Ja čuo da se okliznula na bananu..Jedino je neki radikal pogodio u glavu neku zenu iz Ljajiceve stranke
Pih majku mu, ti radikali što bacaju kore od banana po podu Skupštine... st***...
Ja čuo da se okliznula na bananu..Jedino je neki radikal pogodio u glavu neku zenu iz Ljajiceve stranke
Кога бановати? Чије ботове? Снс, Еу, Трампове? Има их свих боја овде.Jel bi mogli botovi da se AMAN više banuju? Toliko je ovo više očigledno, samo nam troše vreme i živce ovde, razvodnjavaju svaku diskusiju.
Posle svakog rasplamsavanja aktivnosti botova i defetista molim da se isti banuju, šta je više potrebno da se ovaj forum počisti? Da se pretvori u B92 komentare?
Pa da taj ili ti "botovi" nemaju pravo, zašto bi se uopšte trošili živci?samo nam troše vreme i živce ovde,
Nama dovoljno!Banujte me.
To neće značiti da ste u pravu.
To će samo značiti da niste bolji od onih protiv kojih se navodno borite.
To je samo vaš moralni sunovrat.
Pametnom dosta!Nama dovoljno!
Ово јесте јако смешно као слика, али дајте стварно људи... Перкан скоро ништа није у праву, али није ни бот.Perkan & šef
Pogledajte prilog 231131
Vi naravno ne shvatate da je ovo kraj - primenjeno je nasilje, a onaj ko ga prvi primeni, taj gubi igru.
И ово је мало смешно.Ne znam gde bi mogli da imaju pametnija posla nego na jednom od najaktivnijih i najpraćenijih foruma u zemlji...
A ovaj dotični se aktivirao na političkim temama baš kad je režim počeo da se ljulja. Eto došao tek tako, sinulo mu...
Pa to je istina. Postoji snimak.Ja čuo da se okliznula na bananu..
Pih majku mu, ti radikali što bacaju kore od banana po podu Skupštine... st***...
Smešan je najpre ovaj debilan narod koji čeka savršenstva i idealno. I protraćiće živote čekajući ih.И ово је мало смешно.
Vi naravno ne shvatate da je ovo kraj - primenjeno je nasilje, a onaj ko ga prvi primeni, taj gubi igru.
na zalost daDa li to ovde imamo neke koji spuštaju tenzije?![]()