Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ljudi u Zrenjaninu nemaju vodu, u Novom Sadu piju vodu u kojima ima valjkastih crva, hrvatska služba ruši Srbiju preko studentana ETF-a, Srbija se guši u smrdu u zagađenju zbog mafije koja prodaje nekvalitetni ugalj pomešan sa blatom. Narod ne reaguje, NATO nas truje iz aviona. NATO verovatno isto baca smeće iz aviona i truje nebeski narod. Aca Srbin će da reši probleme, uhapsiće svoje lopove za koje zna da su pokrali milione. Samo se strpite, uhapsiće ih do marta. Dakle, neće se tužilaštvo baviti kriminalcima iz SNS-a, nego će predsednik odrediti ko će biti nova maskota optužena za lopovluk. Gledaćemo slučaj Mišković, ovoga puta za podizanje posrnulog rejtinga.

Ovo nije vic, ovo je Srbija!
Da. Tako ce biti. Bice organizovana "borba protiv korupcije". Jos jedna farsa kao "odbrana Kosova".
Bice to sjajna farsicna predstava,
Srbi voli te farse. Da se j. i da im ne udje. Da vicu kako brane Kosovo, ali ga ne brane.
Da se kunu u Rusiju i mastaju o Minhenu.
Hulja odlicno poznaje narod. Zna da su u vecini endemski pokvareni i podli. Bas kao i on.
Strane drzave ce mu nesumnjivo dati podrsku. Evropa obozava ovakvu "demokratiju", od Sirije do Srbije.

Nivo gluposti je bezgranican.
Ljudi ne mogu da utuve u glavu da Hulja ne bi dao vlast cak i kad bi izgubio na izborima.
Proglasio bi pobedu, kao u NIsu ili Valjevu, i sta mu mozete?
Ovo je fasizam. Fasisti se ne smenjuju izborima.
Ako nema hrabrosti/volje/snage za neki drugi nacin, ostaju fasisti do prirodne smrti Vodje.
Prosto ko pasulj.

Svi znamo da ce svaki izbori biti neregularni i pokradeni.
Sada je to jos lakse, drzavljanstva su podeljena u RS i CG. ici ce to mnogo lakse nego 2023. i 2024.
Sva ta prica o smenjivanju SNS na izborima je samo foliranje.
Kao i prica o Kosovu, kao i sve ostale lazne srpske price.

Poslednja izmena:
Iako to malo podseca na pitanje sta je starije kokoska il jaje,
Ja sam skloniji da mislim da je prvo potrebna cvrsta i resena narodna volja za necim i da je onda moguce da se pojavi i politicka snaga,
ako nema te rešenosti u bar delu naroda onda sigurno nece biti ni politicke snage -
pa ko normalan ce da uskace u radikalsku septicku jamu i valja se u njoj sa njima u kojoj su oni domaći i iskusni dok narod bleji?

Iako to malo podseca na pitanje sta je starije kokoska il jaje,
Ja sam skloniji da mislim da je prvo potrebna cvrsta i resena narodna volja za necim i da je onda moguce da se pojavi i politicka snaga,
ako nema te rešenosti u bar delu naroda onda sigurno nece biti ni politicke snage -
pa ko normalan ce da uskace u radikalsku septicku jamu i valja se u njoj sa njima u kojoj su oni domaći i iskusni dok narod bleji?
Pa, u pravu si.

Tako je.
Ova je prirodan oblik vlasti za Srbiju.
Za bolju vlast potrebna je politicka snaga da se ide djonom na dominantni mentalitet u Srbiji.
Pojavili su se studenti i pomeraju mu dupe samo tako. Nije vreme za slavlje nove godine. Svakome treba poželeti da ispuni svoje ciljeve i zdravlja pre svega. Dakle, usmeriti pozitivnu energiju na ostavarenje ličnih planova. Nama treba više molitva, nego urlikanje i slavljenje nečega. Ne vidim razlog da prosečan stanovnik Srbije nešto slavi, kada živi u posrnuloj i propaloj zemlji.

Evo i dalje je magla i smog. Zagađeno celog jutra da sunce ne možemo videti.

Studenti imaju najispravniji stav, svaka im čast na pravom rezonovanju politike. Bio sam skeptik, ali me je potez 15 minuta ćutanja u ponoć oduševio. Sa jedne strane, besramna Srbija koja ubija svoje građane i slavi, sa druge moralni i divni mladi ljudi koji pre svega misle na zajednicu. Sebičnost Vs briga za kolektiv, zna se ko je pobednik.

Poslednja izmena:
На тврдње хрватских студената који су оптужени да су шпијуни, на шта су они рекли да су били туристички у Београду, Вучић је рекао да су туристичке атракције очигледно постале Кућа цвећа и Електротехнички факултет, додајући да ће држава морати да их стави на брошуре као значајне туристичке дестинације.
„Једино што очигледно ја не разумем то ново доба. У моје време, када сам био студент, давно је то било, нама да су долазили неки из Загреба, ми би их најурили напоље, а сад је то све лепо и нормално. Они их још помажу и обучавају. Али смо ми њих лепо домаћински испратили. Нисмо ми њих хапсили, као што они хапсе Србе због певања песама и објава на Фејсбуку. Није им фалила длака са главе“, навео је Вучић.

on tako precizno zna ciime se prosecan Srbin odusevljava. Zna o cemu da laze.

Treba mu postaviti pitanje sto vodi kviz na Prvoj.

Ok, to danas verovatno snimaju produkcije koje posle prodaju televizijama, ali opet, moze da se raspita pre snimanja gde ce se emitovati.

Ili posle onog priloga da reaguje nekako.

Ovako, malo prilog o porodici Firic, malo Kojo kao voditelj, a onda posle nesto moralise.

Tituške akciji

1000016451.jpg

Ali ozbiljno, ovo nije smešno ni najmanje, otvoreni nacizam.
Ja to odavno pisem.
Mozete da se zgrazavate do sutra, naciste to ne dotice.
Vremenom cete shvatiti.

Hulja ima milion podlih trikova u rukavu.
Mogao bi da izvuce trik ksenofobije, malo siru pricu o "ustaskoj zaveri" da se malo provere krvna zrnca studenata i profesora. Vulin, Vucelic, poneki udbas na Happy. Bilo bi gledano.
Narod bi to voleo. Nasilje na fakultetima.
Narod uvek voli takve stvari, narod mrzi pismene i obrazovane.
Jednostavno i lako je vladati Srbima, narocito ovde u Srbiji.

Ja moram da kazem i reagujem na besmislice tipa "Gotov je", pobedicemo ga na izborima i citavu partijsku i izbornu kombinatoriku.
Pisete kao da je Srbija normalna drzava, kao da je ovo normalno drustvo.
Za nas ne vaze pravila koja se uce u skoli.

Studenti su potpuno u pravu, njihov metod je cist, oni apeluju na savest.
Ali sta ako vecina gardjana nema savest?

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
@razbibriga
Možda je ipak bolje bez toga, kad bi se to desilo opet bi se uskopistili oba naroda, čak i ljudi koji nisu nacionalisti. Jer bi mediji dolivali kerozin na vatru i ložili narode bar nekoliko nedelja. Bolje da se ne pravi javni cirkus, odnosno da se ne upliću i Hrvati.

@razbibriga
Možda je ipak bolje bez toga, kad bi se to desilo opet bi se uskopistili oba naroda, čak i ljudi koji nisu nacionalisti. Jer bi mediji dolivali kerozin na vatru i ložili narode bar nekoliko nedelja. Bolje da se ne pravi javni cirkus, odnosno da se ne upliću i Hrvati.
Pri tom i tamo vlast drže likovi koji nisu čisti u glavi. Njihova reč nema težinu. Slično smeće.

I meni to palo na pamet...
Tužno, za onakvu kretensku izjavu stvarno treba da postoji ozbiljna medjunarodna reakcija, al ebiga, znamo, prazno mastanje

Ovo je momenat gde bi opozicija morala da uskoci, ako je opozicija.
Neka Marinika, Djilas i Savo idu da brane studentske transparente svojim telima. To im je posao.
Neka brane gradjansku Srbiju.
Oni imaju imunitet.

Ako nece, onda ce da vladaju fasisti.
Simple as that.

Politika je stvar odnosa snaga.
Ako nemaju snagu, ako nemaju volju, bice potcinjeni onima koji imaju.

Ovde se masta o tome kako ce "strani faktor" da "podvikne" Hulji.
Da. Ovako ce da podvikne:

NSPM: Кристофер Хил: Србија иде у добром правцу. Задовољан сам у ком степену је Србија развила однос са Украјином.

Poslednja izmena:
I dalje igraju ping pong sa ovim slučajem. Niti imaju dokaze, niti svedoke.

Vrh