razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 2.779
ALO DROTOVI LADNO CUVAJU KARLEUSU U KG
Mogli su, ali onda to ne bi bili radikali.I dalje mi nije mi jasno zašto odmah nisu iskeširali za savetnike nakon pada nadrešnice da im urade kontrolu štete.
Nego kapiram da niko u vrhu države ne želi da bude pravosnažno osuđen da bi umirili nezadovoljnu masu i dokazali da institucije postoje. Makar ta zatvorska kazna bila simbolična.
Mogli su da poentiraju tako što bi pretvorili celu situaciju u borbu protiv korupcije.
Snop pruća.Objektivno za njih nije pametno da nastavljaju tradiciju da ni jedan visoki funkcioner ne sme biti osuđen.
Tako su sami sebe doveli u sadašnju situaciju.
'Ili svi padamo ili niko' je suluda strategija.
Pa i jesu uradili upravo to al dzabaI dalje mi nije mi jasno zašto odmah nisu iskeširali za savetnike nakon pada nadrešnice da im urade kontrolu štete.
Nego kapiram da niko u vrhu države ne želi da bude pravosnažno osuđen da bi umirili nezadovoljnu masu i dokazali da institucije postoje. Makar ta zatvorska kazna bila simbolična.
Mogli su da poentiraju tako što bi pretvorili celu situaciju u borbu protiv korupcije.
Pa već su na jedan način otkazali. Jer jako je teško organizovati masovne skupove kao nekad, i kad skupljaju ljude da stoje ispred prostorija i tu se muče koliko vidim.Mislim da partijske poslušnike ne zanima to da li je odlepio ili nije dokle god su namireni.
Otkazaće poslušnost režimu tek kada više nemaju materijalnu korist.
I te kako ih zanima, jer ako je odlepio i ako se ljulja to znaci da vise nije nedodorljiv i da je njegov pad sad sasvim realan,Mislim da partijske poslušnike ne zanima to da li je odlepio ili nije dokle god su namireni.
Otkazaće poslušnost režimu tek kada više nemaju materijalnu korist.