Nastaviće da izostaje dok redovno primaju plate. Njih ne zanima pravna država, već samo sopstveni džep.Na zalost, studenti ne mogu sami da smene monstruma.
Izostaje podrska iz javnih preduzeca i drzavnih organa.
Na zalost NIS ce nastavbiti da radi, samo ce cena goriva biti nesto veca.Počinje žestoko da smara paranoja oko tzv. ubačenih elemenata. Zastava nikog ne ugrožava. Ako vam se ne sviđa nemojte da gledate u nju i rešen problem.
Nastaviće da izostaje dok redovno primaju plate. Njih ne zanima pravna država, već samo sopstveni džep.
Pobuniće se tek kada prestane da kaplje. Kako trenutno stoje stvari, do toga mogu jedino da dovedu sankcije NISu i ništa drugo.
Smene Vucica nema bez izbora, a ako ih pokrade, e onda ga protest, blokade svega i generalni strajk mogu smeniti, bas kao sto je bilo i sa Milosevicem.Na zalost, studenti ne mogu sami da smene monstruma.
Izostaje podrska iz javnih preduzeca i drzavnih organa.
To ne možemo da znamo unapred.Na zalost NIS ce nastavbiti da radi, samo ce cena goriva biti nesto veca.
MIlosevic nije imao stranu podrsku.Smene Vucica nema bez izbora, a ako ih pokrade, e onda ga protest, blokade svega i generalni strajk mogu smeniti, bas kao sto je bilo i sa Milosevicem.
Ima ljudi koji žele promene, ali neko te promene mora doneti. Apstinenti nemaju za koga da glasaju.Na zalost nema nikakvih naznaka da vecina u Srbiji zeli promene.
Zasto se protest ne siri?
Neka me neko razuveri ako gresim sto bi bilo dobro.
Sami sebe tako tretiramo a unutar nas samih se kuresamo kako smo mnogo bitni i veliki...Ima ljudi koji žele promene, ali neko te promene mora doneti. Apstinenti nemaju za koga da glasaju.
Protesti samo mogu da se razvodne ako se ne kanališu politički. Tražiti da SNS sudije osude SNS funkcionere je suludo. Već su jasno stavili do znanja da Vesić neće ići u pritvor i to je za njih završena priča.
Strani investitori gledaju na Srbiju kao izvor jeftine snage i sirovina. Amerika nas nagovara da otmemo NIS od Rusa i da ga predamo njima. Svi nas tretiraju kao Afričku koloniju.
Tako je, medjutim mnoigi u koje su se ljudi nadali na kraju ispadnu korumpirani, recimo Dr MIlic, pa Savo, Zavetnica, Jeremic, Nestorovic, M. Bastac....Bas tako. Ovo je jaka paukova mreza na kojoj se radilo od 2012.do 2020. Kada su opstine sve predate na tacni radi bojkota izbora. Punih 8 godina. Mora neka bogomoljka da se pojavi da sve te niti u mrezi postepeno kida. Suludo je ocekivati blickrig cupanje.
Ni ne mozes imati promenu, ako je vecina ne zeli.MIlosevic nije imao stranu podrsku.
Bloakde i protesti do sada nisu davali nikakve rezultate.
Sam toga, SNS ima istorijat negiranja lokalnih izbornih poraza i vladanja na silu.
Na zalost nema nikakvih naznaka da vecina u Srbiji zeli promene.
Zasto se protest ne siri?
Neka me neko razuveri ako gresim sto bi bilo dobro.
Taj ko se nadao u zankoticu je za posmatranje sam po sebi...Tako je, medjutim mnoigi u koje su se ljudi nadali na kraju ispadnu korumpirani, recimo Dr MIlic, pa Savo, Zavetnica, Jeremic, Nestorovic, M. Bastac....
Taj neko mora biti lice iz senke, neko nepoznat, neko kome publicitet ne treba, svi koji su u zvanicnoj politici su najverovatnije saradnici Sluzbe.
Eto, ja sam se nekada bio nadao u Jeremica.Taj ko se nadao u zankoticu je za posmatranje sam po sebi...
Ne znam kako je sava ispao korumpiran al ajd sad...
Taj koji ce tebi i takvima ugoditi - nikad neće doći i što pre shvatite to - tim bolje!
Bukvalno isus da dođe i kandiduje se našli bi mu neku manu, te je mnogo crn, te izraelski špijun, cionista, itd...
Pa rekao je Milic da je protiv studentskih blokada. Dr. MIlic i Hulja su Hill-ovi drugari (kao i Z. Mitrovic, za koga kazu da je Hill-ov intimus).I Dr Milic korumpiran, to ne pije vode?
@Sodarac Sta je Vucic rekao u slusalicu Savi kad su bili prvi protesti na Gazeli? Da skloni ljude... Neki stan u vlasnistvo? 20.000 u kesu? Kako da znamo. Ne znamo. Samo nagadjamo.
Jel sam nešto propustio u međuvremenu?Pa rekao je Milic da je protiv studentskih blokada
Jel sam nešto propustio u međuvremenu?
Šta kaže dr Milić o blokadama fakulteta i zahtevima studenata
dr Dragan Milić podržao je studentske blokade fakulteta, rekavši da je Univerzitet u Nišu postao obična partijska filijala SNS-a.nova.rs
Ovo večeras je bila katastrofa. Potpuni fijasko…. Ispumpavanje energije i besa naroda… Još prebacujete nama u Nišu što ne demonstriramo… evo zato. Zbog ovoga što svi videsmo večeras… pre će biti da neko drugi predaje sns-u sve što poželi…
— Dragan Milic (@drdraganmilic) November 11, 2024
To ti pričam, za bukvalno svakog ko se pojavi će se namestiti slična priča - tako radi služba tj radikali...I Dr Milic korumpiran, to ne pije vode?
@Sodarac Sta je Vucic rekao u slusalicu Savi kad su bili prvi protesti na Gazeli? Da skloni ljude... Neki stan u vlasnistvo? 20.000 u kesu? Kako da znamo. Ne znamo. Samo nagadjamo.
Nepovezana dešavanja.Oglasio se dr Dragan Milić o protestu opozicije u Beogradu na koji nije hteo da ide
Povodom večerašnjeg protesta opozicije u Beogradu zbog pogibije 14 ljudi ispred Železničke stanice u Novom Sadu, oglasio se doktor Dragan Milić iz Niša, osnivač istoimene grupe građana. On je ocenio da je protest bio katastrofa i poptpuni fijasko.www.danas.rs
Dr MIlic je originalno bio protiv protesta.
Aj' krsimo Ustav protestujuci ispred Ustavnog suda jer se ne postuje Ustav.Pa nije.