i onda?Ispunjenje zahteva odnosno rad institucija.
i onda?Ispunjenje zahteva odnosno rad institucija.
To ne može bez nove garniture koja preuzima vlast. To je preduslov.Ispunjenje zahteva odnosno rad institucija.
Intitucije ako rade onda i oslobadjaju medije, ciste spiskove, hapse krimose iz vladajuce stranke... i onda izbori.i onda?
To je nemoguće. Maštanje.Intitucije ako rade onda i oslobadjaju medije, ciste spiskove, hapse krimose iz vladajuce stranke... i onda izbori.
upravo tako...a na tim izborima se moraju pojaviti "matori" ljudi za koje će narod moći da glasa.i onda izbori.
Studenti imaju svoj nacin rada koji je uspesan. Desilo se malo sranjce zbog ubacenih elemenata, ali i to su iskusno resili i preslo se preko toga.To ne može bez nove garniture koja preuzima vlast. To je preduslov.
Ne, realno je da se Vucic i SNS povuku i puste Proglas i SPN i Kreni-Promeni i Jesica da naprave Vladu i njih uhapse. Hoce to.To je nemoguće. Maštanje.
Neko će morati da oslobodi institucije sa ministarskih pozicija. Ko?Ne, realno je da se Vucic i SNS povuku i puste Proglas i SPN i Kreni-Promeni i Jesica da naprave Vladu i njih uhapse. Hoce to.
To je daleko. Mi vec i zaboravljamo sta su slobodni izbori ili koliko toliko slobodni.upravo tako...a na tim izborima se moraju pojaviti "matori" ljudi za koje će narod moći da glasa.
a distanciranjem od svih "matorih" se ne stiže nigde i zato mi se nikako ne sviđa stavljenje proglasa na crnu listu.
to mi je poenta.
nema se ni vremena niti bilo čega za još jedne lažne izbore...neće život proći na uliciTo je daleko. Mi vec i zaboravljamo sta su slobodni izbori ili koliko toliko slobodni.
Nek se pojavi ko god hoce, nikakav problem i nek se spremaju za to.
Samo do toga nece doci jos par meseci, prvo ce verovatno ici jedni lazni Vucicevi.
Proglas nije na crnoj listi, studenti su se ogradili od njihovog ucestvovanja na studentskim protestima.
Pa, evo ja, da su sutra izbori, verovatno bih glasao za Proglas, ako budu kao opcija, cak i ovakvi kakvi su sad. Ali nek se maknu od protesta tj. na zacelje kolone, kao gradjani, studenti napred.
To nije tacno.Neko će morati da oslobodi institucije sa ministarskih pozicija. Ko?
Pa ja to i pitam. Koju opciju bildujemo, jer ne možemo glasati za 10 opo listi?Moze se vrsiti dalje pritisak i izaci jednom na koliko toliko slobodne izbore.
Sta god da se desi, dobro je. Pa ko bi imao nesto protiv da se ovi sami povuku?Pa ja to i pitam. Koju opciju bildujemo, jer ne možemo glasati za 10 opo listi?
Tome što ne možeš toviti prase pred Božić.Bildovanje opcija i odlucivanje za koju listu glasati, a izbori na koje bi izasli nisu ni vidiku? Cemu to?
Pa i ne pomažu baš, ako se ograđuju.Editovao sam post pa pogledaj. Nek tovi opozicija, ko im brani, studenti im pomazu da mogu nesmetano i slobodno da izadju na izbore i pobede ako zasluzuju.
Bili su pozvani. Bilo je poznato čak dve nedelje pre skupa ko će biti govornici.Od svih. To sto su ovi ti koji su se trpali pa moraju da se imenuju, to je problem tih sto su se trpali.
Od grupe studenata su pozvani i ti to dobro znas. Vecina je odlucila da se ne mesa i ne pravi razdor kada su saznali sta se desilo. Medjutim, kao sto vidis, jedan po jedan faks se ogradjuju od toga.Bili su pozvani.
Govori su im prethodno bili pregledani od studenata i odobreni.
Ne postoji način fizički da se neko, bilo ko, utrpa svojevoljno.
Svi su znali dve nedelje pre. Ali je frka krenula 1.2.Od grupe studenata su pozvani i ti to dobro znas. Vecina je odlucila da se ne mesa i ne pravi razdor kada su saznali sta se desilo. Medjutim, kao sto vidis, jedan po jedan faks se ogradjuju od toga.
To je velika odluka i za to moraju svi da glasaju, a ne ovako kao sto je uradjeno.