Mladi kolega, kad si se već nepozvan raskokodakao, da ti razjasnim neke stvari. Sigurno ti je promaklo, a i nisi dužan da znaš, da sam ja lik u tzv. ozbiljnim godinama.
Pa ko ste vi, da tripujete da jedno te isto treba iznova da čitamo ovde?
Stavite ga na ignore i oslobodite nas dosadne, morbidne kenjaže.
Ko smo mi? Ovde ljudi stvarno imaju ozbiljne dijagnoze.
Starkelja to što si propustio terapiju, to ti je oprošteno. Svaki kompas izgubio, ničim izazvan se sam raskenjao, napravio rijaliti od foruma...? Nije z goreg da vidimo tvoje pravo lice. Sa kojim očigledno i sam imaš problem da se suočiš svakog dana. Nije ti lako, priznajem.
Šta mene briga i koliko imaš godina i s kim se privatno družiš
uz par neprimerenih, bednih pokušaja diskvalifikacija kojima si napravio pink rijaliti od sopstvenog posta, baš si elita prava tako mator i nepristojan, za primer omladini... Sve što si napisao samo si pokazao sopstvenu nemoć, netrpeljivost, očaj i sramotu.
Mene naravno tvoja dijagnoza ili preskočena terapija ne kači bilo kako, kao i ona bu******** od poslodavca koji je kao kontraargument na moj neki post o hrani doveo u kontekst udaraca koje sam primio "u glovu".
Zamisli koliko jadan treba da budeš da ti to bude argument u razgovoru.
kad nemaš šta drugo ajde osvrnuću se na to što su ga pretukli.
I vi pričate nekom o primerenom forumu i sablažnjavate se na ljude šta su sebi dozvolili da pišu.
Vaši životi su toliko bedni da nema dalje.
hvala dragom bogu, da nisam vam u koži.
Vidim koliko me ignorišeš a i ne mogu ti opisati koliko me pomera i brine svaka tvoja odluka koju možeš doneti vezano za mene.
Za javnu napisinu reč, dobićeš adekvatnu packu uvek
Ja sam Cotri najmanje ovde nešto zamerio, nit mi smeta, nit sam ikad pozivao na njegov ban što su mnogi otvoreno pisali. On sam jedno te isto ponvalja, što zameraš "nama", na ivici je trolovanja bio mnogo puta, mnogima je naporan što je stalno negativan, al meni to ne smeta, kao ni da drugi sve to u vezi njega otvoreno prokomentarišu i javno zamere. Jer nit je mali, nit je ugrožen, već prevejani forumski veteran.
To jeftino psihologiziranje vežbaj s nekim drugim, a mene ubuduće izvadi iz usta. I onako si mi na ignore-u, baš zbog tvog bezobraznog i umišljenog "stila" opanjkavanja i spuštanja drugima. Vidim da ima onih koje to pali, dakle za tvoj rejting nema zime, moja podrška ti neće trebati.
Nemoj da te pogađa toliko, zabrinut sam za tvoje zdravlje... Kakav rejting... najbolje da tražim rejting ovde...
Ajd' u zdravlju da se ne vidimo i srećna ti Nova!
Ma problem je što je ovo postao azil za psihičke bolesnike preskačete terapije i normalnog razgovora onda nema i ljudi odu jer shvate da nema poente gubiti vreme sa (u smislu mentlanog zdravlja) opasno izazvanim pojedincima.
Al dobro... Ja i onako ne dolazim ovde često, tako da svejedno. Uživaj u novoj godini, ignorišući me. Samo nepred! Čekam tvoj novi ignorantski odgovor.