Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Zato sam i ovde protiv bilo kakvih rešenja na ulici i molim Boga da sve što mirnije i demokratski nekako prođe, kao i većina ljudi ovde na forumu, koliko god nekakvi Perkani nam nametali da hoćemo da rušimo vlast na ulici. Samo nam fale neki buzdovani i heroji ulice na vlasti, neki novi Čeda i ekipa... no, to je neka druga tema.

Upravo ovo bi trebalo da bude tema, na ovoj - temi. :)
Na ostatak onoga što si napisao odgovoriću ti na temi 'svetska politika', da ne gušimo ovde.

Plašim se da je ovo tek početak velike nesreće i teškog puta za izgradnju države tj. ponovnog uspostavljanja faktičke i funkcionalne srpske državnosti. Ovo sa studentima će nažalost biti ugušeno po cenu mrtvih ljudi. A mi kao građani nemamo odgovor na to. Ko misli da je gotovo i da je kraj blizu, vara se. Kraj je blizu kad vojska i policija pređu na našu stranu, a to nije ni na vidiku. Građani su goloruki. Tako da će se ovo razvući dosta dugo...

Od Evrope za sada nema vajde za naše unutrašnje neprijatelje, oni sa njima sarađuju ali vidljivo manje nego Rusija koja domaći kriminalni režim svesrdno podržava.

Plašim se da je ovo tek početak velike nesreće i teškog puta za izgradnju države tj. ponovnog uspostavljanja faktičke i funkcionalne srpske državnosti. Ovo sa studentima će nažalost biti ugušeno po cenu mrtvih ljudi. A mi kao građani nemamo odgovor na to. Ko misli da je gotovo i da je kraj blizu, vara se. Kraj je blizu kad vojska i policija pređu na našu stranu, a to nije ni na vidiku. Građani su goloruki. Tako da će se ovo razvući dosta dugo...

Od Evrope za sada nema vajde za naše unutrašnje neprijatelje, oni sa njima sarađuju ali vidljivo manje nego Rusija koja domaći kriminalni režim svesrdno podržava.
Ok. Ali sačekaj sa osećanjima i predviđanjima još jedno mesec dana, jer će situacija sa NIS opet promeniti stanje na terenu.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Ipak Evropa reaguje na mrtve ljude (na svom pragu) na tela, za razliku od istoka koji je na smrt tolerantniji, tako da bi to mogla da bude prekretnica kad će život kao vrednost doći ispred sirovina... Zato će se vučić uzdržavati od upotrebe otvorene i organizovane sile koliko god duže bude mogao. Ali će se kriti iza još puno zaletanja "običnih građana", brutalnih i krvavih zaletanja u svakom smislu.

Ok. Ali sačekaj sa osećanjima i predviđanjima još jedno mesec dana, jer će situacija sa NIS opet promeniti stanje na terenu.
NIS je nešto kao poslednja zatega na nadstrešnici ispod koje stoji SNS.

Od kada su objavljene sankcije bilo mi je jasno da će im one biti kraj.

Знао сам да ће до овога доћи.
1737829996061.png

Болест, и то тешка. За ово морају да одговарају јер се више не конролишу са својом пропагандом у корист СНС-а.
ezgif.com-video-to-gif-converter.gif

Ti nemoj ni na jedan brod, ti ostani u vodi pa plivaj kroz okean. 🤣

Bar ćeš se udaviti kao """SLoBoDaN""". 🤣 I završiti kao hrana ribama.

Inače nisam čuo za Peščanik godinama. Znam da su turbo Srbi ranije prdeli o njemu, i opisivali ga kao glavno zlo i krivca za sve loše u Srbiji. Onda je to zamrlo kad su Orkovi zajahali 2012. pa našli nove dežurne krivce i """drugosrbijance""". Nisam znao da vam je Peščanik i dalje aktuelan kao opsesija i izgovor za sve.

I šta kažu u Peščaniku?
Kad će da nam legnu isplate za ova protestovanja protiv Vučićeve Nebeske Srbije? 😀
Ти си мене помешао са неким. Не мислим да је неко плаћен да би ишао на протесте, и сам сам ишао скоро на сваки, само ми је упитан наратив који се овде формира. Ово што се овде пропагира може да сруши вУЧКа, али је питање да ли ће донети бољи живот и генерално бољи положај Србије.

Ти си мене помешао са неким. Не мислим да је неко плаћен да би ишао на протесте, и сам сам ишао скоро на сваки, само ми је упитан наратив који се овде формира. Ово што се овде пропагира може да сруши вУЧКа, али је питање да ли ће донети бољи живот и генерално бољи положај Србије.

Neće, satanistička Evropa će da nas uništi ako smenimo vlast i uspostavimo uređenu i pravnu državu. Tri dana otkako to postignemo, bombardovaće nas sve dok od Srbije ne ostane spržena čistina.

Eto, da ti dam odgovor koji bi najradije voleo da čuješ.

Meni je neverovatna tišina oko toga, kao da ne postoji problem.
Vlada zna da je problem za njih nerešiv. Zato su se i ućutali.

Poslednja saopštenja su im bila da traže produžetak roka (22. januar) kada je postalo jasno da Tramp neće ukinuti sankcije Rusiji.

Naredno saopštenje je bilo da je odluka Viz Era da ne kupuje gorivo od NIS-a njihova interna odluka. Nisu spomenuli kolika će biti ekonomska šteta od te odluke.

Tako će i u narednom periodu sve do 26. februara da reaguju nekim glupim saopštenjima.

Narod ima pamćenje zlatne ribice tako da su svi već i zaboravili na sankcije NIS-u. Kao da je nešto bilo pa prošlo.

Da nije studenata i nadstrešnica bi tako prošla.

Evropa nas uništava sa ili bez ove vlasti. Njihovi ultimatumi nisu ograničeni na vladajuću strukturu u Srbiji.
To nam govore već više od 30 godina.

Neće, satanistička Evropa će da nas uništi ako smenimo vlast i uspostavimo uređenu i pravnu državu. Tri dana otkako to postignemo, bombardovaće nas sve dok od Srbije ne ostane spržena čistina.

Eto, da ti dam odgovor koji bi najradije voleo da čuješ.
Spremljena je najveca atomska boNba za nas :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Da s' ti meni živ i zdrav, Evropa da hoće da nas uništi, to bi odavno uradili. I to bez ijednog ispaljenog metka. Ili bombe.

Ali dobro, ja znam da po infantilnim učenjima mnogih Srba, sve na svetu mora da se deli na čisto dobro i čisto zlo. Rusija je čisto dobro, samim tim Evropa mora da bude čisto zlo.

ЕУ елите хоће да нас експлоатишу као извор сировина. Толико о томе. Верујем да обичан народ нема лоше намере.

Da s' ti meni živ i zdrav, Evropa da hoće da nas uništi, to bi odavno uradili. I to bez ijednog ispaljenog metka.

Ali dobro, ja znam da po učenjima mnogih Srba, sve na svetu mora da se deli na čisto dobro i čisto zlo. Rusija je čisto dobro, samim tim Evropa mora da bude čisto zlo.
Oni nam konstantno šalju ultimatume.
Oni su otvoreno podržali građanski rat devedesetih koji je oduzeo čitavu jednu deceniju.
Ne mislim da trenutno žele ekonomski da nas unište, jer im trenutno treba jeftina radna snaga i litijum za baterije koje ne žele da kopaju u svom dvorištu.
Kada bismo odbili sve njihove zahteve, a najbitnije od svega litijum, ne bi me čudilo da ponovo pokrenu UČK ili izmisle da je neka civilizacijska tekovina ugrožena da bi morali da uvedu totalne sankcije.

Većina običnog EU naroda je protiv ulaska Srbije u EU.

Ali ni ta EU nije jedna homogena masa nego i tamo imaš frakcije i imaš prema nama maliciozne ljude ali imaš i dobronamerne.

Priče da je cela Evropa protiv Srbije je u rangu ideje da bi svi Balkanci da se međusobno pokolju. A onda malo zagrebeš i shvatiš koliko naših, i tuđih ljudi, ima koristi od saradnje sa svima unaokolo i da im je svima u interesu trgovina i saradnja, a ne klanje dok političarske gmazine sede u foteljama i šalju decu upravo u omraženu Evropu (a ne u razne Rusije i Kine)

Samo klinci misle da, ne znam, Hrvati i Srbi ne sarađuju, da na Kosovu šiptari jedini prave probleme Kosovskim Srbima civilima, da Rusija i Amerika ne sarađuju, da ratovi nešto rešavaju, itd itd...

Vrh