Kakava antireklama (za radio): ona mirno gleda u neku tačku, sluša radio
Pogledajte prilog 227058
i ne deluje da se potresa oko činjenice da je "pokupila" par ljudi i jednu devojku ozbiljno povredila.
Postoji neko sažaljenje prema tim prinuđenim, ucenjenim, dovezenim danas u JA, da oni ni sami nisu svesni koliko je to sve jadno i bedno, koliko ih iskorišćavaju za mizerne benefite ali još je gore što takvi, između ostalih, određuju naše sudbine, što bi za sitnu korist upropastili sudbinu i sopstvene dece.
Ipak danas dominira osećaj zadovoljstva zbog tolikog broja ljudi koji su izašli u velikom broju gradova širom Srbije, ljudi koje lično poznajem.
P.S. A pro po ovih turista iz JA: kada nešto ne znam, kada u nešto nisam upućena, ja pitam i cenim sud onog ko je stručan za tu oblast i kome verujem; ne spekulišem, ne pravim se da znam nešto za šta nisam stručna, tražim da me upute i posavetuju, ne možemo svi sve znati. Traži, sumnjaj, pitaj...ali problem su oni koji samouvereno palam..e o svemu, što sve znaju i bespogovorno slušaju osobu koja ih obmanjuje a nisu u stanju to da uvide. I tako traje
circulus vitiosus(začaran krug/negativna povratna sprega) nas i njih u istom krugu, jednih i drugih koji u svom društvu ne žele prisustvo
druge strane.
Pogledajte prilog 227060