Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ne postoje ameroljupci, bar u Srbiji. To ne postoji.
Постоје ал их има мало.

1738531034499.jpeg

Oрганизоване криминалне групе?
Имаш и ону будалу Чеду Стојковића исто.

Тачно. Опет, сав тај проамерички активизам је из личне користи.

Мени је он бу**** тешка. Има неку Red scare НГО која се зове Октобар.

N1: Mrdalj: Vučić sada traži kooperativne profesore i stručnjake, da pogledaju dokumentaciju i kažu da je OK​

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Priča se da je vazduplohov i glavna uloga nedostajućih 2min snimka sa bivse naplatne rampe doljevac pazario stan u dubaiju za 850000e
- eto gde ekipa planira da pobegne...

N1: Mrdalj: Vučić sada traži kooperativne profesore i stručnjake, da pogledaju dokumentaciju i kažu da je OK​

Od toga nema ništa jer niko normalan neće staviti paraf na krivično delo.
Možda neki kupac diploma ili plagijator, ali stručnjak nema šanse.

Zato više ne spominje pokret jer je video da ne može nikog novog da privuče.

Oвакви ликови буквално гурају народ у Вучићев загрљај.

A ti ne guraš... Meni si podjednako daleko sa svim što pišeš... pa te trpim...

Ajde da stvorimo institucije pa posle ako na demokratskim izborima pobedite ti, Delija, Užice i ostali... Neću se ni oglašavati, samo ću spakovati kofere i odoh... Ja kao frilenser mogu da radim od bilo gde 🙂 naravno da je Rusija agresor, pa samo je svojih preko 800000 momaka odvela u smrt. Nepotrebnu smrt i nepotreban rat. Zabole me gde guram, koga guram i u čiji zagrljaj... baš ću s takvima da pravim kompromise.

Али ја нисам неко ко жели да наметне свој став као политику, за разлику од човека са тортом лобањом. Он не разуме политику и народ у Србији, и ради по пројекту фонда.

Ma čime bre nameće, nema ga nigde godinu i po dana... kakav fond, ni čuo za njegov fond ni nvo... najbolje da se ne čuje nigde i nikako da je Rusija agresor a Putin Zločinac. Taj scenarijo nećete gledati. 😉

Vrh