Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

pa pobogu ljudi, ovi napadači su deca u stvari (osim ovog od 30 godina)
Je l ste sad svesni dokle nas je doveo SNS? pa ovolika destrukcija i degradacija drušva mislim ni u najstrašnijim filmskim ostvarenjima ne bi mogla da se prikaže...zastrašujuće prosto.
svaka vlast treba da se menja na izborima...osim ove...ova ipak zaslužuje neki drugačiji i poseban tretman
Још вести на ову тему.

Да ствар буде још гора, открило се да батинаши шурују са запосленима у хитној помоћи. Хитна помоћ је дошла пола сата касније након трећег телефонског позива. Очигледно је да су се СНС-ове гњиде и тамо инфилтрирале. Биће посла кад власт падне као Чаушеску 1989. године.
Ко зна шта ови батинаши имају у позадини. Класична шема уличара војника мафије - матора кајла и пар балаваца спремних да праве срања.
Имају много тога и то ће се открити на крају.

Iskreno, nije bas normalno ni da se na ovakvu vest odma misli na vlast, ko tako razmislja svaki ce naslov tumaciti kao damage control.
Ovo si napisao i posle pada nadstresnice.
Treba forumasi malo bolje da pamte. Da ti odgovore svaki put podsecanjem, a tebe konacno kao i sve tvoje bude sramota da se vise ulogujes. A ne 24/7 botujes ovde. Bez trunke savesti na tragedije

Malo šale nije na odmet :D

rqOhXjL.jpeg

Naravoučenije, kupujte stanove na Vračar historical-u, a ne na raznim deponijama u okolini historical-a, da ne bi bili SNS bot.

Nema te. Šta je fora sa IKIRA što je ispisano velikim slovima? Napiši mi u privatnoj poruci da ne spamuje ovde.
Da ne zazvuči suviše romantično (ima romantičara ovde na forumu pa da ih ne "uplašim" 😇) ako znamo da je pravilno iz korena italijanske reči"seccare", ovako se zna da je šala.
A za ovo prvo: nisam htela svojim prisustvom na forumu da skrećem pažnju sa studenata i Autokomande;)

Znam da imamo preče teme od sledeće, ali ne znam ko će preživeti do potpunog svitanja:

https://vreme.com/vesti/sudar-autobusa-na-novom-beogradu-povredjeno-18-osoba/
Koliko je prošlo od pogibije one žene koju je ubio točak koji je otpao od bus-a kod infektivne kl?
(ovo je svakako tema za crnu strane medalje)

Info od pre par dana: direktori pozivaju zaposlene u javnim preduzećima čiji su zaposleni otvarali prozore koji su mahali i pozdravljali studente (tokom radnog vremena) dok su prolazili pored zgrade u kojoj rade (čula sam za 2 slučaja). Još uvek ne mogu da verujem na šta su sve spremni: eeej, pozivaš na razgovor zbog otvorenog prozora i mahanja!

Spremni su na sve. Spremni su na prebijanja i masovna ubistva. To su zveri. Pogledajte Simu Spasica.
Nismo sigurni dok su njihove vodje na slobodi.

Pogledajte kako pricaju o nadstresnici. Tu nema emocija i zaljenja. Jedino sto postoji je zelja da se vlada i pljacka.

Vrh