Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.922
Ode on, dodje drugi sns pitbul glavoklimac. Slaba uteha
Da li neko zna kako se odredjuje uredjivacka politika ovih medija?Blic polako pravi zaokret or režimskog medija do nečega između. Malo pljuje malo hvali, ali je to svakako napredak u odnosu na pre 3 meseca. Više se ne cenzurišu komentari po vestima, botovi su i dalje tu ali imaju stotine downvote-ova. Po meni svim novinarima i vlasnicima Informera i B92 treba uvesti zabranu da se ikada više bave novinarstvom, tim novinarskim kućama zabraniti da posluju. Toliko su mržnje stvorili, etiketiranja, gonjenja običnog naroda, da im ne treba oprostiti sve nekažnjene zločine. I da, ne treba da zaboravimo da je Veliki šef tokom svog obraćanja pomenuo Vučićevića kao svog DRAGOG prijatelja sa kojim se možda ne slaže uvek.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...idenata-ociscena-raskrsnica-saobracaj/z35f0fq
Da li ce to ugasiti proteste?Ode on, dodje drugi sns pitbul glavoklimac. Slaba uteha
Aman više sa tim tvojim gušenjem protesta, to pišes jbt bukvalno od samog početka a protesti sve veći!Da li ce to ugasiti proteste?
Jer ovo je za Hulju bilo lako, druga stvar je sprovodjene zakona, daleko teza stvar, teza i za kontrolu.
Da li ostavka premijera znaci pad vlade ili ce samo izabrati novog?
Ja se samo plasim da sve ovo ne stane.Aman više sa tim tvojim gušenjem protesta, to pišes jbt bukvalno od samog početka a protesti sve veći!
Kad bolje razmislim mozda si im bio i talija, tako da nastavi onda u tom svetlu jer ako krenes da pišeš afirmativno mozda ih i izbaksuziras ne daj bože...
Klikovi.Da li neko zna kako se odredjuje uredjivacka politika ovih medija?
Kakva je tehnologija toga?
Ooo ne, nece, atomosfera je sve bolja,a ljudi je sve vise. A i drugo, ovo je samo jedan od zahteva.Da li ce to ugasiti proteste?
Doduse, ovo je dobar momenat da se konacno u zahteve uvrsti i prelazna Vlada. Premijer se povukao, uslova za nove izbore nema, situacija je vanredna, to je to.
To što se desilo sinoć je takodje težak zločin. Ostavke su normalan čin jer očekuju sad veće sranje.Kakva je svrha ovog novog napada na studente bezbol palicama?
Podnošenje ostavke premijera Vučevića jeste posledica incidenta koji se dogodio u Novom Sadu sinoć kada su napadnuta dva studenta.Vanredno obraÄanje medijima premijera Srbije - VuÄeviÄ podnosi ostavku!
Predsednik Vlade Republike Srbije MiloÅ¡ VuÄeviÄ vanredno se obraÄa medijima i graÄanima Srbije.informer.rs
Pogledajte sta kaze Informer, sta je razlog za ostavku, nije nadstresnica. Stalno pokusavaju da se distanciraju od Nadstresnice jer je tu dokazana kriminalna delatnost Hulje i brata.
I eto zasto su razbili vilicu studenkinji. Da imaju razlog.
Preko leseva je gamad spremna da ide.
I mi jos ovde komuniciramo sa njihovim botovima.
Jos jedan dogadjaj koji nam govori da nikakvi pregovori, nikakv razgovor, nikakav dijalog sa napredjackim fasistima nije moguc, a ni potreban.
Ukoliko se ovaj zamah ne iskoriti, oni ce se vratiti.
Ukoliko se mediji ne oslobode, oni ce se vratiti jos krvozedniji nego ikad.
Da. Ne znamo tokove novca. Kako je cena rekonstrukcije skocila sa 3 na 16 miliona evra.Zahtevi jos uvek nisu ispunjeni
nadajmo se.Ovi su ugasili, nisu ni svesni.
Mislim da neće dati prelaznu Vladu.nadajmo se.
Plasim se opozicije i njihove zelje da kradu.
Vazno je da prelazna vlada bude vlada strucnjaka.
onda nije nista postignuto.Mislim da neće dati prelaznu Vladu.
a sta ako udju u koaliciju sa SNS? "Vlada nacionalnog spasa" i ostale gluposti.Opoziciju ćemo smeniti lakše ako dođu na vlast.