Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ovi velicanstveni protesti mogu da uzbude ceo Balkan i dopru do Madoninog srca, ali oni nisu uticali na resenost Hulje i drugih kolonijalnih sluzbenika (Dolovac i ekipa ) da ne dozvole sprovodjenje zakona. O tome svedoci vest o ojacavanju tuzilastva lojalistima.

Vidimo da lazna istraga ide bez problema i sto je gire da se objekti za EXPO tade punom parom sa jos manje nadzora i jos vise na brzinu.

Znam da cu buti optuzen da mracim ali ne znam kakve velicanstvene setnje i milioni miroljubivih gradjana ne deluju na drzavni aparat. Oni ne zele da rade po zakonu jer bi i sami otisli u zatvor.

Bilo kakvi pregovori sa Huljom su besmisleni. Zakon je zakon. Gde je 12 mil evra?

Ne postoje ameroljupci, bar u Srbiji. To ne postoji.
Постоје ал их има мало.

1738531034499.jpeg

Oрганизоване криминалне групе?
Имаш и ону будалу Чеду Стојковића исто.

Тачно. Опет, сав тај проамерички активизам је из личне користи.

Мени је он бу**** тешка. Има неку Red scare НГО која се зове Октобар.

N1: Mrdalj: Vučić sada traži kooperativne profesore i stručnjake, da pogledaju dokumentaciju i kažu da je OK​

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Priča se da je vazduplohov i glavna uloga nedostajućih 2min snimka sa bivse naplatne rampe doljevac pazario stan u dubaiju za 850000e
- eto gde ekipa planira da pobegne...

N1: Mrdalj: Vučić sada traži kooperativne profesore i stručnjake, da pogledaju dokumentaciju i kažu da je OK​

Od toga nema ništa jer niko normalan neće staviti paraf na krivično delo.
Možda neki kupac diploma ili plagijator, ali stručnjak nema šanse.

Zato više ne spominje pokret jer je video da ne može nikog novog da privuče.

Vrh