Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 37.077

Zašto opet priželjkuješ nacionaliste, ako je tridesetogodišnji nacionalizam kriv za Srbiju u raspadanju?Pojaviće se nacionalna opcija kao konkurencija Vučiću
Od tih trideset godina, 11 godina je vladao komunista - Milošević, pa 12 godina deca komunizma - DS i njene metastaze... i ti meni pričaš o nacionalizmu.ako je tridesetogodišnji nacionalizam kriv za Srbiju u raspadanju
Ovo je šouOd tih trideset godina, 11 godina je vladao komunista - Milošević, pa 12 godina deca komunizma - DS i njene metastaze... i ti meni pričaš o nacionalizmu.
Ostatak vlada neka klika koja čas koketira sa nacionalnim, čak sa drugosrbijanskim talogom i zapadnim "vrednostima" dok lova teče li teče.
Neverovatno!
Nije bilo ogradjivanja od ,,nema predaje" transparenata već od nacistickih zastavaStudenti u blokadi sami sebi pucaju u nogu sa ovim ograđivanjem od ,,Nema predaje'' transparenata.
Svako ko misli da će smeniti Vučića
@goran123 Zamisli, predsednik države pokrovitelj književnosti u državi, ništa neobično...
Sada treba iz sve snage diskreditovati profesora Lompara...
Verovatno nije ni čitao o tome šta štampa...Rekoše mi da je neko prišao liku i popricao s njim
Kaze da je nasao ruski orden, modifikovao ga, stavio na zastavu i odstampao
Problem što je to po svemu sudeći simbol wafen ss, tj. RONA, divizija ruskih kolaboracionista
Znao je on dobro šta nosi, infiltriran od strane sistema.Verovatno nije ni čitao o tome šta štampa...
Već neko vreme ih gaze automobilima, tako da je ovo samo logičan nastavak nelogičnih poteza.Zasto batinasi sada napadaju studente? Nije li takav potez Hulje nelogican?
Хвата га паника па је ирационалан у делима.Zasto batinasi sada napadaju studente? Nije li takav potez Hulje nelogican?
Bojkotovati nebitni referendum. Lojalisti neka zaokruže šta im se naredi i to je to. Izlaznost neka bude minimalna.
Žvala se našao između čekića i nakovnja zbog sankcija NISu pa bi da pobegne od odgovornosti dok može a vruć krompir da uvali nekom drugom. Već su ga Rusi nagazili jer nije odmah otišao kod njih na 'konsultacije' nego bi prvo da se dogovori sa Amerima. Traže od njega da 'izdrži' sankcije kao Pridnjestrovlje dok dođe Tramp na vlast.
Već sam pisao da ga samo sankcije NISu mogu srušiti.
Ako Makron ima, Rusi imaju još više.osim ako Rusi imaju protiv Djubreta nesto sto mi ne znamo.
Sankcije NISu su deo šireg paketa sankcija protiv Rusije. Ja mislim da će Amerika koristiti te sankcije kao žeton u pregovorima za primirje u Ukrajini i da neće jednostrano Tramp da ih ukine kada dođe na vlast.A ko kaze uopste da ce dolaskom trampa ameri da povuku sankcije nisu? Jel su to rusi naivni ili znaju nesto vise..a da znaju njima je u interesu valjda da nam sapnu.