Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Баш сада када Додик неће да спроводи одлуке ненадлежног Немца а Вучићу се љуља фотеља?

Како то није Србија скретала са ЕУ правца у последњих 13 година Вучићеве тираније и уништавања институција, потписивања незаконитих споразума са "Косовом" него баш сада? Још је за то време отварала поглавља и добијала аплаузе из Берлина и Брисела?

Да је среће да нисмо били на ЕУ правцу у протеклих 13 година где би нам крај био
Невероватно саопштење.

Морамо што пре достојанствену власт овде да устоличимо и да се придружимо глобалном тренду и на међународном нивоу испонижавамо ове посрнуле бирократе из Швабије.
А кад се коначно среде и упристоје зна се - Прво клечање у Јасеновцу па пузећи до Шумарица. Тамо да се задрже мало дуже, да народ поприча са њима и каже им шта има.

Свака част модератору. Оставља монологе еу фанатизма који немају ни грам поенте, а гаси сваки контра аргумент. Ово стварно подсећа на про-СНС форум по уређивачкој политици.

Свака част модератору. Оставља монологе еу фанатизма који немају ни грам поенте, а гаси сваки контра аргумент. Ово стварно подсећа на про-СНС форум по уређивачкој политици.
Kad sam ja još skrenuo paznju na ovo, samo na drugoj temi.

Ко им је тражио?
Ја нисам, нити знам једног грађанина који је питан да ли хоће у тај титаник ратохушкачки.

Ово су елементарне ствари и невероватан парадокс је да су пуна уста демократије онима који је у свом корену крше - Нису нас ништа питали.

Престани да ботујеш. Хвала.

Twitter - druga strana istog novcica Hepi televizije i njihovih gledalaca koji bleje ispred dragstora.

Следеће две недеље ће бити не кључне, већ паклене. Сваку вест и изјаву коју испеку, и дође из њихове кухиње у наредне две недеље узимати са дебелом резервом и неповерењем.
1741210393283.png

Следеће две недеље ће бити не кључне, већ паклене. Сваку вест и изјаву коју испеку, и дође из њихове кухиње у наредне две недеље узимати са дебелом резервом и неповерењем.
Pogledajte prilog 231384
Sad si se u 2025. setio da ne verujes SNS izjavama i vestima?

Uvidom u predatu dokumentaciju vezanu za rekonstrukciju zeleznicke stanice utvrdjeno je da je gradiliste otvoreno i prijavljeni radovi 16. oktobra 2024. Taman da se ne dotaknemo uopste teme finansijske korupcije, sumnjive dodele radove, nekompetentnih izvodjaca i podizvodjaca i nacina na koji dolaze do posla, pa cak ni pada nadstresnice, ovo jasno i nedvosmisleno predstavlja krivicno delo.

Inace, predsednik drzave je svecano otvorio stanicu pred medijima u julu, a tek 16. oktobra zvanicno otvoreno gradiliste. Ne zatvoreno, otvoreno.
Znaci to sto je pre toga radjeno je radjeno nelegalno. Da je otvorena stanica nakon 16. oktobra, a pre dobijanja upotrebne dozvole, opet, nelegalno. A to sto je otvorena pre zvanicne prijave radova, a da ne pricamo o zvanicnom zavrsetku?

Poslednja izmena:
Vrh