Што се ЕУ тиче, види се да овде укупно има још четворо-петоро и даље верујућих. Пре коју годину их је било 40. Као и свака заблуда, потребно је време да се сви залече. Полако.
Bravo
@Delija
I mene to raduje.
Mislim da je kolonijalni stav EU u pogledu kopanja litijuma izlecio sve levo-liberalne-gradjaniste koji nisu infantilni..
Sto se tice Huljinih pristalica. Sarovicev snimak pokazuje da se tim ljudima ne sme prici frontalno i bezobrazno. Oni jesu na nivou st.ke, ali ne sme nam biti prijatno, ako znao da je 50 i vise procenata stanovnika zemlje na nivou st.ke.
Tim ljudima treba pomoci, obrazovati ih.
To su zrtve tranzicije, zrtve liberala, zrtve Milosevica, Djindjica, EU i njihovog eksponenta Hulje.
Ti ljudi instinktom zivotinje osecaju pretnju Evrope koja zeli nas litijum i da nas potruje i ostvari "konacni resenje" za nas.
Zato je vreme da levi liberali, sva ta urabana, gradjanisticka, obrazovana i cool ekipa, umesto na egzoticna putovanja na Tajland krene na egzoticna putovanja u Mali Mokr Lug i Borcu. Tamo se zivotni problemisasvim razlikuju od problem izbora prave vrste kofeinskog napitka.
Neka tamo budu volontrei, neka pomazu jednicima koji zive u golubarnicima. Danas sam bio u poseti jednoj takvoj porodici iz poslovnih razloga, pa i oni vis ene veruju Hulji i oni su culi za proteste.
Ovi protesti, ova nedostupnost puteva delovace svakako edukativno na Srbe, na njihovu zavisnost od automobila i putovanja.
Pitanje za sve:
Da i je ovo novi pokret koj se radja, usmeren jednako i protiv Hulje i EU, Rusije i Kine i Nemacke i zutih ili jos jedan trik sluzbe.
Danas sam video njihove plakate u gradu.
aspokret.rs
aspokret.rs
Na ovom forumu ima elokventnih ljudi. Mozda je vreme da oni formiraju neki pokret.