Pa već su ga gađali pre nedelju dana, ali nisu pogodili.Rat između Rusije i Ukrajine i dalje traje, tako da nije isključena mogućnost sabotaže tog gasovoda.
Zato sam i ovde protiv bilo kakvih rešenja na ulici i molim Boga da sve što mirnije i demokratski nekako prođe, kao i većina ljudi ovde na forumu, koliko god nekakvi Perkani nam nametali da hoćemo da rušimo vlast na ulici. Samo nam fale neki buzdovani i heroji ulice na vlasti, neki novi Čeda i ekipa... no, to je neka druga tema.
Ruskoj firmi. A čak nije ni firmi konkretno, već sankcije su prema ruskoj državi.Neverovatno. Opravdavate sankcije našoj firmi koje štete našoj zemlji.
Sledeći put će možda biti precizniji i ode industrija.Pa već su ga gađali pre nedelju dana, ali nisu pogodili.
Ok. Ali sačekaj sa osećanjima i predviđanjima još jedno mesec dana, jer će situacija sa NIS opet promeniti stanje na terenu.Plašim se da je ovo tek početak velike nesreće i teškog puta za izgradnju države tj. ponovnog uspostavljanja faktičke i funkcionalne srpske državnosti. Ovo sa studentima će nažalost biti ugušeno po cenu mrtvih ljudi. A mi kao građani nemamo odgovor na to. Ko misli da je gotovo i da je kraj blizu, vara se. Kraj je blizu kad vojska i policija pređu na našu stranu, a to nije ni na vidiku. Građani su goloruki. Tako da će se ovo razvući dosta dugo...
Od Evrope za sada nema vajde za naše unutrašnje neprijatelje, oni sa njima sarađuju ali vidljivo manje nego Rusija koja domaći kriminalni režim svesrdno podržava.
Ok. Ali sačekaj sa osećanjima i predviđanjima još jedno mesec dana, jer će situacija sa NIS opet promeniti stanje na terenu.
Vezano za krv i ovo sto si pisao.Čekaću... verujem da donekle hoće... svašta pomalo menja stanje, ali sporo ide...
NIS je nešto kao poslednja zatega na nadstrešnici ispod koje stoji SNS.Ok. Ali sačekaj sa osećanjima i predviđanjima još jedno mesec dana, jer će situacija sa NIS opet promeniti stanje na terenu.
Meni je neverovatna tišina oko toga, kao da ne postoji problem.NIS je nešto kao poslednja zatega na nadstrešnici ispod koje stoji SNS.
Od kada su objavljene sankcije bilo mi je jasno da će im one biti kraj.
Ти си мене помешао са неким. Не мислим да је неко плаћен да би ишао на протесте, и сам сам ишао скоро на сваки, само ми је упитан наратив који се овде формира. Ово што се овде пропагира може да сруши вУЧКа, али је питање да ли ће донети бољи живот и генерално бољи положај Србије.Ti nemoj ni na jedan brod, ti ostani u vodi pa plivaj kroz okean.
Bar ćeš se udaviti kao """SLoBoDaN""". I završiti kao hrana ribama.
Inače nisam čuo za Peščanik godinama. Znam da su turbo Srbi ranije prdeli o njemu, i opisivali ga kao glavno zlo i krivca za sve loše u Srbiji. Onda je to zamrlo kad su Orkovi zajahali 2012. pa našli nove dežurne krivce i """drugosrbijance""". Nisam znao da vam je Peščanik i dalje aktuelan kao opsesija i izgovor za sve.
I šta kažu u Peščaniku?
Kad će da nam legnu isplate za ova protestovanja protiv Vučićeve Nebeske Srbije?
Moguće.Знао сам да ће до овога доћи.
Pogledajte prilog 227166
Болест, и то тешка. За ово морају да одговарају јер се више не конролишу са својом пропагандом у корист СНС-а.
Pogledajte prilog 227167
Ти си мене помешао са неким. Не мислим да је неко плаћен да би ишао на протесте, и сам сам ишао скоро на сваки, само ми је упитан наратив који се овде формира. Ово што се овде пропагира може да сруши вУЧКа, али је питање да ли ће донети бољи живот и генерално бољи положај Србије.
Vlada zna da je problem za njih nerešiv. Zato su se i ućutali.Meni je neverovatna tišina oko toga, kao da ne postoji problem.
Spremljena je najveca atomska boNba za nasNeće, satanistička Evropa će da nas uništi ako smenimo vlast i uspostavimo uređenu i pravnu državu. Tri dana otkako to postignemo, bombardovaće nas sve dok od Srbije ne ostane spržena čistina.
Eto, da ti dam odgovor koji bi najradije voleo da čuješ.
Oni nam konstantno šalju ultimatume.Da s' ti meni živ i zdrav, Evropa da hoće da nas uništi, to bi odavno uradili. I to bez ijednog ispaljenog metka.
Ali dobro, ja znam da po učenjima mnogih Srba, sve na svetu mora da se deli na čisto dobro i čisto zlo. Rusija je čisto dobro, samim tim Evropa mora da bude čisto zlo.