Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kako to da tad nije važilo ono "nemam za koga da glasam" "cekamo nekog novog" kao danas nego se eto bez pardona glasalo za nekog ko je vec bio na vlasti i to u jedno mnogostruko gore doba?
Da nisu oni mozda bili priznali greske?
Kako to da se vlast iz 90tih nije toliko ogadila pa eto srbija nije imala nista protiv da ih ponovo stavi na čelo?
Ma narod je kriv

jeste. verovali su da su lepi, urbani, pametni, da znaju svetske marke i trendove, da je to dovoljno da ih evropske elite prihvate kao bracu (ali samo njih).
A ovi drugi su cekali svoj trenutak, uvredjeni i besni.
Toliko uvredjeni i besni da su dobar deo tih lepih i urbanih primili posle u svoje redove...

@Bender Rodriguez
Evo ti laik :D Malo si se pogubio ne znam ko koga proziva, moracu da pogledam sta kaze pink. Ne uzimam ti za zlo znam kakav mozes da budes :p

Pa ja koliko vidim srbija van beograda zivi mnogo gore nego beograd, ako je njima dobro ok nek vlada onda ovaj do smrti...

Opet kazem, sva sreća pa su se ljudi probudili i odbacili tvoje sumanute konstrukcije...
Pa i vladao bi verovatno do smrti. Kao sto rekoh i Ja, srecom pa se Srbija budi pa odbacuje i moje i tvoje i svake druge konstrukcije kako o eliti, tako i o prostoj unutrasnjosti, jedinim ispravnim izborima... Mani te kontraproduktivne price.

@Igor Posto na izbornoj temi ne mogu da odgovorim:

O čemu se radi, nije mi poznat a o kom sajtu je reč.

U cake.com, IT firmi koja je napravila neke jako uspesne proizvode, su otkrili da je jedan od zaposlenih koji je tu bio 2 godine agent BIA :)

Vlasnik je inace skoro donirao neki milionski (dinarski doduse) iznos kao pomoc studentima.

Ideas_Surprised_Pikachu_HD.jpg

@Igor Posto na izbornoj temi ne mogu da odgovorim:

U cake.com, IT firmi koja je napravila neke jako uspesne proizvode, su otkrili da je jedan od zaposlenih koji je tu bio 2 godine agent BIA :)

Vlasnik je inace skoro donirao neki milionski (dinarski doduse) iznos kao pomoc studentima.
Inače lik je psiho, išao je pre neku godinu po Linkedinu i ostavljao komentare tipa ne sarađujte sa ovom firmom oni se protive usvajanju zakona o istopolnim brakovima. Evo sad "priča" s Grenelom :ROFLMAO:

Ništa, pravi se još protesta i uvodi se novi zahtev - da MUP pohvata ove a Tužilaštvo da ih procesuira i kazni. Pa ako treba, ćeraćemo se ovako koliko god je potrebno.
Daće bog da se ćeramo do kraja!

Makar evo barem ovde ima mnogo ovih "zabrinutih" koji zakeraju na svasta nesto jer se eto mnogo "brinu"...

Jučerašnja "svi zahtevi su ispunjeni" predstava im je samo poslužila kao uvod u još jaču represiju.

Jučerašnja "svi zahtevi su ispunjeni" predstava im je samo poslužila kao uvod u još jaču represiju.
Kako razumeti takvo ponasanje?
Kao da zele da pojacaju proteste?
Jako cudna strategija sa njihove tacke gledista.
Cas kao da zele da arzvodne proteste, cas zele da ih pojacaju. Je li to iz nekog udzbenika za specijalni rat? Tamanpomislis da se uplasio i p opustio, ali ne. Obracanje Hulje kao da je bilo namenjeno samo njegovim fanovima.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Kako razumeti takvo ponasanje?
Kao da zele da pojacaju proteste?
Jako cudna strategija sa njihove tacke gledista.
Cas kao da zele da arzvodne proteste, cas zele da ih pojacaju. Je li to iz nekog udzbenika za specijalni rat? Tamanpomislis da se uplasio i p opustio, ali ne. Obracanje Hulje kao da je bilo namenjeno samo njegovim fanovima.
Optužio je studente za pad investicija.
Optužiće ih i za sankcije NIS-u. Eto, vlada se bavi studentima 24/7 i nema vremena da pregovara o transformaciji NIS-a.

Huljini birači će pozdraviti nasilje nad studentima ako misle da su oni odgovorni za pad njihovog standarda.

Mislim da ce to samo izazvati kontraefekat..
Nije mu uspelo ni ovo pustanje udbaske crkve da pljuje studente (osim na par dušebrižnika ovde)...

Sto kazu ustao je narod i po mestima gde nije ustao za vreme turaka

Poslednja izmena:
Grozno, da groznije ne može biti.. Sramno saopštenje SPC, to nije crkva, to je sns sekta.
Odavno sam ja iskljucio posrednike u mom odnosu sa bogom i verom, zbog ovakvih i slicnih ispada SPC-a. to se odrodilo od naroda

dokumentacija je izgleda lazna
giphy.gif

Neko mislio da nije? Stvaraju dokumentaciju usput

Blic polako pravi zaokret or režimskog medija do nečega između. Malo pljuje malo hvali, ali je to svakako napredak u odnosu na pre 3 meseca. Više se ne cenzurišu komentari po vestima, botovi su i dalje tu ali imaju stotine downvote-ova. Po meni svim novinarima i vlasnicima Informera i B92 treba uvesti zabranu da se ikada više bave novinarstvom, tim novinarskim kućama zabraniti da posluju. Toliko su mržnje stvorili, etiketiranja, gonjenja običnog naroda, da im ne treba oprostiti sve nekažnjene zločine. I da, ne treba da zaboravimo da je Veliki šef tokom svog obraćanja pomenuo Vučićevića kao svog DRAGOG prijatelja sa kojim se možda ne slaže uvek.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...idenata-ociscena-raskrsnica-saobracaj/z35f0fq

Vrh