Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Botovi se skupili na članak koji niko nije ni pročitao.

Biće interesantno.

Ono kad na nesreći naroda tražiš politički ćar...
I otvoreno o tome govoriš.
Isto kad sa nadstrešnicom.
Hulja je nesreca naroda.
On je korupcijom ubio ljude u NS.

Botovi se skupili na članak koji niko nije ni pročitao.

Biće interesantno.
Harcenko je na platnom spisku SNS-a, kao i Hill i ostali.

segundo-sol-novela.gif

ako je tridesetogodišnji nacionalizam kriv za Srbiju u raspadanju
Od tih trideset godina, 11 godina je vladao komunista - Milošević, pa 12 godina deca komunizma - DS i njene metastaze... i ti meni pričaš o nacionalizmu.
Ostatak vlada neka klika koja čas koketira sa nacionalnim, čak sa drugosrbijanskim talogom i zapadnim "vrednostima" dok lova teče li teče.

Neverovatna su tvoja pitanja...

Od tih trideset godina, 11 godina je vladao komunista - Milošević, pa 12 godina deca komunizma - DS i njene metastaze... i ti meni pričaš o nacionalizmu.
Ostatak vlada neka klika koja čas koketira sa nacionalnim, čak sa drugosrbijanskim talogom i zapadnim "vrednostima" dok lova teče li teče.

Neverovatno!
Ovo je šou :)

Hajde piši nešto sam, bez da te ja pitam.

Frik šou ti je bato u 21. veku ponavljati prežvakanu tezu o nacionalizmu kao uzroku naših usuda.
Pio je vode taj buđavi narativ devedesetih, lepe donacije su dolazile da se cela priča propagira.
Danas je ta logika relevantna za političku diskusiju ko i taljige za prevoz robe.

Studenti u blokadi sami sebi pucaju u nogu sa ovim ograđivanjem od ,,Nema predaje'' transparenata.

Svako ko misli da će smeniti Vučića

@goran123 Zamisli, predsednik države pokrovitelj književnosti u državi, ništa neobično...
Sada treba iz sve snage diskreditovati profesora Lompara...

Studenti u blokadi sami sebi pucaju u nogu sa ovim ograđivanjem od ,,Nema predaje'' transparenata.

Svako ko misli da će smeniti Vučića

@goran123 Zamisli, predsednik države pokrovitelj književnosti u državi, ništa neobično...
Sada treba iz sve snage diskreditovati profesora Lompara...
Nije bilo ogradjivanja od ,,nema predaje" transparenata već od nacistickih zastava
1000013135.jpg

1000013134.jpg

Rekoše mi da je neko prišao liku i popricao s njim
Kaze da je nasao ruski orden, modifikovao ga, stavio na zastavu i odstampao
Problem što je to po svemu sudeći simbol wafen ss, tj. RONA, divizija ruskih kolaboracionista

"Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da administracija odlazećeg predsednika SAD Džozefa Bajdena želi da učini pakost Srbiji uvođenjem novih sankcija Rusiji i da je Moskva zatražila hitne konsultacije s Beogradom zbog sankcija NIS-u.

Ministar je istakao da je Rusija u stalnom kontaktu sa Srbijom i da je tražila hitne konsultacije u vezi sa situacijom sa sankcijama protiv Naftne industrije Srbije.
Prema njegovim rečima, SAD i EU zavrću ruke Srbiji tražeći od nje da izda Rusiju."

Konačno se oglasili Rusi, ne deluje mi da su zainteresovani za prodaju, već bi da nas 'ohrabre' da izdržimo dok dođe Tramp.
Hoće li vlast izdati Rusiju ili neće? :vops:

Zasto batinasi sada napadaju studente? Nije li takav potez Hulje nelogican?

Bojkotovati nebitni referendum. Lojalisti neka zaokruže šta im se naredi i to je to. Izlaznost neka bude minimalna.

Žvala se našao između čekića i nakovnja zbog sankcija NISu pa bi da pobegne od odgovornosti dok može a vruć krompir da uvali nekom drugom. Već su ga Rusi nagazili jer nije odmah otišao kod njih na 'konsultacije' nego bi prvo da se dogovori sa Amerima. Traže od njega da 'izdrži' sankcije kao Pridnjestrovlje dok dođe Tramp na vlast.

Već sam pisao da ga samo sankcije NISu mogu srušiti.

Poslednja izmena:
Bojkotovati nebitni referendum. Lojalisti neka zaokruže šta im se naredi i to je to. Izlaznost neka bude minimalna.

Žvala se našao između čekića i nakovnja zbog sankcija NISu pa bi da pobegne od odgovornosti dok može a vruć krompir da uvali nekom drugom. Već su ga Rusi nagazili jer nije odmah otišao kod njih na 'konsultacije' nego bi prvo da se dogovori sa Amerima. Traže od njega da 'izdrži' sankcije kao Pridnjestrovlje dok dođe Tramp na vlast.

Već sam pisao da ga samo sankcije NISu mogu srušiti.

Tesko da ga ista moze srusiti, vecina papulacije ga i dalje obozava, osim ako Rusi imaju protiv Djubreta nesto sto mi ne znamo.
U svakom slucaju slazem se za bojkot referenduma.
Strasno je da vecina populacije ne vidi o kakvom se psihopati radi sto pokazuje da su vecina gradjana isto takve psihopate.

osim ako Rusi imaju protiv Djubreta nesto sto mi ne znamo.
Ako Makron ima, Rusi imaju još više.

Ne daju mu da dira njihovu imovinu.
Pitanje NISa je za Rusiju rešeno još 2008 godine. Pregovori su gotovi. NIS je njihov.

Zato će žvala pobeći od odgovornosti. Ili će makar pokušati.

A ko kaze uopste da ce dolaskom trampa ameri da povuku sankcije nisu? Jel su to rusi naivni ili znaju nesto vise..a da znaju njima je u interesu valjda da nam sapnu.

Vrh