Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Previse je glupo za komentarisati.

Ako krenes da gradis supu za drva, i pohvalis se svima kako je koristis u julu, dobijes dozvolu za izvodjenje radova u oktobru, a ona se srusi komsiji na glavu u novembru, bato, prijatelju.
Ides u zatvor.

I to je sve sto treba da vas zanima na ovu temu.

Studenti jednoglasni 👏👏👏

1000017860.png

Jel bi mogli botovi da se AMAN više banuju? Toliko je ovo više očigledno, samo nam troše vreme i živce ovde, razvodnjavaju svaku diskusiju.

Posle svakog rasplamsavanja aktivnosti botova i defetista molim da se isti banuju, šta je više potrebno da se ovaj forum počisti? Da se pretvori u B92 komentare?
Ako diskusiju 'razvodnji' jedini glas koji prica nesto kontra vecine, onda to i nije diskusija.

Na stranu sta Perkan pise, porazno je koliko mu se klinacki odgovara.

Previse je glupo za komentarisati.

Ako krenes da gradis supu za drva, i pohvalis se svima kako je koristis u julu, dobijes dozvolu za izvodjenje radova u oktobru, a ona se srusi komsiji na glavu u novembru, bato, prijatelju.
Ides u zatvor.

I to je sve sto treba da vas zanima na ovu temu.
Ali "vestaci" i NS su na platnom spisku bate Andreja.
Svi ce biti oslobodjeni na sudu.
Samo je bitno da se ne vidi korupcija koja je ubila ljude.

Jesi ti uopste upoznat sa zahtevima ljudi?
Ko je krivicno odgovarao do sada posle 3 meseca?

Ljudi traze da institucije rade.
A to sto bi rad tuzilastva i sudova stavio SNS clanove u zatvor je cinjenica.

Ljudi traze odgovornost vec 3 meseca a vlast provocira iz dana u dan.
Ali Huljine institucije ne mogu da rade.
To su kriminalci,
Studenti su napravili veliku gresku sto traze zakonitost i pravdu u zemlji gde toga nema, gde vecina ne zna sta je to.

Ovaj je jedan od onih što sanjaju Vučića. Taj neki profil ljudi. Čak mogu da ga zamislim kako jednom godišnje ide Slobi na grob za pomen.

Pa kad ti udari dim u glavu :)
A šta si očekivao od SNS kadra?
Ne mogu da skupe tri krštena lica da izađu pred kamere.... ali jbg brate, dobijaju izbore...
Samim tim, gledaj i uživaj... bar nisu bacali baklje i petarde... što se mene tiče, ponašaju se bolje od opozicije, realno...

PS: moram priznati da sam impresioniran đuskačkim sposobnostima poštovane poslanice plave kose...
Uvek sam voleo žene koje lepo vrckaju....

Dobijaju izbore ko tvoj ljubljeni Sloba što je dobijao.

P.S.
Bliži se 11. mart. Oćeš li i ove godine da ideš da mu se pokloniš?

Nevezano za razloge ovih današnjih dogadjaja u skupštini pitam se kako je uopšte moguće da može da se unese šok bomba u skupštinu?

Pa kad ti udari dim u glavu :)
A šta si očekivao od SNS kadra?
Ne mogu da skupe tri krštena lica da izađu pred kamere.... ali jbg brate, dobijaju izbore...
Samim tim, gledaj i uživaj... bar nisu bacali baklje i petarde... što se mene tiče, ponašaju se bolje od opozicije, realno...

PS: moram priznati da sam impresioniran đuskačkim sposobnostima poštovane poslanice plave kose...
Uvek sam voleo žene koje lepo vrckaju....
Ta se dobro družila u Jagodini. Vidiš, ja nisam impresioniran da glupače dobijaju poslanička mesta i mesta u javim preduzećima jer su nekome dale p...u. U tome se razlikujemo.

Poslednja izmena:
Ma nju je zapad infiltrirao, sad će Perkan sve da ti objasni.

Uskoro ćemo da saznamo i da je nadstrešnicu srušio MI-6 da bi Srbija ostala bez EXPOa.

Polako... Imaju Slobisti i Miroljubi Petrovići obrazloženje za sve. I ove Ljilje Smajlović oko njih.

A jesi li impresioniran kad poznata glumica daje d...pe poznatom režiseru i producentu za ulogu, a usput ponekad i odradi privatnu inicijativu za 500 evra, a onda izađe na govornicu pred studente i narod i traži da se oslobodimo diktature i konačno postanemo "normalna država"?

Kako je svet nesavršen... nema crnog i belog, sve nijanse sivog.

Back to dotična plavuša, i meni smeta isto što i tebi.
Ima i tome leka.
Na izborima. To je sve što mogu da ti kažem na tu temu, osim što bih opet podvukao da gospođa mnoooogo lepo vrcka... hvala na ovom klipu, baš je lepo gledati.
Promašio si poentu. U privatnom preduzeću, može gazda da zaposli sve rave sa ulice. Ovde su u pitanju državna preduzeća i državni novac.

Vrh