Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Uzasno je.
Ljudi u teskom bolu primorani da se zahvaljuju coveku koji im je zapravo pobio najblize.
Da se zahvaljuju jednom odvratnom monstrumu bez trunke ljudskosti u sebi.
Mozda je u danasnjoj Srbiji cak i to normalno.

Poslednja izmena:
Ova montaza, kadar na grob, pa kadar na proteste...

Nemoj samo posle da bude, ja sam samo radio svoj posao.

Ko je taj koji ce sutra da ode i da radi na televiziji koja emituje ovo? Kako?
Na zalost vecina populacije "samo radi svoj posao".
Kako nekad u Ausvicu, tako danas u konclogoru Srbija.

Posmatram ih svakoga dana kako se voze kolima, kako mastaju o letovanjima, kako pricaju sta su kupili u ovom ili onom TC.
Moje pisanje zbog koga me svi toliko mrzite ovde je upravo bilo centrirano na tu tihu zadovoljnu vecinu koj samo radi svoj posao.

Porodica nece da politiku uplice u njihov slucaj, ali su im stavovi slucajno bas u skladu sa jednom stranom politike. Po kolicini bot komentara na blicu jasno je da je krenula propaganda, ili su prisiljeni ili kupljeni da na takav nacin ne uplicu politiku u njihovu tragediju. Oni da nisu hteli da se uplicu u politiku ne bi ni bilo ovog snimka.

Stric i sestra su direktno u SNS, imaju neke bedne poslove, ovaj kao đubretar radi u čistoći novosadskoj. Radile su i koverte kada su ih zlikovci posetili.

Stric i sestra su direktno u SNS, imaju neke bedne poslove, ovaj kao đubretar radi u čistoći novosadskoj. Radile su i koverte kada su ih zlikovci posetili.
To je upravo ono: nas covek ce prodati i oca i majku za sitnu lovu.
Mi jos ne razumemo ili ne zelimo da razumemo dokle se ovo drustvo srozalo.
Setimo se udovice O. Ivanovica koju je Hulja pretvorio u drzavnu starletu posle ubistva i kupio je.

Na zalost vecina populacije "samo radi svoj posao".
Kako nekad u Ausvicu, tako danas u konclogoru Srbija.

Posmatram ih svakoga dana kako se voze kolima, kako mastaju o letovanjima, kako pricaju sta su kupili u ovom ili onom TC.
Moje pisanje zbog koga me svi toliko mrzite ovde je upravo bilo centrirano na tu tihu zadovoljnu vecinu koj samo radi svoj posao.
Vecina populacije dize svoj glas i buni se, ne znam da li izlazis napolje, da li radis ili imas kontakte sa ljudima koji javne po javnim preduzecima...

I tek cemo pricati o letovanjima i sta smo kupili po trznim centrima. Kad zavrsimo sa ovima.

Kamo srece da sam i ja nastavio sa tim veceras, a ne gledao ovo. Nista neces uraditi ako pokopas sam sebe i sutra nisi spreman da se boris.

Treba biti lik levo, a ne ovaj desno

napadnut-student-300x200.jpg

Samo pametno i smireno, sledimo decu.

Ja kad sam odgledao video mislio sam da nista nisam razumeo i da sam shvatio pogresno. Na moju zalost ipak nisam.

Vecina populacije dize svoj glas i buni se, ne znam da li izlazis napolje, da li radis ili imas kontakte sa ljudima koji javne po javnim preduzecima...

I tek cemo pricati o letovanjima i sta smo kupili po trznim centrima. Kad zavrsimo sa ovima.

Kamo srece da sam i ja nastavio sa tim veceras, a ne gledao ovo. Nista neces uraditi ako pokopas sam sebe i sutra nisi spreman da se boris.

Treba biti lik levo, a ne ovaj desno

napadnut-student-300x200.jpg

Samo pametno i smireno, sledimo decu.
prijatelju.
Moja cerka je studentkinja i svaki dan je na protestima.
Ali studenti nisu vecina.

To je upravo ono: nas covek ce prodati i oca i majku za sitnu lovu.
Mi jos ne razumemo ili ne zelimo da razumemo dokle se ovo drustvo srozalo.
Setimo se udovice O. Ivanovica koju je Hulja pretvorio u drzavnu starletu posle ubistva i kupio je.

Ima takvih ljudi puno, oni se pre svega sami prema sebi i svojima odnose katastrofalno, tu osećaj prema okruženju, ispravnom i neispravnom, pravdi, pravima i svemu ostalom, ne postoji. Opet, ti isti radikali su na isti način manipulisali sa milionima ljudi 90ih, na žalost ni iz te velike tragedije za društvo, očito je da zajednica nije izvukla bilo kakve pouke, niti je na bilo koji način pokušano lečenje.

Nisu ni crveno-crni.
Crvneno-crni možda i nisu, ali zajedno sa ovima što ih "politika ne zanima" i ovima što su ubeđeni da su "svi isti" pa onda sa onima što mrze "građaniste" - jesu definitivno bili većina inače ne bi nikad tako lagodno vladali - nadajmo se da se sad sa svim ovim to konačno menja!

Nesto razmisljam. Mozda hoce da nam ogade ljude, a ne da peru mozak njihovim glasacima tj dve muve jednim udarcem. Da bude da se badava protestvuje kad ga "zrtve" podrzavaju.

Mladi kolega, kad si se već nepozvan raskokodakao, da ti razjasnim neke stvari. Sigurno ti je promaklo, a i nisi dužan da znaš, da sam ja lik u tzv. ozbiljnim godinama.
Pa ko ste vi, da tripujete da jedno te isto treba iznova da čitamo ovde?
Stavite ga na ignore i oslobodite nas dosadne, morbidne kenjaže.

Ko smo mi? Ovde ljudi stvarno imaju ozbiljne dijagnoze. 😀

Starkelja to što si propustio terapiju, to ti je oprošteno. Svaki kompas izgubio, ničim izazvan se sam raskenjao, napravio rijaliti od foruma...? Nije z goreg da vidimo tvoje pravo lice. Sa kojim očigledno i sam imaš problem da se suočiš svakog dana. Nije ti lako, priznajem.

Šta mene briga i koliko imaš godina i s kim se privatno družiš 🙂 uz par neprimerenih, bednih pokušaja diskvalifikacija kojima si napravio pink rijaliti od sopstvenog posta, baš si elita prava tako mator i nepristojan, za primer omladini... Sve što si napisao samo si pokazao sopstvenu nemoć, netrpeljivost, očaj i sramotu. 🙂

Mene naravno tvoja dijagnoza ili preskočena terapija ne kači bilo kako, kao i ona bu******** od poslodavca koji je kao kontraargument na moj neki post o hrani doveo u kontekst udaraca koje sam primio "u glovu".

Zamisli koliko jadan treba da budeš da ti to bude argument u razgovoru. 😄 kad nemaš šta drugo ajde osvrnuću se na to što su ga pretukli.

I vi pričate nekom o primerenom forumu i sablažnjavate se na ljude šta su sebi dozvolili da pišu.

Vaši životi su toliko bedni da nema dalje. 😄 hvala dragom bogu, da nisam vam u koži.

Vidim koliko me ignorišeš a i ne mogu ti opisati koliko me pomera i brine svaka tvoja odluka koju možeš doneti vezano za mene. 😄

Za javnu napisinu reč, dobićeš adekvatnu packu uvek 😎

Ja sam Cotri najmanje ovde nešto zamerio, nit mi smeta, nit sam ikad pozivao na njegov ban što su mnogi otvoreno pisali. On sam jedno te isto ponvalja, što zameraš "nama", na ivici je trolovanja bio mnogo puta, mnogima je naporan što je stalno negativan, al meni to ne smeta, kao ni da drugi sve to u vezi njega otvoreno prokomentarišu i javno zamere. Jer nit je mali, nit je ugrožen, već prevejani forumski veteran. 😄

To jeftino psihologiziranje vežbaj s nekim drugim, a mene ubuduće izvadi iz usta. I onako si mi na ignore-u, baš zbog tvog bezobraznog i umišljenog "stila" opanjkavanja i spuštanja drugima. Vidim da ima onih koje to pali, dakle za tvoj rejting nema zime, moja podrška ti neće trebati. :p

Nemoj da te pogađa toliko, zabrinut sam za tvoje zdravlje... Kakav rejting... najbolje da tražim rejting ovde... 😄

Ajd' u zdravlju da se ne vidimo i srećna ti Nova!

Ma problem je što je ovo postao azil za psihičke bolesnike preskačete terapije i normalnog razgovora onda nema i ljudi odu jer shvate da nema poente gubiti vreme sa (u smislu mentlanog zdravlja) opasno izazvanim pojedincima.

Al dobro... Ja i onako ne dolazim ovde često, tako da svejedno. Uživaj u novoj godini, ignorišući me. Samo nepred! Čekam tvoj novi ignorantski odgovor. 😄

Noki wrote
,, .... Ma problem je što je ovo postao azil za psihičke bolesnike preskačete terapije i normalnog razgovora.... ,, 😱😮😱

Da ti odam tajnu
Vec duże vreme si i sam u ovom ,, azilu,,
Ušao u nj. kroz vrata teme - šta jedemo -
a sad bi da oteraš druge , kako bi uživao još više u njemu
Eeee pa ti drugi imaju vrlo dubok , stariji , umniji i cenjeniji trag
Naravno ne moraš da se slaźeš sa njihovim pisanijama...
A od deda Mraza traźi na poklon
osecaj poštovanja,
pa onda i kad i sam preskociš neku terapiju nece biti strašno ni vidljivo kao sada šta si napisao.

Volite matori clan BBa 🥰

Камо среће да је ово истина. Код бар трећине популације Вучић је устоличен као Бог и шта год да уради остаће ту. Много прецењујете Србе.

Ја сам у контакту са масом људи из јавног сектора и већина отворено пљује студенте и брани Вучића. Мада, такво је опште расположење, нема везе ја местом запослења. У мом комшилуку већина се куне у Вучића, а у питању су људи средњих година.

Iako bogu hvala nemam dodirnih tacaka sa javnim sektorom (osim kad bas bas moram) ali sam posredno isto ovo primetio,
ali to i nije neko iznenađenje kad se zna da su svi u javnom sektoru tamo zaposljeni preko nekih veza pa tako ovi sto su ih radikali zaposlili po prirodi stvari će pljuvati studente pošto njih vide kao pretnju za svoje (ne)radno mesto...

Ono sto sam jos primetio i sto bas bode oči je koliko 65+ populacija pljuje proklinje i poziva na linč studenata, jezivo...

Studentski pokret svojim moralnim stavom i pre svega racionalnim zahtevima mogao bi da pokrene drustvene promene. Probudio bi nesto u mnogima.
Ali ne i u Srbiji.
Razlog nije u tome da studenti grese. Naprotiv, ja sam ushicen koliko ispravno igraju igru, ne ulazeci u besmislene razgovore sa radikalskim djubretom i insistirajuci na postovanju zakona.

Problem je sto njihovu poruku nema ko da cuje. Zaposleni u javnom sektoru ukljucujuci RTS su oni koji mogu da promene sistem, oni su drzavna uprava. medjutim, oni su monolitni. Da se u novinariima RTSa nalazi barem trunka ljudskosti ili morala oni bi odbili da sluze, zagadilo bi im se. Bio bi neki incicent, neko bi nesto uradio. Medjutim, njih ne muci savest. Da masa koja trzi u TC, deset dana, samo deset dana ne ode u Galeriju ili na Savsku promenadu, osetilo bi se u bandi.
Ali, vecinska, malogradjanska Srbija ne zeli promene po cenu mrtih. Dobro im je ovako.

Opozicija se ne angazuje, osim saopstenjima. Oni su odustali, s aposlednjim blokadama institucija, i nadaju se da ce im studenti isposlovati ulazak u privremenu vladu. Niko od njih ne pominje tehnicku vladu kao resenje jer ih zanima smao vlast. Nisu se udostojili cak ni da predstave svoje programe van opstih mesta. Zasto Marinika, Djilas i ekipa ne blokiraju ulaz u RTS? Neka leze tamo danima, neka ih zaposleni preskacu kad ulaze, placeni su za to.

Veliki skup na Slaviji realno ne smeta mnogo Hulji. Da se oragnizuje svakih 7 dana ne bi mu smetao realno (smeta njegovom egu, ali to je druga stvar).
Pljacka na dnevnom nivou nije nicim ometena. Javna preduzeca, okoscnica sistema pljacke rade normalno. Sapic ukida trolejbuse, niko iz opozicije nije ni primetio iako smo na ovom forumu odavno znali da ce trolejbuusi, a zatim i tramvaji biti ukinuti zbog gradj. zemljista.

Nadajmo se da sve sto sam napisao gore nije tacno i da ce uskoro doci do promene sistema u Srbiji.

Poslednja izmena:
Vrh