Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Publika na sns koncertu na Trgu (Tanjug fotke):
198121_docek-novagodin-trgrepublike_iff.jpg
198156_docek-novagodina-trgrepublike_iff.jpg
198120_docek-novagodin-trgrepublike_iff.jpg

I dalje mi nije mi jasno zašto odmah nisu iskeširali za savetnike nakon pada nadrešnice da im urade kontrolu štete.

Nego kapiram da niko u vrhu države ne želi da bude pravosnažno osuđen da bi umirili nezadovoljnu masu i dokazali da institucije postoje. Makar ta zatvorska kazna bila simbolična.

Mogli su da poentiraju tako što bi pretvorili celu situaciju u borbu protiv korupcije.

I dalje mi nije mi jasno zašto odmah nisu iskeširali za savetnike nakon pada nadrešnice da im urade kontrolu štete.

Nego kapiram da niko u vrhu države ne želi da bude pravosnažno osuđen da bi umirili nezadovoljnu masu i dokazali da institucije postoje. Makar ta zatvorska kazna bila simbolična.

Mogli su da poentiraju tako što bi pretvorili celu situaciju u borbu protiv korupcije.
Mogli su, ali onda to ne bi bili radikali.

Evo šta još rade radikali isti oni koji su rasformirali institucije r.srbije na severu kosova (jedine preostale tragove srbije posle rata) i uveli institucije r.kosova, ukinuli tablice srbije i dozvolili RKS tablicama da slobodno ulaze i vrsljaju po srbiji,
dakle "ulica otvorenog srca" kod merkatora, deca na bini i ja reko kreću dečije pesme jer su uglavnom tu roditelji sa decom,
al ne lezi vraže, prljavi radikali ne bi bili to sto jesu da ta deca na bini nisu pocela da pevaju numere sa sadrzinama tipa "vraticemo kosovo" "bande arnautske" itd
Dakle isti oni koji su zarad para uradili gorepomenute izdaje...

Najpametnije bi im bilo da prestanu sa šovinističkim radikalskim forama, da pređu preko lične sujete i da unajme profesionalce da spasu šta se može spasiti.

Kad si u rupi, prvo prestaneš da kopaš.

Za nas je najbolje da ne predju preko licnih sujeta i nastave da kopaju odnosno zivciraju normalne ljude kako bi ubrzali sopstveni pad...

Ali tu su problem patriJote koji sebe smatraju rodoljubima i lože se na te gluposti a u isto vreme podrzavaju radikalske stetocine i izdajnike

Narcise kao sto je nenadlezni ne mozes da savetujes
Taj je stručnjak za sve, razume se on, zar ne vidis kakve je uspehe imao? Još bi ti da ga savetujes za propagandu, ej, pa to mu je struka vec 3 decenije
Vidi se zadnjih mesec dana bolje nego ikad kolko je covek bolestan u mozak. To više uopšte nije gluma, čoveka stvarno vode emocije i ne može da se sabere i nastupa razumno
Zamisljam tu scenu, ovi mu kazu da oladi, ovaj se tu nesto breca, dere na njih. Pa ga nešto u medijima čačne, uplaši se pa i proba to što su mu rekli, ali odma posle se vrati na fabrička

Ne razumete. Ceo sistem se zasniva na korupciji. Šta bi bilo kad bi manji šrafovi osetili da mogu biti žrtvovani?

Uz to su i fašisti. To su poremećeni mozgovi.

Objektivno za njih nije pametno da nastavljaju tradiciju da ni jedan visoki funkcioner ne sme biti osuđen.

Tako su sami sebe doveli u sadašnju situaciju.

'Ili svi padamo ili niko' je suluda strategija.

Objektivno za njih nije pametno da nastavljaju tradiciju da ni jedan visoki funkcioner ne sme biti osuđen.

Tako su sami sebe doveli u sadašnju situaciju.

'Ili svi padamo ili niko' je suluda strategija.
Snop pruća.

Smejemo se Bizonu, ali to je to, na dupe bi progovorili, iako znaju da nije baš pametno. To je njihova ideologija.

Update: I iz nekog čudnog razloga pobeda Trampa im je dala krila, pa su sada u raskoraku. Samo nek nastave.

Samo neka oni nastavljaju tu tradiciju...

A bilo bi dobro i da ti manji šrafovi osete da im je vrhovni vođa odlepio pa da krenu da prave izlazne strategije kao što mi deluje da već počinju da rade

Pa i jesu uradili upravo to al dzaba

Mislim da partijske poslušnike ne zanima to da li je odlepio ili nije dokle god su namireni.

Otkazaće poslušnost režimu tek kada više nemaju materijalnu korist.

Mislim da partijske poslušnike ne zanima to da li je odlepio ili nije dokle god su namireni.

Pa već su na jedan način otkazali. Jer jako je teško organizovati masovne skupove kao nekad, i kad skupljaju ljude da stoje ispred prostorija i tu se muče koliko vidim.

I te kako ih zanima, jer ako je odlepio i ako se ljulja to znaci da vise nije nedodorljiv i da je njegov pad sad sasvim realan,
A to znaci da bi mogli da ostanu nenamireni pa mozda i zrtvovani,
cela ta piramida i počiva na njegovom kultu ličnosti (šta to govori o narodu da mu se kao kult ličnosti izdigne najobicniji luzer, vucinatina i debilko procenite sami) i to je jasno i nižim nivoima te piramide...

Sviđa mi se ova ideja

Vrh