Kako to? Pa on je stalno pozivao na izbore i referendume znajuci da ce horde Bosanaca da dodju ovamo i glasaju za njega i SNS.Kako nije? Sad je još više zaoštrio, ako krene sa pravi novu Vladu. A tek je zaoštrio ako su mu na pamet pali izbori.
Taj dan će da izbije rat i to veče će se završiti.Kako to? Pa on je stalno pozivao na izbore i referendume znajuci da ce horde Bosanaca da dodju ovamo i glasaju za njega i SNS.
Onda bi trebalo da studenti predloze neke profesore za prelaznu vladu.ma kakva opozicija, smešna priča...oni ne smeju ni da se pojave bilo gde, prošli bi ko kurir i rts sinoć na komandi...oni su ugasili podjednako koliko i vlast - nepostojeći i nebitni, čak i nebitniji od ovih na vlasti.
tako je, trebalo bi na tim svojim plenumima da izglasaju svoje kandidate za prelaznu vladu i onda to da usvoji skupština. šta god da studenti predlože, ostatak građana koji njih podržavaju će da prihvati.Onda bi trebalo da studenti predloze neke profesore za prelaznu vladu.
Jovo Bakic mi izgleda najlogicniji kandidat za ministra pravde ili policije.
Kako da budu izbori kada su mediji i dalje pod njihovom kontrolom?
Nadam se da ce opozicija biti dosledna.
„Вучићу, оставке вас неће спасити,молићете да вас сместимо у затворе. Нема избора“
Председник Демократске странке, Срђан Миливојевић, оштро је реаговао на брутално пребијање студената у Новом Саду.
upravo tako.Bakić je vrhunski lik, a i studenti ga vole..
Po meni za ministra unutrasnjih poslova pa da sprovede svoje vizije u delo!
Samo odeš na par dana u njihove države i bude ti jasno šta nas čeka.Ispade MC u pravu oko stranaca vozača. Ili je vizionar ili baksuz. Najverovatnije oboje.
Pa nesreća se desila jer su bili crvene boje, da su bili plavi ne bi došlo do problema. A i prevoz je besplatan, sad bi narod još da bude i siguran, pa ne može oba.Vise se nece pricati o kocnicama ovih autobusa a niti o odrzavanju istih.
Evo kako se određuje urednička politika Informera i sličnih.Da li neko zna kako se odredjuje uredjivacka politika ovih medija?
Kakva je tehnologija toga? Urednik kaze, ajd emalo pro SNS, malo portiv ili u porcentima?
Gde mogu da poklonim rolke koje imam? Imam i neke sa kojih ni etiketu nisam skinuoEvo kako se određuje urednička politika Informera i sličnih.
moguće zbog ribe, želje da se bude glavni baja u društvu, napijanja i ostalo...ali zbog politike, teškodobro klinci su pravili sranja i pre.
mislim kod mene su navijaci sa 18 godina lomili drugima rebra
moguće zbog ribe, želje da se bude glavni baja u društvu, napijanja i ostalo...ali zbog politike, teško
staEno ga chadda na uglu a.borbe i bzđ tetura se mrtav pijan lol
Šta će jadan sve pare stavio na žvalu koji sad puca, kako da se ne odvali...