Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Aj' krsimo Ustav protestujuci ispred Ustavnog suda jer se ne postuje Ustav.
Pa mi sada možemo da diskutujemo mesecima o ustavu i Kosovu, a to je i bio cilj. Jedini cilj. Razbiti proteste i prekriti studentske zahteve.

Udbaška akcija razbijanja protesta daje rezultate. Tituški nekad razbijaju glave, nekad nose čudne zastave.

Ovakvim stvarima moze da se bavi neko samo po direktivi

Armija botova se zakacila za zaklinu nebitnalovic i njenu jurnjavu za nekim klincima

Nebitni su trenutno i ona i oni kao semafor u gta

>они хоће да ми причамо о томе
>крене да прича о томе

Буквл никог норм. није брига за заставу, ту је ок, није ту исто океј, мжд 1% хронично онлајн људи ств брига.
Видео сам и заставу Ферарија, Мексика и ФОНа, ничему од тога не припадам, а реакција за све је била "лол види ово".

>они хоће да ми причамо о томе
>крене да прича о томе

Буквл никог норм. није брига за заставу, ту је ок, није ту исто океј, мжд 1% хронично онлајн људи ств брига.
Видео сам и заставу Ферарија, Мексика и ФОНа, ничему од тога не припадам, а реакција за све је била "лол види ово".
U pravu si. Prekidam sa pričom.

Samo ako je ova podvala prošla studentima, neće se tu zaustaviti. Videli su da mogu, tek sad će krenuti sa kompromitacijom protesta žešće.

Završio sam na ovu temu.

Prekinuo sa pričom i onda nastavio pričom da je podvala 😂

Zastave koje pozivaju da se poštuje Ustav i koje su napravljene od strane humanitarne organizacije ne mogu biti nikakva objektivna podela, samo subjektivna u glavi pojedinca.

Ako je i jeste podvala, ako je pojedinac ne prihvati kao takvu, onda onaj koji je došao da nešto podvali neće uspeti u svojoj nameri.

Jedina podvala je mogla biti u smislu da je neko očekivao da će studenti ili građani skinuti nekom tu zastavu i pocepati je ili spaliti. Reagovalo se kako treba tako da nikakva podvala nije prošla, baš suprotno.

Dobro nećemo sad baš da glumimo veverice, svi znamo odakle potiče ta ikonografija "nema predaje" (lol dok pokrovitelj bukvalno sve predaje),
kakvo crno pozivanje na poštovanje ustava...

...ali isto tako su i nebitni u ovoj celoj priči, takve treba na max ignore i koliko vidim studenti tu dobro hendluju,
dakle max ignore i teraj dalje!

Mene najviše brine to što apsolutna većina profesora uniberziteta (drzavnih naravno) osim neke stidljive podrske na papiru nije i fizicki izasla da podrzi studente (čast izuzecima),
kako neko ko je život posvetio školovanju i učenju može da se povinuje ponavljačima, glupacima, secikesama koji čine ovu vlast

Имајмо на уму да постоје и студенти који су са Косова и Метохије. Нема потребе да се копају ровови где их нема. Треба нам саборност и јединство.

Имајмо на уму да постоје и студенти који су са Косова и Метохије. Нема потребе да се копају ровови где их нема. Треба нам саборност и јединство.
Zašto spinuješ sad na kosovo i studente odande?

Ovde je reč o "nema predaje" ekipi koja je imala sijaset prilika u zadnjih 11god da protrstvuje protiv brojnih predaja al se nešto tad nisu čuli...

Prvi pogresan potez studenata, ni od cega napravili nesto, sad ce da se prica o ovome, nekome ce da se svidi, nekome ne, umesto jedinstva, sledi rasprava i razdor. Srpska posla.

Zašto spinuješ sad na kosovo i studente odande?

Ovde je reč o "nema predaje" ekipi koja je imala sijaset prilika u zadnjih 11god da protrstvuje protiv brojnih predaja al se nešto tad nisu čuli...
Непостоји никаква "нема предаје" екипа.
Постоји овај банер који се продаје и може да га купи ко год хоће.
Зашто правите бабарогу где је нема?
Зашто је ово националистички симбол кад обједињује знамење Србије и силуету територије њене покрајине?
Па није четничка црна застава са лобањом.

Непостоји никаква "нема предаје" екипа.
Постоји овај банер који се продаје и може да га купи ко год хоће.
Зашто правите бабарогу где је нема?
Зашто је ово националистички симбол кад обједињује знамење Србије и силуету територије њене покрајине?
Па није четничка црна застава са лобањом.
Kao sto rekoh, nismo veverice da ne znamo ko forsira taj baner...
Sam po sebi on nije problem ali je opoganjen jer ga je najvise koristila ta naviiacka sns ekipa, žalim slučaj...

Ne znam što se meni obraćaš sa tim spinovima a la "babaroga" ili lobanje kad sam ja pozvao na ignore svega toga...

Prvi pogresan potez studenata, ni od cega napravili nesto, sad ce da se prica o ovome, nekome ce da se svidi, nekome ne, umesto jedinstva, sledi rasprava i razdor. Srpska posla.
Nije pogresan potez ako se uzme u obzir da su i ovi kvazifasisiticki pacenici 451 juce razvili svoju zastavu

IMG-20250113-WA0000.jpg

Svako moze da dodje i da protestuje, i otimanje Kosova je takodje nesto sto je uradjeno bespravno i nezakonito.
Za protest je daleko opasnije sto nema dovoljno odjeka u drustvu jer se vecina gradjana plasi pravne drzave koju studenti zagovaraju.
N1 preuvelicava znacaj protesta koji jedan ogroman deo gradjana ne zanimaju.
Zato je daleko vaznije kako objasniti tihoj vecini da nije dobro kad 15 ljudi pogine zbog korupcije jer ta tiha vecina misli da je korupcija dobra, da je partijsko zaposljavanje dobro kao i sve preko veze.
To je posao opozicije, medjutim, oni su na Hill-ov mig zacutali.

Vlast ce posezati za svim mogućim i nemogućim (radikalskim) forama u nadi da će anulirati efekte protesta,
važno je sve to izignorisati i fokusirati se na zahteve koji su čisti kao suza!

Jedina podvala je mogla biti u smislu da je neko očekivao da će studenti ili građani skinuti nekom tu zastavu i pocepati je ili spaliti. Reagovalo se kako treba tako da nikakva podvala nije prošla, baš suprotno.
Taj koji bi pocepao zastavu bi po meni bio ubačeni element. Uvek ću biti protiv oduzimanja privatne imovine dokle god ista nije nezakonita.

Svako moze da dodje i da protestuje, i otimanje Kosova je takodje nesto sto je uradjeno bespravno i nezakonito.
Za protest je daleko opasnije sto nema dovoljno odjeka u drustvu jer se vecina gradjana plasi pravne drzave koju studenti zagovaraju.
N1 preuvelicava znacaj protesta koji jedan ogroman deo gradjana ne zanimaju.
Zato je daleko vaznije kako objasniti tihoj vecini da nije dobro kad 15 ljudi pogine zbog korupcije jer ta tiha vecina misli da je korupcija dobra, da je partijsko zaposljavanje dobro kao i sve preko veze.
To je posao opozicije, medjutim, oni su na Hill-ov mig zacutali.
Živim u opštini gde je SNS na vlasti i nema SBBove kablovske. Sve je isto kao i pre pada nadstrešnice. Opština radi, sud radi, tužilaštvo radi, škola nemam pojma jer su valjda još uvek na raspustu. Vrtić radi.

Ko hoće da izađe iz mehura neka obiđe bilo koju SNS opštinu i neka se lično uveri.

"Kosmet je Srbija", reče neko iz toplog beogradskog doma. Da li je iko spreman da izgubi život zarad Kosova? Da li je spreman da njegova deca ili unuci izgube život? Ne vidim poentu tih transparenata osim da se Srbi duvaju usred Beograda. Budi baja pa prošetaj Prištinom sa tim... Kosovo se može vratiti jedino ratom i to može vratiti samo jaka i snažna država, uz velike geopolitičke promene. Samo recite deci da im želite da njihova generacija oslobodi Kosovo, da budu spremi da izgube život za zemlju na kojoj nema 5% Srba. Svi misle da će drugi ići u rat, a njihova deca navijati ispred TV-a. Lepa perspektiva za sve mališane rođene u ovoj Vučkovoj rupetini. Militarizacija društva, nacionalno divljanje i netolerancija. Naziru se obrisi užasa devedesetih.

Kosovo je trebalo rešiti da se zaštite kul-ist. spomenici, da Srbi imaju status konst. naroda, da imaju pravo na kvalitetno obrazovanje, uz male korekcije granica kako bi se zaštitio Kopaonik. Sada, ni to nije opcija. To je davno prošlo vreme. Vučić je uništio perspektivu Srbije, samo to još velika većina naroda ne vidi. Ko je organizovao napad 2023. godine na Kosovu i zašto? Šta je bio cilj? Time je uništena i poslednja opcija za korekcijom granica. Sada Albanci neće pristati ni na šta, jer sve kontrolišu. Kosovo je nezavisna država, ne po UN-u, ali u praksi jeste. To se ne može promeniti bez krvavog rata i guranja budućih generacija u bedu. Dobitak je nikakav, jer je to takođe jedna balkanska žabokrečina.

Srbi su većinski primitivan, zaostao, ljubomoran i pokvaren narod. Šta su tražili, to su i dobili. Sada žive u blatu i zabokrečini iz koje se ne bi izvukli ni mnogo pametniji narodi. Odakle mi ovakvi zaključci? Radim svakodnevno sa ljudima, obilazim Srbiju. Nije Srbija samo NBGD, Slavija i Stari Grad.

Opozicija na skijanju i oporavku, iscimali su se realno ona dva dana dok su se gurali ispred suda u NS, sad su na pojačanoj ishrani i vitaminima.

Zato samo nove stranke dolaze u opticaj na izborima, kada budu.. Proglas ili ko bude došao već.

Ja ovim nesposobnjakovićima više glas neću dati.

Vrh