Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

На тврдње хрватских студената који су оптужени да су шпијуни, на шта су они рекли да су били туристички у Београду, Вучић је рекао да су туристичке атракције очигледно постале Кућа цвећа и Електротехнички факултет, додајући да ће држава морати да их стави на брошуре као значајне туристичке дестинације.
„Једино што очигледно ја не разумем то ново доба. У моје време, када сам био студент, давно је то било, нама да су долазили неки из Загреба, ми би их најурили напоље, а сад је то све лепо и нормално. Они их још помажу и обучавају. Али смо ми њих лепо домаћински испратили. Нисмо ми њих хапсили, као што они хапсе Србе због певања песама и објава на Фејсбуку. Није им фалила длака са главе“, навео је Вучић.

on tako precizno zna ciime se prosecan Srbin odusevljava. Zna o cemu da laze.

Pa pretvorio se u klasičnog kladionilčara u upišanoj trenerci koji pola dana provede sa tiketima, a pola na slot aparatima, i najpametniji je u kladionici, svi ga slušaju.

imxes.jpeg

Tužilaštvo se pretvara da radi svoj posao i ispada kao da je sud zlikovac u ovoj priči.

Magla danas ludilo, nisam 10m ispred sebe video
mora se vozi oprezno

Mozda i zbog toga sto je šešelj čistokrvni hrvat, pa ima i tu nešto...
Srpska i hrvatska elita brizljivo su cuvale seme nacionalizma i medjusobne mrznje, jos od devedesetih.
Znali su da uvek moze da im koristi, kako je danas pokazano u Srbiji.
Udbaska ekipa oko HDZ-a, kao i ona oko ekipe SNS/SPS uvek imaju taj adut.

Smece od drzave i sistema. Smrdi drzava koliko je usrana. Po meni, bolje drzava da se zove Brnabija dok ovi vladaju. Nedostojno je da se zove Srbija. Nema smisla prema caru Dusanu i svim vladarima naovamo. Ti su sekli ruke ovima sto kradu, a ovi?

Krupna njuska poput Vesica ili Momirovica treba da robija. Ne ova sitna i nebitna sto*ka sitnog zuba. Poltroni i neki levati.

Mentalitet Vučić i Šešelja je ekvivalentan nacionalizmu ekstremnih Hrvata, mrzitelja Srba. Iskusio sam i jedno i drugo, gotovo da su braća blizanci. Ako je neko blizak ustašama, to su Vučić i ekipa.
Bravo. I ja sam imao iskustva i sa jednima i sa drugima.
Citajuci istorijsku literaturu o ustaskom pokretu i narocito svedocanstva nekih ljudi dosao sam do istog zakljucka. Ako u Srbiji postoji nesto blisko ustaskom pokretu, to su radikali.

I tako dok bia ganja studente,
jedna pseudo nvo iz jedne susedne države poznata po tome što konstantno pljuje po srbima i srbiji, širi otovorenu propagandu protiv srba ima bez ikakvih smetnji svog korespondenta u Beogradu lol
https://www.bgnes.bg/eli-yurukova-z...8D-q8k4bddRRqU7r-Q_aem_Z0-6v-_YnFNijq3u_twlHg
pseudo jer ima ipak delimicnu podrsku od strane maticne drzave posto se pojavljuje na tamosnjim nacionalnim frekvencijama koje cesto koristi i za otvorenu pljuvacinu protiv nas,
znaci potpuno isto kao kada bi one ekstremne ćiptarkse organizacije sa kosova imale predstavnistva u beogradu a ovi su gori cak i od hos-ovaca...

Ali aca srbin brani srbiju od studenata i srednjoskolaca i šalje službe u borbi protiv njih, klasicni radikalski patriJotizam...

Reci da si bio u Pridnjestrovlju. :) i da je tamo Eldorado i da sa samo 100 eura mozes biti kralj, bukvalno te docekaju kao Marka Antonija

Sad ostaje da vidimo da li će stvarno biti sankcija NISu ili neće.

Vrh