razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 3.480
staEno ga chadda na uglu a.borbe i bzđ tetura se mrtav pijan lol
Šta će jadan sve pare stavio na žvalu koji sad puca, kako da se ne odvali...
staEno ga chadda na uglu a.borbe i bzđ tetura se mrtav pijan lol
Vise mi deluje kao pijandura sad...narkoman?
Још вести на ову тему.Privedena četvorica napadača na studente u Novom Sadu
Novosadska policija privela je četvoricu mladića osumnjičenih da su prošle noći napali studente u centru Novog Sada.n1info.rs
pa pobogu ljudi, ovi napadači su deca u stvari (osim ovog od 30 godina)
Je l ste sad svesni dokle nas je doveo SNS? pa ovolika destrukcija i degradacija drušva mislim ni u najstrašnijim filmskim ostvarenjima ne bi mogla da se prikaže...zastrašujuće prosto.
svaka vlast treba da se menja na izborima...osim ove...ova ipak zaslužuje neki drugačiji i poseban tretman
Имају много тога и то ће се открити на крају.Ко зна шта ови батинаши имају у позадини. Класична шема уличара војника мафије - матора кајла и пар балаваца спремних да праве срања.
Popeo se na Akonkagvu vise puta i operisao kolena, sto Jovanovu nece poci za rukom Otprilike su iste visine i stasaVise mi deluje kao pijandura sad...
Trenerka i zeleni cammo prsluk, crne najke...
Bio sa nekim likom ali pojma nemam ko je,Popeo se na Akonkagvu vise puta i operisao kolena, sto Jovanovu nece poci za rukom Otprilike su iste visine i stasa
"Siba svaki dan, Ceda narkoman..."
ko je chadda? Ceda J?Eno ga chadda na uglu a.borbe i bzđ tetura se mrtav pijan lol
Objasnio ernan crespo par postova iznadko je chadda? Ceda J?
Nema koji drugi. Jedan jedini Ceda Jovanovic.ko je chadda? Ceda J?
U kojoj nadajmo se ti @Defke i vama slicni necete biti deo nicega. Spremite zalihe sendvica, trebace. Davali su u jagodini sakom i kapom, nije bilo lojalista, pa da se ne baci. Eto kako se namestimora se stvori treca srbija
Ovo si napisao i posle pada nadstresnice.Iskreno, nije bas normalno ni da se na ovakvu vest odma misli na vlast, ko tako razmislja svaki ce naslov tumaciti kao damage control.
U kojoj nadajmo se ti @Defke i vama slicni necete biti deo nicega. Spremite zalihe sendvica, trebace. Davali su u jagodini sakom i kapom, nije bilo lojalista, pa da se ne baci. Eto kako se namesti
Ti si sve precutao inace.Nadstresnica, Barajevo, Mladenovac, Ribnikar.
Nijednom nije proslo bez doticnog ,,coveka".
Fuj.
Nema te. Šta je fora sa IKIRA što je ispisano velikim slovima? Napiši mi u privatnoj poruci da ne spamuje ovde.Da li da pitam šta sam od petka propustila?
Kako je ovo romantično: k'o epitaf na Novom bežanijskom groblju.
Nema mesta sIKIRAciji.
Ćaci se "oženio"-Ćiricom:
Pogledajte prilog 227551
P.S. Ne znam da li su ih "smuvali" umovi plemenitog lika sa slike:
Pogledajte prilog 227552
Da ne zazvuči suviše romantično (ima romantičara ovde na forumu pa da ih ne "uplašim" ) ako znamo da je pravilno iz korena italijanske reči"seccare", ovako se zna da je šala.Nema te. Šta je fora sa IKIRA što je ispisano velikim slovima? Napiši mi u privatnoj poruci da ne spamuje ovde.
Iskreno, mislio sam da je nesto inteligentnijeDa ne zazvuči suviše romantično (ima romantičara ovde na forumu pa da ih ne "uplašim" ) ako znamo da je pravilno iz korena italijanske reči"seccare", ovako se zna da je šala.