Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

A ko kaze uopste da ce dolaskom trampa ameri da povuku sankcije nisu? Jel su to rusi naivni ili znaju nesto vise..a da znaju njima je u interesu valjda da nam sapnu.
Sankcije NISu su deo šireg paketa sankcija protiv Rusije. Ja mislim da će Amerika koristiti te sankcije kao žeton u pregovorima za primirje u Ukrajini i da neće jednostrano Tramp da ih ukine kada dođe na vlast.

Rusiji je u interesu da NIS ostane u njihovom vlasništvu, makar bio pod svim mogućim sankcijama. Znaju da će vrlo teško da ga dobiju nazad ako ga se sada odreknu.

Nevezano za NIS, mislim da će Rusija u okviru pregovora tražiti da Ukrajina ponovo isporučuje gas Evropi preko njene teritorije, a to uključuje i isporuku gasa Pridnjestrovlju. A do tada neka se smrzavaju.

Pročitajte. Lavrov najotvorenije preti i onda neko kaže da se ne vidi negativan uticaj Kremlja u Srbiji.

Bukvalno nas guraju u krizu, iako nismo dužni da snosimo posledice njihove politike.

Gledaju na Srbe kao na svoje "topovsko meso".

Poslednja izmena:
A ko kaze uopste da ce dolaskom trampa ameri da povuku sankcije nisu? Jel su to rusi naivni ili znaju nesto vise..a da znaju njima je u interesu valjda da nam sapnu.
naravno da nece da povuku sankcije.
I ne moze. Sankcije su u nadleznosti Kongresa gde ce to ici jako tesko, a odlazeca administracije se pobrinula da bude jos teze.

Ipak, mislim da su Rusi slabi i da nemaju cime da prete Hulji.

Sećanje na slučaj Đinđić je i dalje živo.
Ti mislis da su oni ubili Djindjica?

S ovim ne mogu da se složim. Rusi imaju Vulina i Bajatovića. I ko zna koliko FSB agenata u Srbiji.
Ne bi žvala pravio izlaznu strategiju referendumom da može tek tako da otme NIS od Rusa.
Ruske sluzbe su se pokazale diletantskima. Putina je Zapad 3 puta prevario (Minsk I, Minsk II, Instambulski pregovori)
Precenjujete Ruse.
Ruse njegova popularnost ili nepopularnost ne zanima.

Tj referendum je na nivou imbecilije, ali s obzirom na glupost i podlost stanovnistava i to ce mu uspeti.
Danas mnogi ljudi imaju stampace, mogu i sami da odstampaju parole tiopa "korupcija ubija" i da ih zalepe u liftu , ali ne cine to.
Narodu je svejedno, nista ih ne zanima.

Moguce da se sve to sa referendumom ipak radi u dogovoru sa opozicijom jer je njihova saglasnost na ovajkriminalan sistem veoma vazna za ocuvanje njegove vlasti.

Zasto bi sada bio referendum o Njemu? Koga to zanima.
Mislim da se radi o jednom od njegovih kratkorocnih propagandnih poteza.

Poslednja izmena:
Pročitajte. Lavrov najotvorenije preti i onda neko kaže da se ne vidi negativan uticaj Kremlja u Srbiji.

Bukvalno nas guraju u krizu, iako nismo dužni da snosimo posledice njihove politike.

Ne, prete nam oni koji su uveli sankcije našoj firmi. To je najklasičnija pretnja i ucena.
Lavrov je rekao činjenicu, ne može se otimati firma zbog besa neke treće strane, a i smaoj izjavi još kaže da traže rešenje sa našom državom, nigde nema ucene...

Ja mislim da Blinken licno ne bi imao ovako kreativno tumacenje njegove izjave.

Танјуг: Ана Брнабић ће сутра поднети 100 потписа посланика владајуће већине за референдум о поверењу Вучићу​

Lukav potez.
Referendum ce biti pokraden kao i svi drugi.
Ali ce imati formalnu podrsku, mozda i 90% jer svako normalan ovo mora da bojkotuje. mada je moguce da ce opozicija izaci, ako Ambasada naredi.

Ne moze se ni po Ustavu ni po zakonima sprovoditi nekakav referendum o poverenju predsedniku.

"...Biće veoma bolno..."

Zašto će biti bolno? Ko to kaže? Otkud bol? Da li je Srbija dužna da trpi bol zbog Kremlja?

Društvo hoćemo li da trpimo bol?

Bukvalno otvorena pretnja.

I šta je ovde pretnja?

Čoveče, citat:

"Kada vam govore: 'Imate dogovor sa nekim koji se nas ne tiče, ali koji se tiče naše želje da kaznimo vašeg partnera, ali izvinite, pogodiće i vas direktno i biće veoma bolno'... odluka je na srpskom rukovodstvu", dodao je on.

to BOLNO je saopšteno u kontekstu da ga saopštavaju Ameri, a ne Rusi.
Taj BOL nanose tvoje evroatlanski pokrovitelji... a ti si toliko slep od mržnje i brz na reakciji da nemaš strpljenja ni da pročitaš rečenicu do kraja i shvatiš ko je subjekat a ko objekat u rečenici nego odmah trčiš na BB da opljuneš po Rusima...

Blam...

Poslednja izmena:
Pa nije on od juče... dopusti demonstracije i maltretiranje građana, organizuje referendum i traži podršku od ljudi.
I siguran sam da će je dobiti.

Jer na stranu sve objektivne mane režima, ta podrška objektivno postoji u većinskom delu biračkog tela, što nije slučaj sa balvanima iz opozicije.

Sprovešće referendum, dobiće ga naravno i onda vam svima poručiti da šetate.

Vi ćete da kukate kako je sve bilo namešteno (kao da to nekog interesuje) i čekaćete narednu nesreću da se desi nebili opet nekako ušićarili i došli do vlasti bez izbora.
I sve tako u krug.

Pecate se na iste mamce, pada na iste zamke, prodajete narodu čorbu koju narod neće da kupi, pa se ljutite na narod što neće da vas podrži.
Sve u svemu, smešni ste... presmešni.

Opet kažem, Vučić pada kada se pojavi nacionalna opcija koja će biti iskrenija u sprovođenju nacionalne politike od Vučića.
A vi evroaltlantisti ste irelevantni i bićete zaboravljeni - što se mene tiče, što pre to bolje.

Ovo je forum na kome najbolje radi ignore lista. Hvala za to
Ignore i nastavi da živiš u alternativnoj realnosti gde je sve kako ti se dopada i svi pričaju priču koja ti je uhu mila.
Može i tako... samo to nikud ne vodi. Poenta foruma je sukobljavanje mišljenja i argumenata, a ne ignore.

1000016843.jpg

Opet kažem, Vučić pada kada se pojavi nacionalna opcija koja će biti iskrenija u sprovođenju nacionalne politike od Vučića.
Znam mnogo ljudi kao sto si ti.
Oni se toliko plase zutih i njihovog kriminala da im se cini da ce svet da se srusi ako oni opet dodju na vlast i Vucic im se cini kao bolja opcija koja ce na neki nacin spasiti Srbiju od Zapada. Medjutim SNS vec u sebi izma zute",koa sto je S. Mali. Tu postoji kontinuitet. Zuti(Djindjic, Vesic) su cak i postavil osnove za ovaj model pljacke kojim, operise SNS.

Znam mnogo ljudi koje su zuti svojim nipodastavanjem gurnuli SNS-u.
Svojom promocijom "superiornog urbanog" na racun svega ostalog.

Na zalost, ta "nova nacionalna opcija", nema je . SNS ima monopol ma nacionalno. Zato je i razbio ili potkupio sve desne stranke i pokrete, bas zato sto je to sto kazes tacno. I on to zna.

Medjutim, stepen korupcije SNS-a je takav, da mi to ne mozemo da prezivimo. Pokusaj to da razumes.
Moze on da vodi ne znam kakvu politiku, ako nas potruju litijumom i ako nam nesto padne na glavu, nece nas biti.

Znam mnogo ljudi kao sto si ti.
Oni se toliko plase zutih i njihovog kriminala da im se cini da ce svet da se srusi ako oni opet dodju na vlast i Vucic im se cini kao bolja opcija koja ce na neki nacin spasiti Srbiju od Zapada. Medjutim SNS vec u sebi izma zute",koa sto je S. Mali. Tu postoji kontinuitet. Zuti(Djindjic, Vesic) su cak i postavil osnove za ovaj model pljacke kojim, operise SNS.

Znam mnogo ljudi koje su zuti svojim nipodastavanjem gurnuli SNS-u.
Svojom promocijom "superiornog urbanog" na racun svega ostalog.

Na zalost, ta "nova nacionalna opcija", nema je . SNS ima monopol ma nacionalno. Zato je i razbio ili potkupio sve desne stranke i pokrete, bas zato sto je to sto kazes tacno. I on to zna.

Medjutim, stepen korupcije SNS-a je takav, da mi to ne mozemo da prezivimo. Pokusaj to da razumes.
Moze on da vodi ne znam kakvu politiku, ako nas potruju litijumom i ako nam nesto padne na glavu, nece nas biti.
Okrsaj titana:
@Cotra vs @Perkan

Vrh