Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Jel može neko da nam prevede ovu izjavu?

"To neće biti sankcije protiv kompanija koje imaju rusko vlasništvo ili onih koje finansiraju ruske banke, nego će to biti direktne sankcije našoj firmi NIS“, rekao je Vučić"

-Dakle n1 koga prati mala manjina je mnogo bitan da odlucuje ko sta i kako
-Vlast u beogradu nece smeniti marinika, dobrica i jovanovic ali zato oce šarović koji je ceo život služio šešelju i žvali, parović udbaški taster i selja ilić koji je podržao tomu grobara i bio u žvalinoj vladi a sva trojica zajedno imaju 0.1% podrske lol
Objasni kako ce nepopularni Djilas i MArinika da smene Hulju.
Mora da se pravi nova opozicija koja je u stanju da oduzme popularnost Hulji, da uzme njegove glasace.

Objasni kako ce nepopularni Djilas i MArinika da smene Hulju.
Mora da se pravi nova opozicija koja je u stanju da oduzme popularnost Hulji, da uzme njegove glasace.
Ja to nikad nisam ni rekao,
Ti bi trebalo da objasnis kako n1 koga vecinska srbija ni ne gleda,
Sprecava parovica sarovica i velju da žvali preotmu tu "vecinsku srbiju".
Pogotovo parovica koji je vec dejstvovao kao sluzbin saboter al mu se ti ipak sve jedno divis...

Zar nije poenta rušenja Vučića i da se napokon razobliči i raskine fatalna povezanost sa Rusijom? Zašto bismo opet dovodili ruske marionete na vlast?

Али људи који мисле да Добрица и Алексић могу да смене вучића. Капирам да такви ликови који свима предлажу да иду по свету да виде како се живи, никад нису отишли даље од круга двојке да виде како Срби живе.

Док било који опозициони првак не схвати како просечан Србин размишља, радикали ће владати. Све друго је влажни сан.

Јесте, сви би желели да је у Србији виши цивилизацијски ниво, да је мање примитивизма, али ово није избор за мис, већ борба за власт.

Вучић и његови су прочитали обичног човека и стално га анализирају и прилагођавају му се. За то време опозиција црта народу како живи народ у норвешкој и швајцарског и какви су тамо људи. Ниђе везе, тако се ништа не постиже.

Jel moze neki citat da vidimo ko je to napisao da dobrica i marinika mogu da pobede žvalu?

Ozbiljno pitam mozda i jeste dok sam bio banovan pa nisam video jer evo dosta vec ide "borba" protiv forumasa koji "u to veruju"

Зар куповина НАТО наоружања и похвале господина Хила нису довољна потврда?
Zar kupovina ruskog naoruzanja (dok se moglo) i nedavna podrska zaharove i pljuvanja studenata kao zapadnih plaćenika i plašenje obojenom revolucijom protiv žvale nisu dovoljna potvrda?

Па и није била нека куповина у поређењу са Рафалима и Хамерима, ни количински, ни финансијски.
Захарова је небитан играч.
Mr Hill is in the house.

Zaharova kao glasnogovronik kremlja i trbuhozborac kepeca nije bitna? lol

Ona kao osoba jeste to,
ali kad izjavi nesto u ime kremlja i to prenesu svi njihovi mediji - to ima tezinu kao da je sam kepec izjavio,
da nije tako popila bi čaj ili ispala kroz prozor...

Zaharova kao glasnogovronik kremlja i trbuhozborac kepeca nije bitna? lol
Битна је за унутрашњу употребу.
Трабуњање о обојеној револуцији и мајдану је за њихову домаћу публику.
Ефективи су у рукама гопон. Криштофа Хила.

Jel može neko da nam prevede ovu izjavu?

"To neće biti sankcije protiv kompanija koje imaju rusko vlasništvo ili onih koje finansiraju ruske banke, nego će to biti direktne sankcije našoj firmi NIS“, rekao je Vučić"
U prevodu, ništa nam ne znači ni da NIS promeni vlasništvo tj. da ga fiktivno preuzmemo od rusa (jer stvarno ne smemo ili nemamo dovoljno para) jer je sad obeležen kao ruska firma.

To ako je verovati Vučiću (zašto bi?). Meni ovo njegovo više deluje kao preuranjeno kukanje i spremanje na preuzimanje NISa koje će opet da predstavi kao pobedu (u početku ni to nije moglo ali je sa lavovskom borbom i radom dragog nam predsednika to omogućeno).

Interesantno kako se i dalje vodi priča o Vučiću kao o ruskom igraču (ti i sodarac među najglasnijima), prenebegavajući bilo šta što se desilo u 2024.
A desili su se višestruki susreti sa Zelenskim, Šolcova poseta i potpis za litijum (kad sodarac nestaje sa foruma sa svojom pričom o kremaljskom čoveku), kupovina francuskih aviona za ko zna koliko milijardi, neodlazak na BRIKS sastanak, evo sad priča o NISu kao o maltene jedinoj ruskoj privrednoj aktivnosti koju će ugasiti.
Nema veze, on je i dalje kremaljski čovek, treba neko da javi ovima na zapadu za to, da znaju s kim imaju posla.

Kada se nasa vlast bude ophodila prema americi kao prema rusiji ,odnosno rusiji kao sto se sada ophodi prema americi, moci cemo da pricamo o ruskom uticaju u srbiji. Za to vreme ce oni zadojeni mrznjom prema rusiji, pricati o nekom kobajagi ruskom uticaju, dok svi ostali jasno vide kakav se posao zavrsava.
U vezi izbora i glasova mislim da svi preuvelicavaju uticaj neke opozicije, prosek srbije je upravo vucic i taj nivo korupcije lopovluka i davanja mrvica podanicima. Mi gledamo forum, svakodnevni krug prijatelja, par opstina u beogradu i jos poneko vece mesto u srbiji, pa imamo iskrivljenu sliku. Srbija voli vodju, ko god on bio. Bio sam svedok kada baba pre neki dan u prodavnici zdrave hrane hoce da se bije i zove policiju, zato sto je radnica prokomentarisala kako se skupo i tesko se zivi. To je odmah bio napad na drzavu i vucica

Битна је за унутрашњу употребу.
Трабуњање о обојеној револуцији и мајдану је за њихову домаћу публику.
Ефективи су у рукама гопон. Криштофа Хила.
Boga mi ogroman odjek imaju i u nasoj pubici njemu naklonjenoj,
Ako siđeš malo u realnost međ običnu raju, videćeš da se studenti uveliko proglasavaju zapadnim placenicima i obojenim revolucionarima koji "za zapad" ruse vucica...
Dakle kremlj bukvalno potura rame radikalskoj domacoj propagandi...

Edit:
Sve sto mrzitelji zapada kazu za mrzitelje istoka izgleda ovako:
1000009298.jpg

Pozivanje opozicije i protivnika Vučića da se spuste na nivo prosečnog Srbina i razumeju ga, u suštini znači lobotomiranje i regresiju u pubertet. Jer prosečan Srbin jeste upravo to - lobotomisani pubertetlija.

U prevodu, ništa nam ne znači ni da NIS promeni vlasništvo tj. da ga fiktivno preuzmemo od rusa (jer stvarno ne smemo ili nemamo dovoljno para) jer je sad obeležen kao ruska firma.

To ako je verovati Vučiću (zašto bi?). Meni ovo njegovo više deluje kao preuranjeno kukanje i spremanje na preuzimanje NISa koje će opet da predstavi kao pobedu (u početku ni to nije moglo ali je sa lavovskom borbom i radom dragog nam predsednika to omogućeno).

Interesantno kako se i dalje vodi priča o Vučiću kao o ruskom igraču (ti i sodarac među najglasnijima), prenebegavajući bilo šta što se desilo u 2024.
A desili su se višestruki susreti sa Zelenskim, Šolcova poseta i potpis za litijum (kad sodarac nestaje sa foruma sa svojom pričom o kremaljskom čoveku), kupovina francuskih aviona za ko zna koliko milijardi, neodlazak na BRIKS sastanak, evo sad priča o NISu kao o maltene jedinoj ruskoj privrednoj aktivnosti koju će ugasiti.
Nema veze, on je i dalje kremaljski čovek, treba neko da javi ovima na zapadu za to, da znaju s kim imaju posla.
Gde sam ja napisao da je on kremaljski covek?
Samo sam davao analogiju vama koji pišete da je zapadni čovek...

On za zapad ispunjava ono sto bas mora da bi se odrzao na vlasti, naucio je od prethodnog diktatora a i poznaje geografiju...
Kad bude izgubio tlo pod nogama, neće sigurno pobeći na zapad, eventualno kod brata orbana...
dosta toga je on ispunio i prema kini pa niko da napise da je kineski covek..

Inace da putin izadje i kaze da je žvala zapadna pudlica ko zelenski (umesto sto govori da su studenti obojeni revolucionari preko one kalašture) to bi bio ozbiljan udarac žvali imajući u vidu da žvalini glasači u putina gledaju kao u božanstvo,
al gle cuda on to ne radi - jel možete da mu javite šta je tačno žvala?
Jbg ne zna čoek, udario mu botoks u glavu...

Poslednja izmena:
Vrh