања. Морамо им то дозволити.

Zašto samo pristalice režima pominju građanski rat? Nisam čuo niko drugi da je to pomenuo.
Pa zato što su u duši Slobisti i naviknuti su od ranije da šalju vojske i paravojske na neistomišljenike.

Pred obaranje sa vlasti, Milošević im je svima napunio glave svakakvim teorijama zavere i kvazi-patriotskim baljezgarijama, a ovaj sada se isto služi tim trikovima, samo perfidnije. I evo zaista, kako se ljulja režim, tako sve jače kreću baljezganja o građanskom ratu, cepanju Srbije, zatiranju Srba spolja, gušenju prepodobne SPC, dolasku Sotone, itd itd...

Evo i na RTSu upravo neki njihov SNS g...nar Vuletić isto laprda o stranin pokušajima destabilizacije Vučićeve inače Nebeske Srbije.

Evo i njuške naprednjačke da se vidi i upamti
45074_vv_f.png

P.S.
I ova kokoška je isto njihova, voditeljka OKO magazina, Dragana Ignjić
maxresdefault.jpg

Tu je i Apostolovski sa Politike, odmenjuje Ljilju Smajlović

Poslednja izmena:
Pa zato što su u duši Slobisti i naviknuti su od ranije da šalju vojske i paravojske na neistomišljenike.

Pred obaranje sa vlasti, Milošević im je svima napunio glave svakakvim teorijama zavere i kvazi-patriotskim baljezgarijama, a ovaj sada se isto služi tim trikovima, samo perfidnije. I evo zaista, kako se ljulja režim, tako sve jače kreću baljezganja o građanskom ratu, cepanju Srbije, zatiranju Srba spolja, gušenju prepodobne SPC, dolasku Sotone, itd itd...

Evo i na RTSu upravo neki njihov SNS g...nar Vuletić isto laprda o stranin pokušajima destabilizacije Vučićeve inače Nebeske Srbije.

Evo i njuške naprednjačke da se vidi i upamti
45074_vv_f.png

P.S.
I ova kokoška je isto njihova, voditeljka OKO magazina, Dragana Ignjić
maxresdefault.jpg
Nisam gledao možda i godinama skupštinu, ušao sam da odgledao poslednjih pola sata i nisam mogao da verujem da se i dalje služe potpuno istim narativom. Kako opoziciju podržava Aljbin Kurti, Tompson, Severina, da su teroristi i Ustaše, da ih plaća Đilas i Šolak, kako hoće da priznaju Kosovo, da ukinu Republiku Srpsku. Jedino nisam čuo da su fašisti, to verovatno nije više u modi. Potpuno ista retorika godinama. Neverovatno kako ništa ne mogu novo da smisle. Ko ih do sada nije prozreo definitivno je za mentalnu ustanovu.

Ima tu još. 😁 Koliko sam ja razumeo botove, Evropa s jedne strane drži Vučića, a s druge strane ista ta Evropa želi sad da sruši Vučića i samim tim i Srbiju.

Vrh