Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Imaju cime da se pohvale. I stas, i elokventnost i izgled i bolje plese od Aje Jung. Mi imamo Brnabu iz uvoza, posrbicu iz otoka Krka :) s dve leve noge i koja je haljinu zadnji put obukla na banketu u sedmom osnovne
Pa i ne baš, oni imaju Zaharovu, mi ovde imamo Dariju Sisić Tupavčević, ili onu Sandru, ili Zoranu Zmihajlović, ili naći će se već neka nova...

Sve odreda su ološi, a i po pitanju izgleda su nutelirane našminkane fasade. Nijednu ne bih želeo ni da vidim uživo, a kamoli da imam bilo šta sa njima.

Па и није била нека куповина у поређењу са Рафалима и Хамерима, ни количински, ни финансијски.
Захарова је небитан играч.
Mr Hill is in the house.
Ako je Vučić zapadnjak, onda je to i Putin. Po tvojoj logici.

Baš čudno što putin ne izađe i izjavi da je žvala zapadni čovek u rangu zelenskog i to objave njegovi mediji koji ovde slobodno vršljaju...
Bukvalno bi se žvali prepolovila podrška obzirom da je za njegove glasače putin neka vrsta božanstva a dobrom delu i na većem pijedestalu od samog žvale...

Gde sam ja napisao da je on kremaljski covek?
Samo sam davao analogiju vama koji pišete da je zapadni čovek...

On za zapad ispunjava ono sto bas mora da bi se odrzao na vlasti, naucio je od prethodnog diktatora a i poznaje geografiju...
Kad bude izgubio tlo pod nogama, neće sigurno pobeći na zapad, eventualno kod brata orbana...
dosta toga je on ispunio i prema kini pa niko da napise da je kineski covek..

Inace da putin izadje i kaze da je žvala zapadna pudlica ko zelenski (umesto sto govori da su studenti obojeni revolucionari preko one kalašture) to bi bio ozbiljan udarac žvali imajući u vidu da žvalini glasači u putina gledaju kao u božanstvo,
al gle cuda on to ne radi - jel možete da mu javite šta je tačno žvala?
Jbg ne zna čoek, udario mu botoks u glavu...

Na ovom forumu prošle godine si to pisao. Da je ruski igrač i da tamo ide posle vlasti. Sad mu očigledno daješ više opcija.

Žvala je žvala. Zašto to Putin ne kaže? Verovatno jer hvata sa dna kace po svetu pa mu znači i da ovakav kakav je žvala nije direktno protiv njega.
Možda to čuva kao kec u rukavu kad se ovaj otvoreno stavi na zapadnu stranu.

Možda mu je i botoks udario u glavu, ko će ga znati. Možda je lud. Možda ga je Vučić podmitio. To smo makar ustanovili u poslednje 3 godine, da šta god Putin uradi to je zato što nema pojma ni o čemu, jer je zao, korumpiran i šta god.

Jel moze neki citat da vidimo ko je to napisao da dobrica i marinika mogu da pobede žvalu?

Ozbiljno pitam mozda i jeste dok sam bio banovan pa nisam video jer evo dosta vec ide "borba" protiv forumasa koji "u to veruju"
"Престаните да кукате на опозицију. Имамо шта имамо, и помирите се са тим."

Na ovom forumu prošle godine si to pisao. Da je ruski igrač i da tamo ide posle vlasti. Sad mu očigledno daješ više opcija.

Žvala je žvala. Zašto to Putin ne kaže? Verovatno jer hvata sa dna kace po svetu pa mu znači i da ovakav kakav je žvala nije direktno protiv njega.
Možda to čuva kao kec u rukavu kad se ovaj otvoreno stavi na zapadnu stranu.

Možda mu je i botoks udario u glavu, ko će ga znati. Možda je lud. Možda ga je Vučić podmitio. To smo makar ustanovili u poslednje 3 godine, da šta god Putin uradi to je zato što nema pojma ni o čemu, jer je zao, korumpiran i šta god.
Mislim da si me pomešao sa nekim, pošto sam ja na forumu od ove godine...
A i tako nešto na taj način nikad nisam napisao - eventualno kao sad kad dajem kontru onima koji kažu da je on zapadni čovek...
A evo sad pises da se ipak nije skroz otvoreno stavio na zapadnu stranu...
Zanimljivo,
kao i ta težnja da on po svaku cenu mora bizi nečiji "čovek"

Zašto su lojalisti proruski? Zašto nisu prozapadni? Otkud to?

I zašto uopšte pričamo o Putinu u Srbiji? Razumeo bih da smo na mestu Belorusije. Otkud to da je Putin uopšte tema u javnom prostoru, na televizijama, tezgama, tabloidima, bilbordima.

Otkud bre Putin u Srbiji?

"Престаните да кукате на опозицију. Имамо шта имамо, и помирите се са тим."
To se pokazalo za ovih 12 god,
prosto pragmatična i realna konstatacija,
koju naravno nisi bas do kraja preneo kako treba jer uz nju ide i to da gradjanska opozicija nikako ne moze da zaiti tu "obicnu" srbiju vec to mogu samo desničari kojima iz nekog razloga (koji nema nikakve veze sa građanskom opozicijom) to ne uspeva...

Nećemo unapred o posledicama.

Da vidimo prvo šta će ili neće uraditi.

Ja to nikad nisam ni rekao,
Ti bi trebalo da objasnis kako n1 koga vecinska srbija ni ne gleda,
Sprecava parovica sarovica i velju da žvali preotmu tu "vecinsku srbiju".
Pogotovo parovica koji je vec dejstvovao kao sluzbin saboter al mu se ti ipak sve jedno divis...
Ja to posmatram pragmaticno. PArovic i Sarvoic bi mogli da budu deo neke opozicione koalicije i povuku Huljine galsace za sobom.

Baš čudno što putin ne izađe i izjavi da je žvala zapadni čovek u rangu zelenskog i to objave njegovi mediji koji ovde slobodno vršljaju...
Bukvalno bi se žvali prepolovila podrška obzirom da je za njegove glasače putin neka vrsta božanstva a dobrom delu i na većem pijedestalu od samog žvale...
Mislim da je Hulja korumpirao deo Kremlja preko odredjenih oligarha.
Ne treba nam Putin da kaze.
Jasno je Hill rekao da podrzava Hulju i da se smirimo.
I mi znamo da je zapadni covek.

Sto se tice desnice, sve je u parama i mentalitetu naroda.
Zapad ne finansira desnicu kod nas jer je ona po definiciji prosrpska.
Hulja ima svoju desnicu.
Neku novu desnicu nema ko da finansira, a to su gospoda istog mentalnog sklopa kao ZLF samo vise vole viski nego sljivu, ali hteli bi da imaju lovu.
Rade dakle za novac, ne za narod. Kao SPC.
Nema tu entuzijasta.

Izgleda da je Sluzba procenila da su se protesti zamorili. Neobicno miran ton Hulje.

NSPM: Александар Вучић на седници Владе Србије: Само мирно, протести падају. Са просветарима разговарајте, покажите да бринете о њиховим платама. Акције одузимања оружја да буду сталне.

Poslednja izmena:
Mislio sam da si prevazišao sebe sa onom nebulozom kako n1 sprečava šarovića velju i parovića da preuzmu žvaline glasače al ti opet iznenadiš,
Pazi ti hulja korumpira kremlj te zato putin nece da ga ruši nego mu potura rame da mu pripomogne... lol

Ja to posmatram pragmaticno. PArovic i Sarvoic bi mogli da budu deo neke opozicione koalicije i povuku Huljine galsace za sobom.
Isto kao sto si i jeremića posmatrao "pragmatično"...

Hmmm mozda je ovo po istom principu neki znak za parovića i šarovića?

Sve sve al mulavi parović koji je već nebrojano puta u prošlosti sabotirao za račun službe... koji si ti kralj

Vesele devedesete...
GgcsNTUWQAADFPf.jpg

Zašto su lojalisti proruski? Zašto nisu prozapadni? Otkud to?

I zašto uopšte pričamo o Putinu u Srbiji? Razumeo bih da smo na mestu Belorusije. Otkud to da je Putin uopšte tema u javnom prostoru, na televizijama, tezgama, tabloidima, bilbordima.

Otkud bre Putin u Srbiji?

Odlično pitanje. Ako možeš daj odgovor na to pitanje jer si ti jedan od onih "ali Putin" na koju god temu da se povede priča.
Jel Putin veća tema (makar do rata) od npr Trampa u zadnjih 8 godina? Jel možeš više da saznaš preko naših medija o unutrašnjoj politici u Rusiji od npr Nemačke ili bilo koje druge veće zemlje u EU

Ako ukloniš negativne topike sa TV o Rusiji i Putinu, šta ostane? Par rečenica u dnevniku s kim se sastao i to je to, manje više dnevna politika.
Sa izuzetkom Hepija i njihovog programa, koji do rata niko i nije pratio.

E sad, zašto narod upija sve sa Hepija, i podržava ruse u ovom ratu sa recimo 80% podrške, a Putina gleda kao Cara u istom procentu, nema apsolutno nikakve veze sa vestima koje idu na RTS, Pinku, N1, RTV ili bilo kojoj novini.

E sad, zašto narod upija sve sa Hepija, i podržava ruse u ovom ratu sa recimo 80% podrške, a Putina gleda kao Cara u istom procentu, nema apsolutno nikakve veze sa vestima koje idu na RTS, Pinku, N1, RTV ili bilo kojoj novini.
Apsolutno ima veze. Podrška Putinu i Rusiji je porasla u poslednjih 12 godina. I to je projekat, na tome se radi. Potrebni su veliki resursi za tako nešto.

Uostalom nema medija na kome ne gostuju isti likovi kao i na Happy.

Vesele devedesete...
Kao i za ostala pitanja, šta si uradio za 13 godina vlasti ako hrvati uspevaju da ti ruše državu. Čime ti se bave BIA i ostale agencije ako ovo dozvoljavaju?

Što se plakata tiče (i onih protiv Đilasa takođe), i raznoraznih grafita, treba podneti prijave komunalnoj policiji i zašto da ne to uvrstiti u zahteve protesta (da se prestane sa naruživanjem grada) da se kazne (makar novčano) ti koji to rade (onaj iz SNS što se nagurivao sa Đilasom je snimljen na kameri i posle se hvalio).

Vrh