Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Zar crveno-crni nisu za castan zivot ispred novca? Zar nije to vas otac Milosevic propovedao i vi mu se svi divili i i dalje se divite? Jesu plate bile dve marke, ali smo ziveli casno bajo moj!!!

Osim sto nismo, ali ajde.

Zato sad imamo stvarnu nameru.

To ti kažem. Šta će ti AfD, šta ikoga sprečava da već sada krene da ubeđuje Albance na Kosovu da je nezavisnost bezveze i da treba da žive u sklopu Srbije?

Ili to ili da etnički temeljno očistiš 600k ljudi, nešto i pobiješ. Al nisam siguran da nam je to pametan i koristan potez. Savest i čovečnost na stranu. Ma čak i NATO na stranu. Zamislimo da se NATO već danas pokupi i ode.
Mi smo posle svake naše vojne pobede u zadnjih 120 godina bili previše čovečni prema onima koji ni pre ni posle toga trunku čovečnosti prema nama nisu pokazivali, pogotovo kada su bili jači tj. imali jaču stranu čizmu iza koje su išli da lešinare. Ta čovečnost bi nam se uvek debelo obila o glavu. Moramo stoga učiti iz svojih grešaka, jer ako ih u nedogled budemo ponavljali na kraju nas neće biti.

Ја немам поверење у тзв. десничаре НАТО држава. Ето шта је урадила она талијанка, шта је урадио Орбан?
Meloni je "suverenista" taman koliko i nepomenik u Srbiji, nikad više migranata nije ušlo u Italiju nego za vreme njene vlade. Orban radi u interesu svoje države, a AFD je protivnik samog postojanja NATO i EU.

To oni tvrde da im je cilj. Ali ok, posto imamo para za bacanje, lako cemo da ih iskuliramo.
Bitnije je da su razotkrili javnosti sta zele svojoj zemlji, nego koliku ce stetu realno da naprave.
Ajde dajte taj novac bolesnoj deci.

1000017680.png

Vukadinovic, bas kao i ja smatra da studenti ne mogu da promene sistem, i sruse fasisticki rezim.
Na zalost, vecina gradjana to ne shvata i zbog toga cemo najverovatnije doziveti veliko razocarenje.

Милош Вучевић: Дијалог једини лековити пут, надам се да ће разум превладати међу студентима и професорима. Неће бити прелазне владе

Zasto je ovo djubre jos uvek premijer.

Sve bi ovo bilo tačno, samo da Borko Stefanović u ovom zadnjem pasusu nije prećutao da ta "EUropska budućnost" u koju se zaklinju i on i nepomenik podrazumeva rasparčavanje cele Srbije, uključujući i Vojvodinu. I da korak bliže ka toj svetloj budućnosti predstavlja Šolc Makronov Ultimatum koji je nepomenik prihvatio i sprovodi ga, a Borko Stefanović i njegova stranka su ga u tome podržali.

A to da je "istinskim prijateljima Srbije" u Briselu stalo do normalnog života, vladavine prava i demokratije u Srbiji i da im smetaju nepomenikova bahatost, korupcija i lopovluk toliko da su spremni da mu uskrate podršku pre nego što im obavi sve veleizdajničke poslove na koje se obavezao, mislim da je toliko debilno da nije vredno komentara. Ovakvo rezonovanje je glavni razlog zašto prozapadna opozicija nikada neće pobediti nepomenika, mada verujem da joj to nije ni cilj.

Poslednja izmena:
Директорка основне школе Биљана Поповић.
1740324741492.png

Видим да се ово неће истерати до краја без револуције. Ово је доказ да су спремни на све.

Bio jednom ozbiljan dnevni list Politika...

Vrh