Kosovo i Metohija su kompleksna tema koju treba ostaviti strucnjacima da se njome bave. Postujuci Ustav. Ne znam ko pominje bilo kakve ratove."Kosmet je Srbija", reče neko iz toplog beogradskog doma. Da li je iko spreman da izgubi život zarad Kosova? Da li je spreman da njegova deca ili unuci izgube život? Ne vidim poentu tih transparenata osim da se Srbi duvaju usred Beograda. Budi baja pa prošetaj Prištinom sa tim... Kosovo se može vratiti jedino ratom i to može vratiti samo jaka i snažna država, uz velike geopolitičke promene. Samo recite deci da im želite da njihova generacija oslobodi Kosovo, da budu spremi da izgube život za zemlju na kojoj nema 5% Srba. Svi misle da će drugi ići u rat, a njihova deca navijati ispred TV-a. Lepa perspektiva za sve mališane rođene u ovoj Vučkovoj rupetini. Militarizacija društva, nacionalno divljanje i netolerancija. Naziru se obrisi užasa devedesetih.
Kosovo je trebalo rešiti da se zaštite kul-ist. spomenici, da Srbi imaju status konst. naroda, da imaju pravo na kvalitetno obrazovanje, uz male korekcije granica kako bi se zaštitio Kopaonik. Sada, ni to nije opcija. To je davno prošlo vreme. Vučić je uništio perspektivu Srbije, samo to još velika većina naroda ne vidi. Ko je organizovao napad 2023. godine na Kosovu i zašto? Šta je bio cilj? Time je uništena i poslednja opcija za korekcijom granica. Sada Albanci neće pristati ni na šta, jer sve kontrolišu. Kosovo je nezavisna država, ne po UN-u, ali u praksi jeste. To se ne može promeniti bez krvavog rata i guranja budućih generacija u bedu. Dobitak je nikakav, jer je to takođe jedna balkanska žabokrečina.
Srbi su većinski primitivan, zaostao, ljubomoran i pokvaren narod. Šta su tražili, to su i dobili. Sada žive u blatu i zabokrečini iz koje se ne bi izvukli ni mnogo pametniji narodi. Odakle mi ovakvi zaključci? Radim svakodnevno sa ljudima, obilazim Srbiju. Nije Srbija samo NBGD, Slavija i Stari Grad.
Ako je predsednik izdajnik Kosova jer im je sve dao, a ako sam ja za Kosovo ili sa Kosova a lojalan teritorijalno nepovredivoj Srbiji, sta to znaci onda?Dobro nećemo sad baš da glumimo veverice, svi znamo odakle potiče ta ikonografija "nema predaje" (lol dok pokrovitelj bukvalno sve predaje),
kakvo crno pozivanje na poštovanje ustava...
Kako nema predaje, kada tamo SRB ništa ne kontroliše? Ti stručnjaci u vidu Kovića i sličnih će tebe ili tvoju decu da pošalju u rovove. Tamo nema više nijedne institucije Srbije, a Kosovo živi bez Srbije više od četvrt veka. Rađaju se generacije koje ne znaju srpski, niti ih to interesuje. Za to vreme, država leluja, vrti istu staru ploču četvrt veka dok vreme prolazi. Srbi beže iz Vranja, ne bi branili, a kamoli da jurišaju na Kosovo. SRS spin je uspeo da obuzme većinsko stanovništvo.Kosovo i Metohija su kompleksna tema koju treba ostaviti strucnjacima da se njome bave. Postujuci Ustav. Ne znam ko pominje bilo kakve ratove.
Sva Vuciceva predaja svega na Kosmetu i svi sporazumi su u skladu sa svim sto radi - izdaja, korupcija, nestrucnost...
Dok je dole naseg naroda, naseg kulturnog nasledja i sve dok je ovaj Ustav na snazi - nema predaje.
Nema predaje u okvirima u kojima se moze delovati, nema predaje na nacin da nema izdaje, prodaje, korupcije, ostavljanja naroda i nasledja na milost i nemilost...
I nek nosi svako tu zastavu ako mu se nosi, kome smeta, najbolji nacin je - ignorisanje.
Jesi li spreman da pogineš za Kosovo? Da ili ne?Ako je predsednik izdajnik Kosova jer im je sve dao, a ako sam ja za Kosovo ili sa Kosova a lojalan teritorijalno nepovredivoj Srbiji, sta to znaci onda?
To znaci da sam Vucicev kao i ovi studenti sto drze te zastave? Auh kakvo pomracenje svesti
Au kakva nemogućnost shvatanja napisanog (ujedno i citiranog) teksta...Ako je predsednik izdajnik Kosova jer im je sve dao, a ako sam ja za Kosovo ili sa Kosova a lojalan teritorijalno nepovredivoj Srbiji, sta to znaci onda?
To znaci da sam Vucicev kao i ovi studenti sto drze te zastave? Auh kakvo pomracenje svesti
Чему овакво троловање?Jesi li spreman da pogineš za Kosovo? Da ili ne?
Kosovo nije clan UN-a, dakle nije gotovo. Nema predaje dok nije gotovo, a i da je gotovo, nema predaje u zastiiti ljudi i nasledja. Predlazes protest ispred Ustavnog suda gde ce protestanti da krse Ustav?Kako nema predaje, kada tamo SRB ništa ne kontroliše? Ti stručnjaci u vidu Kovića i sličnih će tebe ili tvoju decu da pošalju u rovove. Tamo nema više nijedne institucije Srbije, a Kosovo živi bez Srbije više od četvrt veka. Rađaju se generacije koje ne znaju srpski, niti ih to interesuje. Za to vreme, država leluja, vrti istu staru ploču četvrt veka dok vreme prolazi. Srbi beže iz Vranja, ne bi branili, a kamoli da jurišaju na Kosovo. SRS spin je uspeo da obuzme većinsko stanovništvo.
Studenti traže od SNS sudija da osude SNS funkcionere. Nisu ludi da seku granu na kojoj sede. Sve dok imaju materijalnu korist od režima, radiće po njihovom nalogu. Tek kada ta korist prestane, možemo govoriti o otkazu poslušnosti.Nema predaje do ispunjenja zahteva!
To ja vec odavno zagovaram!Niste svesni sta ce ovim ljudima narod da radi cim uskoro budu zglajzali. Nema te policije koju ce dozvati, polivace ih govnima 24/7. Sve redom, od 7 do 107, nece biti izgovora u vidu nezasluzene penzije, pljuvace ih po ulici svako ko ih vidi. Od mene to vec imaju, bilo bi lepo da svako da svoj mali doprinos
Ironije li, jedini spas za ovaj narod je da porodice i prijatelji izmedju sebe zakrve do koske, da prestanu da pricaju, da dodju na ivicu fizickog obracuna unuci sa babama, bratanci sa stricevima, sestrici sa ujacima, braca sa sestrama, kumovi sa prijateljima itd itd i da na kraju normalniji isteraju svoje. Nije kao da svi gornji sukobi vec ne postoje, samo su vecinski oko zemlje po nekim nedodjijama ili iz ciste zlobe i ljubomore. Treba i to iskoristiti, samo ih "politicki" uhvatiti u masinu
Moze da se desi da ta borba potraje ali mora se istrajati, moramo biti vece mazgetine od njih, drugacije ne moze. Dok ne krenemo da se opet svadjamo po rodjendanima, proslavama i ostalim manifestacijama nista se nece promeniti
skroz si u pravu, ali ljudi se plase da se ne zamere jedni drugima zbog osvete. ovde su ljudi bolesno sujetni.Niste svesni sta ce ovim ljudima narod da radi cim uskoro budu zglajzali. Nema te policije koju ce dozvati, polivace ih govnima 24/7. Sve redom, od 7 do 107, nece biti izgovora u vidu nezasluzene penzije, pljuvace ih po ulici svako ko ih vidi. Od mene to vec imaju, bilo bi lepo da svako da svoj mali doprinos
Ironije li, jedini spas za ovaj narod je da porodice i prijatelji izmedju sebe zakrve do koske, da prestanu da pricaju, da dodju na ivicu fizickog obracuna unuci sa babama, bratanci sa stricevima, sestrici sa ujacima, braca sa sestrama, kumovi sa prijateljima itd itd i da na kraju normalniji isteraju svoje. Nije kao da svi gornji sukobi vec ne postoje, samo su vecinski oko zemlje po nekim nedodjijama ili iz ciste zlobe i ljubomore. Treba i to iskoristiti, samo ih "politicki" uhvatiti u masinu
Moze da se desi da ta borba potraje ali mora se istrajati, moramo biti vece mazgetine od njih, drugacije ne moze. Dok ne krenemo da se opet svadjamo po rodjendanima, proslavama i ostalim manifestacijama nista se nece promeniti
Nece se desiti bukvalno nista. A i nece uskoro.Niste svesni sta ce ovim ljudima narod da radi cim uskoro budu zglajzali. Nema te policije koju ce dozvati, polivace ih govnima 24/7. Sve redom, od 7 do 107, nece biti izgovora u vidu nezasluzene penzije, pljuvace ih po ulici svako ko ih vidi. Od mene to vec imaju, bilo bi lepo da svako da svoj mali doprinos
Ono kad na nesreći naroda tražiš politički ćar...Posledice dolaze, i to je jedina šansa da se uzdrma lanac komande. Treba biti mudar i iskoristiti tu priliku.