Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

• Sviđa mi se
Reagovanja: nm_
Kloliko se secam, posle svog onog ponizavanja 2021. (Djilas je javno plakao, setite se).
Pocetkom 2022. Djilas odlazi kod Hulje i pravi deal i predaje SNS-u vlast u gradu.

Verujem da sva parlamentarna opozicija radi zajedno sa SNS-om u korist stranih korporacija i drzava.
Njihov osnovni zadatak je stabilizacija Huljine vlasti.

Pa jel to cuveno srpsko junastvo, koje mu ne izlazi iz usta, da se ne zamera nikome i da bude politicki korektan.
Ispade licemer, ali ako je to odlika srpstva, onda je Nolo veliki Srbin.
Bravo! Odlicno si to opisao.
To je to cuveno srpsko patriotsko foliranje.

"Poljoprivrednici hteli traktorima da dođu na kuvanje gulaša studentima: BIA upozorila da će im vozila biti oduzeta"
Ovo je prava kombinacija, studenti i poljoprivrednici. Mladost, intelekt i narod.
Ako se oni udruze ode Zvalavi na smetliste istorije.

Ne znam, meni bi se zamerio da nisam Srbin sa promovisanjem ove knjige, a zamerio mi se i ovako jer mi vredja inteligenciju.

103518_djokovic-2-830x0_iff.jpg

Novak je jednostavno klasican Nestorovicev glasac.

Shvatio sam Novaka sinoc kada sam hteo nesto da napisem o dogadjaju sa Djilasom, nesto bih rekao, ali ne ide i ne osecam to iskreno. Samo sam ja zato odlucio da se ni ne bavim time, a on sisica mora da se petlja.

Istina je da ga zabole za studente. To nije njegov fazon. Ima tu i feminiziranih. On je za piramide u Bosni, Deretica i tako te stvari i dodirnih tacaka nema sa tom decom.

Bolje da je cutao, ali da je cutao, ne bi bio on, covek zeljan paznje i ljubaci koji ce uvek pokusati svima da se dodvori. Osim sto ce prvo da lupeta i radi sve i svasta, a onda potom ici da trazi ljubav.

Kloliko se secam, posle svog onog ponizavanja 2021. (Djilas je javno plakao, setite se).
Pocetkom 2022. Djilas odlazi kod Hulje i pravi deal i predaje SNS-u vlast u gradu.

Verujem da sva parlamentarna opozicija radi zajedno sa SNS-om u korist stranih korporacija i drzava.
Njihov osnovni zadatak je stabilizacija Huljine vlasti.

tako je bre! djilas ukro, radi za vucica, marinika laze, cuta pijan!
na srecu, imamo belog, radula, avaks jovanu i paju dudlaca, micu zavetnicu, nestora i hepijevce, mladena obradovica, miroslav parovica, nemanju sarovica koji su jedina prava opozicija i koji bi jos pre 20 godina skinuli tiranina vucica, samo da im nije zli djilas vucicev pajtos...

Lečite se ljudi biće vam lakše. Vaša mržnja prelazi u patologiju. Reči koje upotrebljavate su nivo Vučića kad priča o svojim neistomišljenicima.

Ko je od vas izgubio posao jer se suprostavio ovom režimu?
Izbačen sa fakulteta?
Bio u zatvoru?

Šta ste vi to žrtvovali?

Možete samo da laprdade i širite otrov u MC stilu prema svakom ko ima uspeha (poštenog) u životu.

tako je bre! djilas ukro, radi za vucica, marinika laze, cuta pijan!
na srecu, imamo belog, radula, avaks jovanu i paju dudlaca, micu zavetnicu, nestora i hepijevce, mladena obradovica, miroslav parovica, nemanju sarovica koji su jedina prava opozicija i koji bi jos pre 20 godina skinuli tiranina vucica, samo da im nije zli djilas vucicev pajtos...

Pokret Ekološki ustanak, koji je deo koalicije Moramo, saopštio je 10. aprila da o glasovima građana ne sme i neće odlučivati predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, kao ni lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, nego Upravni sud.
Sastanak su kritikovale i desno orijentisane stranke opozicije.
Premijerka Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić, koja je i poverenica SNS-a za Beograd, je ocenila da se susret Vučić – Đilas nije sastanak "kao da su oni ovce čuvali zajedno", nego je lider Stranke slobode i pravde "zamolio predsednika Republike za sastanak".

"Predsednik svih građana je prihvatio taj sastanak", rekla je Brnabić i podsetila da je Đilasova stranka postala parlamentarna.

Razumevanje za susret Vučića i Đilasa dolazi iz vanpolitičkih krugova. Milan Antonijević, pravnik i nekadašnji čelnik nevladine Fondacije za otvoreno društvo, ocenio je 11. aprila da je taj razgovor pozitivan korak, jer od 2019. govori o potrebi dijaloga vlasti i opozicije.

Setimo se i Jeremica, Zavetnice i ostalih....

Poslednja izmena:
Ko je od vas izgubio posao jer se suprostavio ovom režimu?
Izbačen sa fakulteta?
Bio u zatvoru?

Šta ste vi to žrtvovali?

Možete samo da laprdade i širite otrov u MC stilu prema svakom ko ima uspeha (poštenog) u životu.

Jako ste pošteni i uspešni. Sve nižete uspeh za uspehom.

Ja sam izgubio posao isključivo iz razloga jer sam se suprotstavio naprednjačkom kadru bez pardona i vrlo vidljivo sam to radio, što nikako nije moglo da se toleriše. Pričao sam o tome opširno. Znam da deluje neverovatno da neko u svakom malom delokrugu to radi ali to jeste suština promena. Ja sam svakog dana pokazivao otpor na 1000 malih primera da ih ne navodim sve sad.

Bilo je smesno na trenutke kao radna organizacija neke domaće humorističke serije, al to je jedini način. Mora i tebi da bude malo zabavno dok svesno j. u mozak naprednjačku bolumentu, svaki dan.

Ne, nego ti očekuješ Mesiju.
Đoković je zbog svojih uverenja završio u zatvoru. Tačnije, zatvorili su ga zbog njegovog mišljenja.
Jedini uporediv sa njim u istoriji sporta je Ali.

E sad, on treba da rizikuje da mu neko zatvori oca zbog čega, koga? Tebe?
Šta si ti to uradio da bi se neko za tebe žrtvovao?

Izvoli navedi na forumu tvoju žrtvu za društvo. Dostavi odluku o pritvoru, kaznu, snimke batinaša ispred tvoje kuće, pretnje na telefon, bilo šta što bi ti dozvolilo da kenjaš po liku koji je uradio 10000000 puta više za ovo društvo nego ti.

Ovo je najveći problem u našem društvu, da li zaostavština komunizma, turaka, mentaliteta ili čega već, jbm li ga. To konstantno očekivanje da neko drugi nešto uradi za nas. Od EU koja će da nam sredi državu, Rusije koja će da oslobodi Kosovo, kladionice koja će da obezbedi život bez rada, pa sve Đokovića koji će da sruši vlast.

Đoković može da uradi šta god hoće, može da podrži Vučića, može da ćuti, može da podrži studente kao što je podržao, može da izvadi pimpek na Andrićevom Vencu i da kaže sad je moj red, i u svakom slučaju je Car i uradio je za ovo društvo više nego bilo ko na ovom forumu i za to od mene ima samo zahvalnost. Oni koji od njega očekuju više su samo energetski/materijalni vampiri koji od drugih očekuju da im sređuju život.

Đoković i da nije uradio ništa u svom životu pozitivno za Srbiju, i dalje nije problem u ovoj državi jer makar nije uradio ništa negativno.
Ovako on deluje kao bogati rođak koji deli šakom i kapom, a vi delujete kao grozomorna rodbina koja mumlja sebi u bradu vidi ga kakav je i kako bi vi drugačije da ste na njegovom mestu.
Mesija je covek koji se javno pobuni protiv ubijanja i ugnjetavanja svog naroda? Onda ocekujem Mesiju.

Djokovic NIJE zavrsio u zatvoru zbog svojih ubedjenja, nego zato sto je svesno krsio zakon jedne ozbiljne pravne drzave. Kakav-takav, i istorija ce i tu pokazati ko je bio pravu, vec je. A taj "zatvor" je bolji od bolnickih soba u maticnoj mu drzavi. Probao je na foru i na slavu da prodje, nije uspeo, ok.
Muhamed Ali je za razliku od njega zaglavio ozbiljan problem i upropascena mu je karijera. Djokovic je postao miljenik 1/2 planete tim potezom.

Treba da rizikuje. Prvo i prvo, jer je to ispravna stvar. Neko ti ubija sugradjane, unistava im sadasnjost i buducnost, ti kao javna licnost istupis i kazes da si protiv toga i za proteste. Nije nuklearna fizika. Drugo, jer covek koji je covek, ne gnjida, postupa ispravno cak iako ga to kosta. Najstereotipicnija prica u istoriji covecanstva. Cuo si za Bibliju, mozda. Koliko je tragikomicno da ti ne samo mislis sta mislis, nego da i javno kazes? Prosto mi neprijatno da objasnjavam zasto se svetinja poput prava na zivot i prava na misljenje brani bez obzira na posledice, valjda, iako ne smemo to da radimo, svi to smatramo idealom? Ocigledno ne. Sebicluk do kranje granice je nova norma.

Meni dozvoljava cinjenica da sam slobodan covek da "kenjam" po njemu, ne treba mi tvoje strucno odobrenje nakon analize prilozene dokumentacije, iz koje si ti KGB bajke ispao?

Ako vec ne razumes koncept razmene misljenja(i to na platformi koja sluzi iskljucivo i samo razmeni misljenja), i ako je jedini nivo poimanja koji imas licni napad, nije problem. Ja vs Nolo.
Za razliku od tvog miljenika, moje firme placaju porez u Srbiji, ne u Monaku. Ja placam porez u Srbiji kao fiziko lice, ne u Monaku. Izmedju mog tela i pendreka stoji skijaska jakna i dukserica, ne 1000 km i 10 clanova obezbedjenja. Ja zivim u svojoj drzavi, radio sam i za nju i za druge, sve pare trosim u svojoj drzavi, doprinosim svakog dana svojoj drzavi. On ne. On igra tenis za ATP tour i uziva obozavanje kompleksasa koji svojataju njegov uspeh kao svoj jer ima srpski pasos.

Da, on moze da uradi sta god hoce. A zauzvrat, svako moze o njemu da kaze sta god hoce, dobrodosao konceptu slobodnog misljenja i govora.

Ne, ocekivati "vise", u ovom slucaju, gde se narod njegove maticne, bivse, drzave, bori za goli opstanak, nije "energetski i materijalni vampirizam", sta god to uopste znacilo, vec najosnovnije ocekivanje bilo koga kome igla moralnog kompasa nije zaglavljena na S(ns).

Djokovic JESTE problem jer latentno podrzava najgoru vlast u Evropi, jedinog pravog autokratu u Evropi, vec deceniju i kusur. A gnjida je jer ni to ne sme da radi posteno i otvoreno, nego se savija kako vetar duva i sedi na dve stolice.

I ta prica vise, da je neki sportista "puno uradio za drzavu". Sta je uradio? Ko se vise pali na tu praznu pricu? Covek igra za sebe i svoju karijeru, zgrce lovu, ne da da ga peljesi nijedna pokvarena drzava, i to je jos i ok. Da se predstavlja kao hiper patriota-ok, hajde da ispitamo to. I nakon 3 sekunde, taj ispit je pao.

Ali da on nesto RADI za nas? Sta radi? Ambasador? Gde je odluka americkog kongresa gde Srbija dobija neku povlasticu zbog ambasadorskog rada nekog sportiste? Bombardovali nas najsilnije od(i posle) drugog svetskog rata, izaslo tih par igraca, drzali neko platno, i aj svi kucama. Ako je igranje kolceta sa psiho Elen Degenerate rad za nas, moze slobodno da okaci opanke o klin.

Menjao bih sutra svih njegovih 25 titula za jedan zivot u Novom Sadu. Za 1% vise plate u javnom sektoru. Za jedan pomak u slobodi medija. Za jednog doktora eksperta koji je otisao u inostranstvo. Za jednog vrhunskog profesora koga su sklonili u zapecak.

Ali vama je to skandal od izjave. Pa dobro. Nek onaj odozgo i istorija procene cija je filozofija ispravna.

Mesija je covek koji se javno pobuni protiv ubijanja i ugnjetavanja svog naroda? Onda ocekujem Mesiju.

Djokovic NIJE zavrsio u zatvoru zbog svojih ubedjenja, nego zato sto je svesno krsio zakon jedne ozbiljne pravne drzave. Kakav-takav, i istorija ce i tu pokazati ko je bio pravu, vec je. A taj "zatvor" je bolji od bolnickih soba u maticnoj mu drzavi. Probao je na foru i na slavu da prodje, nije uspeo, ok.
Muhamed Ali je za razliku od njega zaglavio ozbiljan problem i upropascena mu je karijera. Djokovic je postao miljenik 1/2 planete tim potezom.

Treba da rizikuje. Prvo i prvo, jer je to ispravna stvar. Neko ti ubija sugradjane, unistava im sadasnjost i buducnost, ti kao javna licnost istupis i kazes da si protiv toga i za proteste. Nije nuklearna fizika. Drugo, jer covek koji je covek, ne gnjida, postupa ispravno cak iako ga to kosta. Najstereotipicnija prica u istoriji covecanstva. Cuo si za Bibliju, mozda. Koliko je tragikomicno da ti ne samo mislis sta mislis, nego da i javno kazes? Prosto mi neprijatno da objasnjavam zasto se svetinja poput prava na zivot i prava na misljenje brani bez obzira na posledice, valjda, iako ne smemo to da radimo, svi to smatramo idealom? Ocigledno ne. Sebicluk do kranje granice je nova norma.

Meni dozvoljava cinjenica da sam slobodan covek da "kenjam" po njemu, ne treba mi tvoje strucno odobrenje nakon analize prilozene dokumentacije, iz koje si ti KGB bajke ispao?

Ako vec ne razumes koncept razmene misljenja(i to na platformi koja sluzi iskljucivo i samo razmeni misljenja), i ako je jedini nivo poimanja koji imas licni napad, nije problem. Ja vs Nolo.
Za razliku od tvog miljenika, moje firme placaju porez u Srbiji, ne u Monaku. Ja placam porez u Srbiji kao fiziko lice, ne u Monaku. Izmedju mog tela i pendreka stoji skijaska jakna i dukserica, ne 1000 km i 10 clanova obezbedjenja. Ja zivim u svojoj drzavi, radio sam i za nju i za druge, sve pare trosim u svojoj drzavi, doprinosim svakog dana svojoj drzavi. On ne. On igra tenis za ATP tour i uziva obozavanje kompleksasa koji svojataju njegov uspeh kao svoj jer ima srpski pasos.

Da, on moze da uradi sta god hoce. A zauzvrat, svako moze o njemu da kaze sta god hoce, dobrodosao konceptu slobodnog misljenja i govora.

Ne, ocekivati "vise", u ovom slucaju, gde se narod njegove maticne, bivse, drzave, bori za goli opstanak, nije "energetski i materijalni vampirizam", sta god to uopste znacilo, vec najosnovnije ocekivanje bilo koga kome igla moralnog kompasa nije zaglavljena na S(ns).

Djokovic JESTE problem jer latentno podrzava najgoru vlast u Evropi, jedinog pravog autokratu u Evropi, vec deceniju i kusur. A gnjida je jer ni to ne sme da radi posteno i otvoreno, nego se savija kako vetar duva i sedi na dve stolice.

I ta prica vise, da je neki sportista "puno uradio za drzavu". Sta je uradio? Ko se vise pali na tu praznu pricu? Covek igra za sebe i svoju karijeru, zgrce lovu, ne da da ga peljesi nijedna pokvarena drzava, i to je jos i ok. Da se predstavlja kao hiper patriota-ok, hajde da ispitamo to. I nakon 3 sekunde, taj ispit je pao.

Ali da on nesto RADI za nas? Sta radi? Ambasador? Gde je odluka americkog kongresa gde Srbija dobija neku povlasticu zbog ambasadorskog rada nekog sportiste? Bombardovali nas najsilnije od(i posle) drugog svetskog rata, izaslo tih par igraca, drzali neko platno, i aj svi kucama. Ako je igranje kolceta sa psiho Elen Degenerate rad za nas, moze slobodno da okaci opanke o klin.

Menjao bih sutra svih njegovih 25 titula za jedan zivot u Novom Sadu. Za 1% vise plate u javnom sektoru. Za jedan pomak u slobodi medija. Za jednog doktora eksperta koji je otisao u inostranstvo. Za jednog vrhunskog profesora koga su sklonili u zapecak.

Ali vama je to skandal od izjave. Pa dobro. Nek onaj odozgo i istorija procene cija je filozofija ispravna.

Bla bla bla. Gomila neistina i polulaži.
Đoković jeste završio u zatvoru zbog svojih ubeđenja jer da je nešto loše uradio SUD bi ga deportovao. Naprotiv, SUD je doneo odluku da on nije prekršio nijedan zakon, a deportovan je (kao i zatvoren) na osnovu odluke diskrecione odluke pojedinca kome se nije sviđalo njegovo i mišljenje i njegov "uticaj".

Postavio sam ti jednostavno pitanje, šta si ti to žrtvovao kad tako olako tražiš od njega da bude spreman da mu otac ode u zatvor. Jer si ti to napisao.

Ovo jeste forum i ako nešto napišeš onda valjda stojiš iza toga. A napisao si šta očekuješ od Đokovića i koja njegova žrtva bi bila prihvatljiva. Zato sam te pitao, šta si ti to žrtvovao kad od njega toliko očekuješ? Posao, zatvor, batine?

Uradio je za nas mnogo, to što ti ne priznaješ ništa manje od odluke Kongresa to je tvoj problem.
Može on da živi u Monaku još 1000 godina ipak je platio poreza u Srbiji 100x više nego ceo forum.

A ovo gnjida i ostalo, prepoznajete se nadaleko.

Pokret Ekološki ustanak, koji je deo koalicije Moramo, saopštio je 10. aprila da o glasovima građana ne sme i neće odlučivati predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, kao ni lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, nego Upravni sud.
Sastanak su kritikovale i desno orijentisane stranke opozicije.
Premijerka Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić, koja je i poverenica SNS-a za Beograd, je ocenila da se susret Vučić – Đilas nije sastanak "kao da su oni ovce čuvali zajedno", nego je lider Stranke slobode i pravde "zamolio predsednika Republike za sastanak".

"Predsednik svih građana je prihvatio taj sastanak", rekla je Brnabić i podsetila da je Đilasova stranka postala parlamentarna.

Razumevanje za susret Vučića i Đilasa dolazi iz vanpolitičkih krugova. Milan Antonijević, pravnik i nekadašnji čelnik nevladine Fondacije za otvoreno društvo, ocenio je 11. aprila da je taj razgovor pozitivan korak, jer od 2019. govori o potrebi dijaloga vlasti i opozicije.

Setimo se i Jeremica, Zavetnice i ostalih....

Ako brnabic tako kaze, onda je 100% tacno i nikako nije spin ili ned'o marks i engels, neistina!
A upravnom sudu i njegovim presudama verujemo isto koliko i brnabic...
Da li je djilas trebao da se sastane sa vucicem? nije!
Da li radi za vucica? garant, cim tako kazu teleprompter, fbreporter, srbija danas, milovan brkic i srbin-info!

Milan antonijevic, posle svih svojih gostovanja u cirilici, hot tvitu, aktuelnostima, ima relevantnost jednog vjekoslava seselja, mise vacica ili pedjice azdejkovica...

Đoković jeste završio u zatvoru zbog svojih ubeđenja jer da je nešto loše uradio SUD bi ga deportovao. Naprotiv, SUD je doneo odluku da on nije prekršio nijedan zakon, a deportovan je (kao i zatvoren) na osnovu odluke diskrecione odluke pojedinca kome se nije sviđalo njegovo i mišljenje i njegov "uticaj".

Postavio sam ti jednostavno pitanje, šta si ti to žrtvovao kad tako olako tražiš od njega da bude spreman da mu otac ode u zatvor. Jer si ti to napisao.

Ovo jeste forum i ako nešto napišeš onda valjda stojiš iza toga. A napisao si šta očekuješ od Đokovića i koja njegova žrtva bi bila prihvatljiva. Zato sam te pitao, šta si ti to žrtvovao kad od njega toliko očekuješ? Posao, zatvor, batine?

Uradio je za nas mnogo, to što ti ne priznaješ ništa manje od odluke Kongresa to je tvoj problem.
Može on da živi u Monaku još 1000 godina ipak je platio poreza u Srbiji 100x više nego ceo forum.

Postavio si pitanje na nivou trogodisnjaka.:censored: Kao sto sam ti vec rekao, ako ne razumes koncept da se nesto radi ne zato sto je ispravno, vec samo iz licnog interesa, to je pitanje karaktera. Sto se moje licne zrtve tice, recimo da sam ja najgori covek na svetu i milioner zbog SNS-a. To ne menja poentu mog posta. A ako bas, bas, bas zelis da znas, evo ispunicu ti zelju, zbog svojih ubedjenja sam dao jedan otkaz i jedan dobio. U medjuvremenu ti je Noki naveo primer da je on izgubio posao, sto ti ignorises. Ima i milion drugih primera ljudi koji su postradali zbog svoje casti. Oni su svetao primer. Ti i Djokovic ste taman. Vidim da mi prizeljkujes i zatvor i batine, inace mi zabranjujes slobodu misljenja i govora-ili-ili. Hvala na tom izboru.:love:

Pri tom, zeza te citanje. Ja sam napisao da on treba da jasno i nedvosmisleno izjavi sta misli, kao sto jedan castan, slobodan covek radi. Vidim da se sa time ne slazes. A kao najgoru mogucu posledicu sam naveo da mozda mogu da mu udare na oca ili strica jer su se prepalili i bave se raznim poslovima. Pa i nek odu u zatvor. Ako su se bavili ilegalnim radnjama to i zasluzuju. Opet te pitam, u kojoj DB bajci zivis da mi zabranjujes da to kazem ako licno nisam bio u zatvoru? Sa sve dostavljanjem dokumentacije? :ROFLMAO: Jel shvatas uopste kako to zvuci kad izgovoris?

I navedi vec jednom sta je uradio kad je uradio mnogo? Evo ja sam naveo sta nije, nije ambasador i nije uradio nista konkretno, cak je ponesto i oduzeo. Uopste taj koncept sportista koji rade mnogo za drzavu je smehoteka i prolazi samo u banana drzavama koje nemaju nista pametnije cime bi se podicili. Sad je tvoj red. Kad je MNOGO, izvoli pa navedi.

Postavio si pitanje na nivou trogodisnjaka.:censored: Kao sto sam ti vec rekao, ako ne razumes koncept da se nesto radi ne zato sto je ispravno, vec samo iz licnog interesa, to je pitanje karaktera. Sto se moje licne zrtve tice, recimo da sam ja najgori covek na svetu i milioner zbog SNS-a. To ne menja poentu mog posta. A ako bas, bas, bas zelis da znas, evo ispunicu ti zelju, zbog svojih ubedjenja sam dao jedan otkaz i jedan dobio. U medjuvremenu ti je Noki naveo primer da je on izgubio posao, sto ti ignorises. Ima i milion drugih primera ljudi koji su postradali zbog svoje casti. Oni su svetao primer. Ti i Djokovic ste taman. Vidim da mi prizeljkujes i zatvor i batine, inace mi zabranjujes slobodu misljenja i govora-ili-ili. Hvala na tom izboru.:love:

Pri tom, zeza te citanje. Ja sam napisao da on treba da jasno i nedvosmisleno izjavi sta misli, kao sto jedan castan, slobodan covek radi. Vidim da se sa time ne slazes. A kao najgoru mogucu posledicu sam naveo da mozda mogu da mu udare na oca ili strica jer su se prepalili i bave se raznim poslovima. Pa i nek odu u zatvor. Ako su se bavili ilegalnim radnjama to i zasluzuju. Opet te pitam, u kojoj DB bajci zivis da mi zabranjujes da to kazem ako licno nisam bio u zatvoru? Sa sve dostavljanjem dokumentacije? Jel shvatas uopste kako to zvuci kad izgovoris?

I navedi vec jednom sta je uradio kad je uradio mnogo? Evo ja sam naveo sta nije, nije ambasador i nije uradio nista konkretno, cak je ponesto i oduzeo. Uopste taj koncept sportista koji rade mnogo za drzavu je smehoteka i prolazi samo u banana drzavama koje nemaju nista pametnije cime bi se podicili. Sad je tvoj red. Kad je MNOGO, izvoli pa navedi.

Nije moj red. Red je da napišeš da si slagao da je zatvoren jer je muljao jer nije. Zatvoren je i deportovan zbog mišljenja. Dokazano.

Niko ti ne želi zatvor ili batine. Nauči da čitaš. Ali to je ono što ti od njega zahtevaš da bi ispunio neku tvoju zamišljenu ideju kako neko treba da se ponaša.

Čovek je podržao studente. A onda ti napišeš da on podržava vlast. I kad ti se kaže da lupaš i širiš druge laži, pozivaš se na slobodu govora i da je neko KGB. Ne, nego jednostavno lupaš i lažeš. Toliko je jednostavno.

Šta je on to uradio? Prvo materijalno. Uložio je određen deo para koje je zaradio u Srbiju. To su velike pare. Uložio je pare u humanitarne svrhe. Velike.
Lično je doveo teniski turnir od koga su ovaj grad i država zaradili velike pare.
A mogao je jelte da kao što je jedan forumaš citirao svog drugara da šmrče i tanslači neke manekenke.

To od materijalnog.

Od ovog drugog, nematerijalnog, predstavljao je ovu državu onako kako treba (onako kako ja mislim da treba), na terenu je pokazao ko je, van terena je isto pokazao da se neće povijati kako mu drugi pavijani govore. Za mene sasvim dovoljno.

Oko DB/KGB bajke, vidiš kako si osetljiv čim bi nešto moglo da se okrene protiv tebe. I niko ti ne zabranjuje, samo ti kažem da je jajarski da tražiš od nekoga žrtvu za koju ti sam nisi spreman (ni 0,1% te žrtve).
Još više je jajarski da nekoga nazivaš gnjidom i otvoreno lažeš o tom čoveku, a isti ti nije ništa uradio. Osim što je Srbin i uspešan.

Zatvoren i deportovan jer je prekrsio propis. Dokazano.

Ja od njega ne zahtevam nista, posebno ne da ide u zatvor ili da pije batine. Sto nigde nije ni napisano, ali valjda to tako mora kad te neko isprasi argumentima. Ali ga kritikujem sto sedi na dve stolice, predstavlja se kao veliki Srbin, a ovamo nije spreman da rizikuje ni 1%(a pre 0%) da pomogne svojoj bivsoj zemlji i svom narodu.

Covek nije podrzao studente nego je posle 2 meseca krize poslao najmeksu dvosmislenu poruku koji je njegov SNS PR tim umeo da sastavi.

Koje pare je ulozio, a sta je dobio od drzave? Hajde navedi kad znas, da vidimo te brojke.

To od nematerijalnog sto si naveo je bukvalno nista.

Sto se zrtve tice, apsolvirali smo nesto potpuno suprotno od toga sto ti pises. Ali ne sumnjam da takvima nije dosta ni da ostanem bez ruke, noge. I dalje ne kapiras koncept slobodnog misljenja i da je potpuno nebitno da li ja ovo pisem iz zatvora ili iz predsednickog kabineta.

Na kraju, hvala sto ti je svaki argument protiv mog da sam jajara, lupam i lazem. Govori o tome ko je ko i kako je prosla diskusija.

A tvoj idol ne mora nista da mi uradi da bi bio gnjida.

koji djokovic ko ga sisa, nebitan lik sto udara reketom ili jokic sto ubacuje kos u kofu

bolje da se proziva sanu
za par godina nole ide u proslost

Porodica Djokovic nije morala da ulazi u prljave kombinacije sa Huljom. A usla je. Pametnom dovoljno.

Sve sto je platio i dao je njegov otac, njegov stric i njegova tasta su naplatili. Dao je dosta, ali on ima jako ozbiljan PR koliko god on delovao cudno, ima svoje stavove na koje ima prava kao i svako drugi ali voli da se se pravi svecem i kad to nije (kao i vecina ljudi). Vrlo dobro razume kako stvari funkcionisu, zna jako dobro ko je Vulin a ko Vucic. I bira njih. I to je njegovo pravo. Igrom slucaja sam bio svedok kako on bira sta ce njega da dotakne oko PR a i ima jako surovu logiku. Njegovo pravo. On jeste vrhunski sportista, filantrop za potrebe PR a, i nista vise od toga. To sto se znacajan broj ljudi lozi na to Nole srbine, je problem nasih gluposti i nezrelosti kao nacije koja je odbacena iz sveta a da se mi nikada ne pitamo gde je problem i sta je do nas a sta do ostatka sveta. I nece svet niti Djokovic resiti problem Srbije, moracemo malo i svoje dupe da pomerimo, Divim se koliko ljudi imaju vremena da sede ovde i da razglabaju. Hajmo da razglabamo na Slaviji u 16h u nedelju.

Vrh