Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 58.909
Biće uspešno kada poslušnici otkažu poslušnost.Ako se ne oslobodi RTS, nisam siguran da ce ovo biti uspesno.
Pogledaj Sarovica.Biće uspešno kada poslušnici otkažu poslušnost.
I ovi ljudi koji su dovučeni u Jagodinu, da li su zapravo dobili neki novac za to? Ili su samo bili ucenjeni?
Evo ja gledam što si okačio. Prijatno me iznenadio, em je smešan (duhovit), em ih raskrinkava, em ih čak na kraju izvuče iz kalupa i navede da sami shvate koliko greše i da MOGU da uvide istinu i rezon ako se potrude.Има ту свега. Али и ти људи су дубоко залуђени. Одгледај Шаровићев пренос. Доста интервјуисаних напредњака је конструктивно критиковало режим и стање у земљи.
Ne treba ih ni zaliti ni pomagati. Oni su srecni u svojoj nesreci. Smeju se oni nama.Pogledaj Sarovica.
Ne treba se smejati tim jadnim ljudima.
Ti ljudi su zapravo sustina Srbije i treba im pomoci na neki nacin, pre svega psiholoski i obrazovanjem.
To je dominantni menalitet (cak i medju protivnicima Hulje, pogledajte kako sajt Kreni-promeni reklamira autoritet svog Vodje), obozavanje gole sile i Vodje i strah.
Takvi su lak plen i politicarima i korporativnoj gamadi kopja ih kljuka reklamama.
Ne treba ih ni zaliti ni pomagati. Oni su srecni u svojoj nesreci. Smeju se oni nama.
Imaju oni svog cobana.Treba im pomoci, to su zapusteni ljudi, i mentalno i materijalno zapusteni.
Nijedno drustvo ne moze biti srecno ako ima milione tako zapustenih ljudi.
To su nesrecnici.
To mislim da je bila velika greška EU. Srbija može biti stabilna jedino kada se uspostave demokratija i vladavina zakona.Imaju punu podrsku Zapada za to. Zapqadu je potrebna stabilna i pacifikovana Srbija u kojoj moze da se kopa litijum, deponuje djubre i obavljaju kriminalni poslovi za EU elite.
A kad se to desi vođa pokrene rat.To mislim da je bila velika greška EU. Srbija može biti stabilna jedino kada se uspostave demokratija i vladavina zakona.
Već se pokazalo da pod diktaturom dođe do erupcije nezadovoljstva pre ili kasnije.
To mislim da je bila velika greška EU. Srbija može biti stabilna jedino kada se uspostave demokratija i vladavina zakona.
Već se pokazalo da pod diktaturom dođe do erupcije nezadovoljstva pre ili kasnije.
Kritikuju ali “u nemackoj je gore”, “ko god dodje posle vucica bice samo gori”. Ta im je parola.Има ту свега. Али и ти људи су дубоко залуђени. Одгледај Шаровићев пренос. Доста интервјуисаних напредњака је конструктивно критиковало режим и стање у земљи.
Aj turi postove u chat gpt i pitaj ga da sazme malo pa postavi ovde , leba tiKakava antireklama (za radio): ona mirno gleda u neku tačku, sluša radio
Pogledajte prilog 227058
i ne deluje da se potresa oko činjenice da je "pokupila" par ljudi i jednu devojku ozbiljno povredila.
Postoji neko sažaljenje prema tim prinuđenim, ucenjenim, dovezenim danas u JA, da oni ni sami nisu svesni koliko je to sve jadno i bedno, koliko ih iskorišćavaju za mizerne benefite ali još je gore što takvi, između ostalih, određuju naše sudbine, što bi za sitnu korist upropastili sudbinu i sopstvene dece.
Ipak danas dominira osećaj zadovoljstva zbog tolikog broja ljudi koji su izašli u velikom broju gradova širom Srbije, ljudi koje lično poznajem.
P.S. A pro po ovih turista iz JA: kada nešto ne znam, kada u nešto nisam upućena, ja pitam i cenim sud onog ko je stručan za tu oblast i kome verujem; ne spekulišem, ne pravim se da znam nešto za šta nisam stručna, tražim da me upute i posavetuju, ne možemo svi sve znati. Traži, sumnjaj, pitaj...ali problem su oni koji samouvereno palam..e o svemu, što sve znaju i bespogovorno slušaju osobu koja ih obmanjuje a nisu u stanju to da uvide. I tako traje circulus vitiosus(začaran krug/negativna povratna sprega) nas i njih u istom krugu, jednih i drugih koji u svom društvu ne žele prisustvo druge strane.
Pogledajte prilog 227060
Kritikuju ali “u nemackoj je gore”, “ko god dodje posle vucica bice samo gori”. Ta im je parola.
Tako je. A novog pokreta ili partije nema i Hulja to zna.Па кад је једном Информер најбоља ТВ. Испрани мозгови најгором пропагандом.
Просто је опозиција са Ђиласом бабарога за прост свет. Он у њега нема поверења, као ни у већину бившег ДОС/ДС.
Kako da pomognes ljudima koji ne zele pomoc? Ljudima kojima je hajlajt nedelje da se napiju? Ko zeli da se menja, mora sam da krene a to je tesko kad okruzenju odgovara blatoPogledaj Sarovica.
Ne treba se smejati tim jadnim ljudima.
Ti ljudi su zapravo sustina Srbije i treba im pomoci na neki nacin, pre svega psiholoski i obrazovanjem.
To je dominantni menalitet (cak i medju protivnicima Hulje, pogledajte kako sajt Kreni-promeni reklamira autoritet svog Vodje), obozavanje gole sile i Vodje i strah.
Takvi su lak plen i politicarima i korporativnoj gamadi kopja ih kljuka reklamama.
Ti ovo ne vidiš, ti ovo ne vidiš, ti ovo ...ne hipnotišem te, nego ti ovo ne...Aj turi postove u chat gpt i pitaj ga da sazme malo pa postavi ovde , leba ti
Jel ovo za podtemu Smehoteka? Kakva crna legalna na izborima izabrana vlast koji su bili neregularni, gde su u BG-u za BG-e izbore glasali oni koji su došli prvi put, kažu da su iz Mirijeva a to je "valjda tamo"(pokazuju na NBG)? Pa što ja da ne glasam u Rimu, ili zašto ja da u Švajcarskoj ne odlučujem ko će voditi tamo državu (mada po navedenom imam validnijeg razloga od gorepomenutih).... tako što na nezakonit način smenjuju legalnu na izborima izabranu vlast
Enformer.Па кад је једном Информер најбоља ТВ. Испрани мозгови најгором пропагандом.
Просто је опозиција са Ђиласом бабарога за прост свет. Он у њега нема поверења, као ни у већину бившег ДОС/ДС.